Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 10
adinazot spune:
LA MULTI ANI DANUTZ!!!FERICIRE SI SANATATE CAT CUPRINDE!!!Am vazut pozele ,sunt superbe!Dar a crescut maria sa muuult!!!fain!
DIANARUS,multa sanatate va dorim!
dianav spune:
Imi pare tare rau sa aud de Marc. Multa multa sanatate!!!!
Fetelor sunteti o minune ca existati!! Afli o gramada de lucruri, am retinut si eu chestia cu afinele ca de cand a avut si Oana enteroviroza e bine sa stim.
Kikineata, numai cand citesc si traiesc aventura mersului la gradinita, dar cand o voi experimenta pe pielea mea nu stiu cum va fi. Eu zic ca la noi va fi relativ usor daca Oana mea ramane asa cum o stiu, independenta si curajoasa si doritoare de compania copiilor mai mari (aici va fi o problema).
Dianocica i-au iesit ultimele 4 masele, adica are doua randuri de molari??? F bine, sa ii aveti albi si frumosi si fara carii. Imi venea sa rad cand am citit de bunicile voastre, cum il fugareau cu mancarea pe copil.....e de bine iti zic eu, la mine e situatia in care nici nu stiu ca exista nepotica.
Despre prevenar nu ma sfatuieste nimeni cu nimic?
Diana
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianav Despre prevenar nu ma sfatuieste nimeni cu nimic? |
Noi am ales sa nu-l facem. In afara de cele "obligatorii" nu stiu daca vom mai face vreunul.. sa vedem cu varilixul, dar mai incolo, spre gradinita. Dupa parerea mea .. prea multa imunizare nu-i sanatoasa. Respectiv, in cazul lui Grigore, noi+pediatra credem ca beneficiile nu merita riscurile.
edit: daca ar fi fost vorba de un copil dus prea devreme in colectivitate, care se imbolnaveste extrem de des (extrem de des = mai mult de 8-10 viroze respiratorii/an) si care, mai ales, reactioneaza semi-catastrofal la boala + cu dese complicatii => atunci poate.
de M (6) si G (1)
madaluta spune:
salutare! ne-am intors si noi din plimbari de la Sibiu....tare frumos a fost dar foarte scurt. imi pare rau k n-am plecat mai devreme, sau k toata vara nu ne-am incumetat sa iesim ..acum e prea tarziu pt k tati a terminat concediul. Desi drumul a fost de 7-8 ore copiii nu ne-au facut probleme deloc.Am facut cateva pauze de masa si de zburdat .se vede k si copiilor le plac plimbarile k si parintilor.
Pensiunea unde am stat a fost pe sufletul meu : aveau o curte de 3500 mp cu mult gazon, cu loc de joaca si cu o fetitza de 3 ani. Asa k darius a avut toate ingredientele unei vacante excelente. Nu va pot descrie bucuria pe care a trait-o acolo. Nu l-am vazut asa extaziat niciodata si mai ales pentru asa mult timp(3zile) Entuziasmul lui e de obicei de scurta durata, dar acum a depasit orice limita.Briana a dormit foarte foarte bine si a fost o cumintica.Dupa-amiaza ieseam la plimbare prin oras cu tati care isi amintea vremurile studentiei de mult apuse....
Frumos sibiul, nimic de zis, curat, cu o nota germana pregnanta .
Nu am vizitat niciun muzeu sau alta chestie culturala, ci doar plimbari prin parcuri, gradina zoologica, pe lac, pe strazile vechi si inguste, pe podul minciunilor.
Daca vreti sa ne vedeti, sau sa vedeti o mica parte din sibiu, o puteti face AICI
Nu am citti nimic din urma..sper sa am timp pana se trezesc copiii.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
Yagmur si Daphna , tot ce va doriti si multa sanatare ( scuze de intarziere)
Danutz
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
desiree spune:
La multi ani, Danutz!
diana, fara cuvinte..sanatate multa lui marc! of!
si noi suntem naspa..dimineata a reinceput sa vomite, doar lapte, analiza de cultura a iesit foarte prost, vine azi tati dupa noi sa mergem acasa la spital si repetare de analize!e a treia oara in 3 luni cand se strica la burtica si mai e si analiza microbacteriologica proasta! ce sa mai zic...sa ne auzim cu bine!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinazot MADALUTA,imi pare rau ca ai fost in Sibiu,si nu ne am intalnit! Adina si Alessia Maria(30.10.2006) |
Of..eu am scris saptamana trecuta k venim in sibiu dar daca tu n-ai zis nimic... am zis k poate nu vrei/ nu poti/ sa ne vedem....
De obicei nu-mi place sa ma bag eu singura asa in seama....
Si cand auzeam k vin fetele la mare, as fi vrut sa le vad pe toate, dar niciodata n-am indraznit sa le spun ...
Poate ne vedem in octombrie, caci s-ar putea sa mai venim o tura caci are Cip intalnirea de 10 ani de la terminarea Academiei....
Am citit si eu capitolul si copiii mei inca nu s-au trezit. Am admirat fotografiile de Lucia, Dia, Dbuny, danutz, Ruxandra...superbe....
Am vazut k inca va mai confruntati cu diareie si voma, iar marc cu pneumnie: va doresc multa ,multa sanatate
In w-end am vorbit cu Dandusa si era tare fericita k si-a revenit f bine Crinuta ca papa mult si a facut falcute si copanele...
Cu constipatia ati avut probleme? De mai bine de 2-3 spatamani darius e constipat si nu face kk decat daca ii bag supozitor la 3 zile. Nu am fost la medic pentru k am incercat sa o reglez din alimentatie, dar este intr-o perioada de refuz a mancarii si mai ales a fructelor. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu mai vreau supozitoare si nici el mititelul nu le vrea..Mi se rupe sufletul cand il aud cum urla cand trebuie sa-l bagam...