Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
ramonzca79 spune:
FELICITARI EVA!!!! SA-TI TRAIASCA PRUNCUL SI TE SA BUCURI DE EL IN FIECARE CLIPA!!...ACELSI LUCRU SI PT MAGDAAAAAAA!!!!!! BEBEI SANATOSI!!
maine merg si eu la dr ....m-a sunat el azi sa ma intrebe cum sunt si sa-mi spuna ca vrea sa ma vada...asa ca maine o sa ma postez la spital....poate va fi maine....09.09....suna bine...sau poate pe 10 cad e si ziua mamei mele....cine stie...azi am avut ceva contractii dar nedureroasa dar parca mai multe decat de obicei....asa ca....imi e si teama sa manc...pt ca la Oradea parese ca nu se face clisma iar eu am o problema cu asta...
POZE...POZULICI
39+... Erik
Alexa.1983 spune:
Mama are ochii caprui - tata albastrii......eu ii am verzi verzi..... deci procentaj de 0% deviat....
Acum eu am ochii verzi ( conform studiului 1 ) sotul meu albastrii.....o sa revin cu rezultatul...
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------
AMR 9 sapt
cristineescu spune:
Bebelinul meu vrea sa iasa!
De ieri am inceput sa pierd din dop, azi am fost la control si mi-a zis si medicul acelasi lucru + ca e si o usoara dilatatie. Am monitorizat si bebelinul, e totul ok, in sfarsit imi apare un zambet pe fata.
Ma sfatuieste ca daca mi se rupe apa sau daca apar contractii sa nu sar in masina si sa fug la spital ci sa verific mai intai intensitatea contractiilor (adik sa fie la 10 min) ca sa nu stau sa ma panichez pe holurile spitalului sa astept sa nasc.
Asa ca m-am apucat serios sa impachetez, sa tai de pe lista ce mai pun in bagaj.
Of, imi vine randul.
38 +
poze camera bebe
http://community.webshots.com/album/566455222FCezpa?start=0
andy.p spune:
musette sunt tot pe aiciDa tu?Cum stai?La cat mergi maine la dr?
ramo bafta la dr sa ne dai vesti
cristineescu scoatem majoretele???
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
Muuh spune:
Eva sa va traiasca si sa ramaneti toata viata la fel de fericiti alaturi de el si de ceilalti ce vor veni!!!!
300 tipa cu care am stat eu la reanimare a fost operata de Mona Zvanca. Ea a stat la o rezerva de doua paturi dupa aia nu a stat cu mine.
feli am vazut mesajul tau in care intrebai de mine chiar in timp ce pe mine ma taiau.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
Raluca83 spune:
Va pup fetelor,
Bine ai venit, Luca
Imi spuneti si mie cum pot sa intru pe contul comun sa ma uit la pozici, va rog?
Raluca
34+ Bianca Florentina
ratonelu spune:
am fost si io la o plimbare cu soata...prin carreffour....
felicitari eva...sa ai bebe luca sanatos !
cristinmescu,tinem pumnii!
ramoncza,ce doftor ai....te suna sa te intrebe de sanatate1...bafta maine!
felicic,,,,,dar de mine n-ai niciun ....nimic?
ca bebe al meu tre sa iasa..ca-i mai bien afara pt el....oricum..daca e eva,o las,totusi,pe sabinel in fata
cre ca ma bag la somn....va pup.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
_irina_ spune:
cristineescu cum era dopuletul tau? ca eu tot pierd la el de azi de dimineata, cu contractii rare, si atat.
Tu mai iei no spa?
Bagajul acum abia prinde forma, rufele sunt inca in masina de spalat (cu mustarile de rigoare ca spal de sarbatori).
38+ - Andreea
iriss_04 spune:
eva felicitari! LUCA bine ai venit!
ramo,musette: bafta maine la doctor
pe mine ma cam doare brtica ca la menstr ,,,sper sa ma tina pana maine ca nu e nici tati acasa
pup fetele
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani