Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ramo stiu ca nu suna incurajant, dar daca sunt hotarati sa faca clisma tot nu scapi.

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eva, acum am citit. Sa-ti traiasca minunatia! Sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic, destept si frumos, sa va lumineze vietile!

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

WAW, Eva, ce surpriza, nu-mi vine sa cred!!! Sa stii ca eu am avut un feeling ca vei naste mai repede. Acum am intrat, m-am uitat pe lista si parca ma asteptam sa te gasesc acolo.
Felicitari, sa recuperezi usor si abia astept sa intri pe forum sa ne povestesti cum a fost, mi-a placut tot timpul de tine ca ai fost optimista, o placere sa te citesc. Uite o floricica pentru tine

Bun venit lui Luca care este un norocos cu o mamica asa iubareata.

Si nu in ultimul rand felicitari sotului, sa fiti sanatosi si fericit toti 3.

Incerc si eu acum sa citesc din urma.

37+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Tin sa felicit toate mamicile de septembrie pe care nu am avut ocazia sa le felicit pana acum:

Bitza2008 si Lucas

Aly_c20 si Sebastian

Muuh si Dimitri

Clau_geo si Irina Alexandra

Dyanira si Andrei Tudor

Lauretta si Bianca Nicole

Andreea_and si Mina Alexandra

MommyMagda si Miruna Anisia

Felicitari fetelor, si bun venit ingerasilor vostri, sa va bucurati de ei.

37+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

O noapte linistita, ma duc si eu sa incerc sa dorm. Sper ca de dimineata sa fiu tot 2 in 1.

Noapte buna.

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Irina, te-ai culcat tu si m-am trezit eu.

Dopul e impropriu numit “dop” si nici eu nu-mi imaginam sa fie asa. Este de fapt o scurgere normala, semitransparenta dar de o consistenta mai groasa, ca o gelatina. Ce da de banuit ca e altceva decat normal este ca e destul de mult si ramane pe hartia igienica mai degraba decat pe chilot.

Oricum, vezi ca acest dop difera si unele fete ar putea sa-ti spuna ca arata altfel – vezi ca pe prima pagina din capitol gasesti mai multe informatii despre dopul gelatinos si vezi ce ti se potriveste.

Contractii nu am decat BH – din alea de se intareste burtica – si nu iau nospa deloc – le las sa-si faca de cap mai ales ca nu ma doare nimik.

Oricum, bebelinul e mai agitat si danseaza pe col si probabil ca asa simti si tu.

Pentru contractii au postat fetele un site (vezi mai jos) cu care sa te verifici si poate dupa ce devin regulate sa iti suni medicul sau sa tragi o fuga la spital – depinde cum ati stabilit.

http://www.mommy-tools.com/contraction.html

Scria iriss de durerile de menstruatie – au aparut si astea si se pare ca sunt inca un semn ca “you are the next one".

Irina, sper sa ne vedem la cafea tot 2 in 1.

38 +

poze camera bebe
http://community.webshots.com/album/566455222FCezpa?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatzaaa!!!

azi servesc eu cafea , lapte si alte bauturi pt prima si cred ultima data(ca nu-mi place sa intru pe forum asa dimineata)

eva si mommy magda sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase!!!iar voua refacere rapida si mult laptic!

tzitziri daviiducul care s-a hotarat sa nu iasa inca de la caldurica!!!ma bucur ca sunteti bine si ma rog sa mai stea macar o saptamana!

eu ieri nu am putut intra, dar am vesti bune de la eco! bebe david e bine merci in grafic , cred ca mai mult l-am stresat eu cu bocetele mele e cu 8 zile mai marisor deci nici vb de retard, intr-adevar placenta e de gr 3 dar mai merge cateva saptamani

muuh si joy am vazut poze su dimitri si ana sofia sunt 2 bebelushi dulci tare iti vine sa-i papi

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neatza!

bine ati venit pe lume Miruna si Luca! Sa fiti sanatosi si sa papati laptic de la mami!, iar voua mamici, recuperare rapida!

nusha
, ti-am zis eu sa nu te stresezi degeaba ca l superi pe Daviducu

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Lipseste omu' 2 zile de pe forum si ce vede ... 3 bobocei si mamicile din dotare fooooarte fericite.
Asadar:
Mina Alexandra, Miruna Anisia si Luca sa cresteti mari si sa va bucurati parintii toata viata!
Andreea_and, Mommy Magda si Eva, felicitari mamicilor!

Cu intarziere pentru toate Mariile, Marianele, Mariucile si alte derivate!

Aly si Clau, am vazut pozici frumoase cu piticii vostri. A meritat chinuiala, nu?

Tzitziri, bine ai revenit acasa tot in formula 2 in 1.

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nushule, tocmai pe tine uitasem sa te si sa te felicit pt. vestile bune despre bb David. Bine ca te-ai linistit...

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput