Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 7
Dia1609 spune:
de maine incep sa-mi caut hanine si pantofi de nunta .. wish me luck ... nu de alta, dar aseara mi-a venit barbatul acasa cu 4 invitatii la nunta ... si mai aveam acasa inca 2 la botez si una la o nunta .. se anunta un an plin vai de capul nostru
Dia1609 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dbunny
Asta numesc eu copilorgie! bai amestecatilor! descalciti-va! Eu am recunoscut papi de Oana, dar la ce-i sub gluga roz am dat doar cu presupusul... Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dia1609 dbunny, tare fain filmuletul cu copilul in bideu ;)).. ia mai baga niste poze cu dani sa-l mai vedem Dia de Oana 29.11.06 |
www.flickr.com/photos/dbunny/2836501758/in/set-72157601922484976/" target="_blank">poze
Ktrinela ce mai zice?
Yagmur...cu dinti/canini cum stati? am avut perioade cand nu m-am putut intelege cu Dani, era iritat din cauza dintilor si orice problemioara se transforma intr-o criza, saracutul...cum spui tu, agitat, lovea cu jucariile de toti peretii, striga din orice...
La noi a trecut de la sine...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
asiza spune:
citat din mesajul lui Laura13 salutari mamici. nu am citit decat sfaturile pt mine, recunosc. multumesc mult. voma inca o data aseara, de azi noapte diaree. hidrasec 1 plic*3/zi, biotics 1 plic/zi, calciu carbonic 4-5/zi cate un varf de cutit, humana electrolit 50-100ml la fiecare scaun apos, tot ce bea trebuie sa contina o lingurita rasa de glucoza la 100 de ml. regim f strict, fara lapte si alte din astea. dar cica ar fi voie mar copt. asa zice la iasi. trebuie sa facem coprocultura si coprocitograma sa vedem daca mai e nevoie si de altceva. e moale. mi-e mila. stiti si voi. nu stiu care e faza cu afinele, bine ar fi daca ar putea cineva sa imi spuna....cred ca am ratat momentul cand se discuta. si stiu ca asiza a intrebat cum sa ii dea hidrasecul, dar nu mai stiu raspunsul. ceai nu prea bea, asa ca pica varianta asta. iar de mancat ... nici nu vrea, nici nu-l stresez. a! si continuam cu metoclopramid. 3 pic * 3/zi. am scris ce mi-a dat atat pt voi, cat si pt mine. is total incoerenta, stiu. pupici Laura lui Daniel - 14.11.2006 Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
Laura, eu i-am cumparat afine din piata si pur si simplu le-am spalat si le-am stors printr-o sita sa iasa sucul. Sucul nu i-a placut gol, intrucat nu era dulce, dar i l-am amestecat cu mancare si asa il papa. Cred ca poti lua si suc dintr-ala natural de care spunea Desiree, ca daca zice ca e "natural" ma gandesc ca n-o fi bagat zahar in el. Mie mi-a fost mai la indemana sa cumpar afine.
Cat despre marul copt...ce sa-ti zic, faci cum crezi, insa asa stiam si eu de la voi, ca e permis si i-am dat si-ti pot spune pe pielea noastra din pacate ca i-a accentuat diareea. Apoi mi-au spus astia in spital ca fermenteaza in burtica si sa i-l dau ras, banuiesc ca asa se oxideaza si e ok (habar n-am de ce)...
Hidrasecul eu i l-am dat asa cum a spus Desiree, amestecat cu putina apa si un ml de Nurofen si i-a placut...apoi cand a ainceput sa manance cu pofta, adik ieri, i l-am bagat in macare si l-a luat.
Aaaa, laptele dintr-ala HN de la Humana sa-i mai iei. Eu i-l dadeam sub forma de piure si puneam suc de afine in el.
Sanatate multa!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
citat din mesajul lui Dia1609 de maine incep sa-mi caut hanine si pantofi de nunta .. wish me luck ... nu de alta, dar aseara mi-a venit barbatul acasa cu 4 invitatii la nunta ... si mai aveam acasa inca 2 la botez si una la o nunta .. se anunta un an plin vai de capul nostru Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
nu-i vai de capul vostru, vai de finantele voastre ...anyway, distractie placuta..mie chiar imi place la nunti
Yagmur, Danutz, bine ati venit!!!! Mi-a fost dor de voi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
asiza, laura, am citit si eu eticheta de la sucul de afine cand am cumparat..nu contine conservanti si nici zahar..e doar suc...ca dovada dupa 2 zile de cand l-am desfacut..s-a acrit in frigider...si l-am baut io...
bine si cu afinele proaspete si stoarse...
mi s-a facut pofta de o afinata de cand cu afinele astea...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
daphna spune:
fetelor va multumesc mult de urari,sunteti super...ce mai....sa va zic de cadoul ce l-am primit azi dim cu noaptea-n cap:un domn,obosit si el de la vreun party probabil s-a gandit sa-mi lipeasca masina de gard k sedea mai bine,mi-a distrus toata partea din fata....brrr....nici nu vreau sa ma gandesc la faptul k putea fi vreo fiinta umana prin zona.in fine....fiare.
YAGMUR,imi pare rau de ce zici tu acolo,nici nu stiu ce sa zic.
DIA,superba Oana.Ma bucur k e bine la gradi!
DANUTZ,bine ai revenit!
o zi buna!
dianocica spune:
citat din mesajul lui desiree mi s-a facut pofta de o afinata de cand cu afinele astea... |
spune drept, tu ai venit cu chef de baute, si daca nu e dana sa scoata visinata te induri sa dai afinele alea sa ne punem pe sarbatorit . eu nu zic nu, doamne fereste , numai sa gasim motiv :))))
yagmur ia imagineaza-ti tu acum ca te strang tare tare in brate. esti acolo? ai simtit? hai, ca de cand ai slabit cred ca te si cuprind . booon. deci esti in brate, incepi sa te relaxezi, tragi un plans bun daca trebuie si....jap-jap! doo peste ceafa . cum, bre, e copilu' autodistructiv. stii ca el e obisnuit cu olimpia, stii ca in mom asta (pt ca el nu poate vorbi, sa iti spuna exact ce si cum), pt tine e f greu sa il intelegi, ca sa nu mai zic sa anticipezi. iar un copil obosit, un copil care brusc schimba mediul e mai marcat. mai dificil. mai pretentios. tu stresata. luca e un copil normal. si tu stii asta. iar relatia dintre voi doi va deveni din ce in ce mai buna cand veti putea comunica verbal, cand vei intelege efectiv tot ce doreste si il vei putea ajuta. deci acum te iau dinnou in brate, mai tragi o tura de plans, si reincarci bateriile pt o zi la job. pupam tare (si fara jap jap de data asta :)) )
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Irinabr spune:
Buna feteor!
Avem 1 an si noua luni!
Vorbim super, ne intelegem; il iubeste pe Mihnea si are tare multa grija sa nu pateasca ceva; Merge bine dar nu vrea sa faca prea mult efort.
- suge lapte inca seara...
- nu este ff dezvoltat, chiar e suspect de rahitism?? dar e inalt. 86 cm...
aici poze de la mare de acu o luna.
http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=893762115153_72965676713&collid=97194533713.72147533713.1221046309660&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0
BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni
dianocica spune:
daca v-am povestit de bataie, sa va spun si de mancarea dupa boala.
deci de abia terminase cu scaunele si am plecat la tzara unde a inceput cu mucii. asta era a doua saptamana. de muci oricum nu mancanimic, si tot n ar fi mancat ca era dupa problemele cu stomacul. apoi au aparut bunicile cu mancarea, eu am fost si mai inversunata. deci nu a cerut, nu a mancat. a avut cam o saptamana de tzi exclusiv. asta era a doua. apoi am venit in buc. mai manca cate ceva la masa de seara, cand cred ca il apuca totusi cheful de altceva in afara de tz. dar nu extraordinar. si asa a trecut si a 3a saptamana. si 4-a noi doi, acasa.
la un mom dat m am trezit uitandu-ma la el. statea la masa lui mica, pe scaun, cu o farfurie de legume in fata. si ma intreba ce e fiecare. si eu ii raspundeam. apoi baga in gurita, se minuna, si manca . il intrebam: ti-a placut? da!. si trecea la alta leguma. pe cele pe care le stia mi le denumea el, mandru. si zicea booon dupa ce manca. si manca! si ii facea placere!
ieri am facut niste peste. a participat la tot procesul, am decongelat la microunde,pus gratarul, dat cu mirodenii pe peste, el a pus sarea (bate cu degetul, cum m-a vazut pe mine. imi vine sa-l mananc de drag), apoi am pus pe gratar, plus vreo 2 rosii (spalate de el). ne-am uitat la ceas, am calculat, i-am arata unde o sa ajunga limba mare cand or sa fie gata...vine si tati si mancam. mai fetelor, a mancat...cu o placere...nu imi venea sa cred. cu drag. savura fiecare bucatica. nu va spun ce cant industriala a mancat...
si de dim ma uitam la el...la fel. si-a ales singur fulgii, si-a facut el combinatia...si asa o bucurie de a manca...eu nu cred ca l-am mai vazut asa vreodata. efectiv a redescoperit placerea mancatului. dupa 4 saptamani de pauza :).
si, desi nu imi convine :))), tre sa reconsc ca si datorita bunicilor. pentru ca daca nu erau ele asa hotarate sa-i bage ceva in gura, poate nici eu nu eram asa inversunata sa il las in pace. poate ma apuca si pe mine vreo nebunie sa-l pacalesc cu ceva....ei, io zic ca nu, dar..parca nu-s asa sigura...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.