Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 6
adinazot spune:
Poftiti la cafea bunaaaa bunaaaa,vorba lui ale!
DBUNNY,e mortal Dani in bideu!ce bucurie pe el!
Laura13 spune:
salutari mamici.
nu am citit decat sfaturile pt mine, recunosc. multumesc mult.
voma inca o data aseara, de azi noapte diaree. hidrasec 1 plic*3/zi, biotics 1 plic/zi, calciu carbonic 4-5/zi cate un varf de cutit, humana electrolit 50-100ml la fiecare scaun apos, tot ce bea trebuie sa contina o lingurita rasa de glucoza la 100 de ml. regim f strict, fara lapte si alte din astea. dar cica ar fi voie mar copt. asa zice la iasi. trebuie sa facem coprocultura si coprocitograma sa vedem daca mai e nevoie si de altceva. e moale. mi-e mila. stiti si voi.
nu stiu care e faza cu afinele, bine ar fi daca ar putea cineva sa imi spuna....cred ca am ratat momentul cand se discuta. si stiu ca asiza a intrebat cum sa ii dea hidrasecul, dar nu mai stiu raspunsul. ceai nu prea bea, asa ca pica varianta asta. iar de mancat ... nici nu vrea, nici nu-l stresez. a! si continuam cu metoclopramid. 3 pic * 3/zi. am scris ce mi-a dat atat pt voi, cat si pt mine. is total incoerenta, stiu.
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Auzi Adino, miroase cafa aia pana la Buc stii?
Ce pacat ca nu mai servesc...!!!
Apucai sa cetesc cate ceva...vazui multi fulguleti bolnaviori!
sanatate multa multa...ca-i mai scumpa ca toate!
La multi ani Daphna, sa-ti fie de bine schimbarea prefixului!
La multi ani Anelor...cu dedicatie speciala pt Anateo care nu prea mai da pe la noi!
Poze nu vazui ca timp nu prea este...da' sper sa recuperez cumva.
Noi suntem mai bine. Dia, pe mine m-a piscat albina de am stat cu juma de mana umflata si amortita...a trecut.
Diareea lui Rares e si ea pe sfarsite, revenim la mancare normala incet incet. A mea mai imi da de furca inca, sunt in continuare pe regim, dar ca stare generala sunt mai bine, macar nu ma mai trezesc noaptea sa merg la baie.
Desiree, ai dreptate, am apucat sa ne si distram asa cate putin, mai ales in primele zile. Au fost lucruri care au fost super si lucruri care mi-au placut mai putin. Ca de exp:
Lucruri super:
-complexul la superlativ. O gradina imensa semi tropicala in care erau casutele si toate activitatile
-conditiile super mancarea excelenta
-curat peste tot , apa marii curata, plaja curatata si bine amenajata, 2 piscine pentru muschii nostrii la alegere si una pentru copii, loc de joaca amenajat pt copii, si multe chestii de facut
Lucruri mai putin super:
-curatenia in camera se facea taman in timpul orelor de somn ale lui Rares, eram nevoiti sa punem 'no disturb'-ul pe usa si curatenia ne ocolea...cam naspa, fiindca dupa aia trebuia sa alergam noi dupa femeie sa vina
-clima m-a terminat nu neaparat caldura cat umezeala. Nu m-am putut acomoda deloc. Baietii s-au reglat mai bine, ca si Manu de altfel, eu nu.
-nu am prea putut sa respectam programul copilului si ca atare s-a lasat cu urlete si maraieli si nervi adica el voia sa doarma, noi eram pe plaja, la pranz el era extrem de activ si afara nu puteam sta din cauza caldurii si trebuia sa-i gasim activitati in camera (ceea ce era cam nasol), seara noi voiam sa stam la spectacole pana pe la 10.30 el la 9.30 incepea sa ceara la somn, etc
- am gasit mucuri de tigara pe plaja in ultimele zile-or fi avut legatura cu faptul ca venisera estui romani atunci
- am luat 2 excursii -la una Rares s-a comportat exemplar fiindca a fost statica pe vaporas si a putut sa doarma in carut, la cealalta nu a putut sa doarma si ne-a facut viata un calvar,- excursia a fost de genul urcat-suit in autocar toata ziua-diferente mari de temperatura afara/inauntru-am marcat-o cu 'nu ne-a placut'
-mancarea pentru copii se termina foarte repede si nu se aducea alta cum era cea pentru oameni mari. Asta insemna ca la ora 1 trebuia sa fiu prezenta la restaurant sa ma aprovizionez cu papa pt Rares fiindca daca mergeam mai tarziu nu mai gaseam.
- Rares nu a vrut sa manance deloc in restaurant, doar in camera puteam sa-l hranesc si oricum in afara de lapte, iaurt,cereale pt bebe si piure de cartofi cu carne blenduita nu a mancat nimik.
Cam asta a fost...
Printre picaturi am reusit sa mai vedem si cate un spectacol, sa stam si cateva ore bune/zi pe plaja si la piscina, am reusit chiar sa mergem intro seara la discoteca de pe plaja si cat de cat ne-am si deconectat.
Am descarcat pozele si incerc zilele astea sa le si pun pe net.
Cam atat...revin cu povesti despre comportamentul copiilor, Rares-Luca-ca tot vad ca despre asta se discuta, Manu o sa va zica si ea mai multe fiindca Luca i-a cam dat de furca.
Pup
Yagmur spune:
We are back... atat de obosita ca nu am reusit sa ma trezesc sa ajung la job... dupa ce am stat in Antalya 7 ore asteptand avionul, am mai stat si aseara in Buc inca 3.... am avut ghinion maxim la avioane....
Vacanta a fost reusita, in afara de faptul ca ma gandesc sa caut un psiholog de copii sau cel putin pentru mine.... Luca e tare isteric.... si acum chiar nu glumesc... a urlat in aeroport pana a scuipat sange.. cred ca s-a iritat in gat... cum nu-i convine ceva se da cu capul, tare, de orice suprafata: gresie, dulap, podeaua vaporului, geam etc, etc... pocneste, musca rau, zgaraie, se loveste singur, pare autodistructiv si nu are frica de nimic (are atatea cucuie ca parca i s-a deformat fruntea)... nu stiu ce sa mai fac... pe langa asta, pleaca de nebun, nu asculta, a plecat (e vina mea, stiu) de pe plaja si s-a aruncat singur in piscina... noroc cu un pusti austriac care l-a scos... loveste la greu orice copil.. saracu Rares, care e tare bland.... cand nu e crizat e cel mai dulce copil.... vesel, zice hello si bye-bye.. a inceput sa repete orice cuvant, are 2 ani si il cheama Uca.... e tare scump.. insa cand se crizeaza imbatranesc 15 ani..
Desi nu am citit din urma va multumesc de urari... sint sigura ca sint ... cu intarziere pup si eu Mariile.... si ma duc sa dezpachetez cat e Luca parcat la Olimpia.....
Va pupicesc cu mare dor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
desiree spune:
laura, la farmacie gasesti suc natural de afine e dulce si strange la burtica..pe noi ne-a ajutat mult...
si hidrasecu eu i-l dadeam cu un pic de nurofen..si dianocica cu inghetata...:)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
laura, cateva lingurite pe zi de afine proaspete 'leaga' fenomenal burtica.. fara zahar, simple... super bune, le recomanda oricui cu diaree
desiree, eu cand am pus pozele de la munte am vrut dar am uitat sa fac cateva precizari, si anume ca o sa vedeti un mix de parinti si de copii... adica o sa vedeti poze cu oana in brate/spate la cristi (tatal adei) sau la bebinuta, si cu ada in brate la lulu (tatal oanei)... asa ca , in poza aia care ti-a placut tie - asta - e ada a bebinutei cu lulu (tatal oanei ) si nu oana ... te-am lamurit bustean, nu?
desiree spune:
dia, e clar ca tre sa imi pun ochelari..oricum sunt din profil pozati(tre sa am si eu o scuza, nu?)..oricum mi-a placut giugiuleala!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desiree dia, e clar ca tre sa imi pun ochelari..oricum sunt din profil pozati(tre sa am si eu o scuza, nu?)..oricum mi-a placut giugiuleala! Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic |
hai ca am pus explicatii la poze, ca tare cred ca n-ai fost singura care a incurcat copii, tatii, etc
asa ca, poze de la munte cu explicatii
Dia1609 spune:
dbunny, tare fain filmuletul cu copilul in bideu ;)).. ia mai baga niste poze cu dani sa-l mai vedem
Dbunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dia1609
hai ca am pus explicatii la poze, ca tare cred ca n-ai fost singura care a incurcat copii, tatii, etc asa ca, poze de la munte cu explicatii Dia de Oana 29.11.06 |
Asta numesc eu copilorgie! bai amestecatilor! descalciti-va!
Eu am recunoscut papi de Oana, dar la ce-i sub gluga roz am dat doar cu presupusul...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...