Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 11
Yagmur spune:
Tare greu este la job... vreau inapoi in vacanta...
Diana, am simtit din plin si imbratisarea si jap-japul... mi-au prins tare bine.... sint convinsa ca problema este si la mine, oboseala, neatentia.... nu citesc bine semnele transmise de el.. e clar ca este mult mai calm cu Olimpia decat cu mine... voi avea de aprofundat pe partea mea o gramada si sint convinsa ca va fi bine.... sper sa trimit si CV-ul saptamana asta dupa ce termin de citit cele peste 100 de emailuri
Daphna, cu mega intarziere LA MULTI ANI
Danutz, un pupic dulce de la noi si iti cantam in cor Ani, Ani.. varianta turbo Luca....
Si ma intorc sa mai citesc din urma.. am ratat poze multe din cate am vazut....
Bafta multa fulguletilor care au inceput gradinita.. nu mai nominalizez....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
Off,Madaluta,nu am fost pe faza cand ai scris,ca nu intotdeauna reusesc sa citesc tot,daca citeam sigur te sunam eu!Data viitoare!
Dia1609 spune:
danut! sa fii fericita!
madaluta, noi n-am reusit sa reglam constipatia din alimentatie, desi oana a cooperat si a mancat fff multe fructe.. pe noi ne-a ajutat doar duphalac-ul, sirop de lactuloza.. mai poti incerca lass baby, e un sirop naturist pt constipatie, la noi n-a prea dat roade, dar cine stie... sper sa reusiti rpd, ca stiu cat e de rau
dianav, tot am uitat sa-ti raspund: noi am cumparat deja prevenarul, il facem oanei la 2 ani, la sfatul pediatrei. acum nu-l facem ca am facut vaccinul pt hepatita A si nu e voie alt vaccin 1 luna... si pediatra a zis ca mai bine il facem la 2 ani si facem doar 1 doza... ea ni l-a recomandat tinand cont ca oana a intrat in colectivitate si ea a spus ca a avut anul trecut niste cazuri f nasoale de meningite pneumococice la copiii de gradinita si scoala... iar pneumonii au fost din plin... asa ca... eu una prefer sa-l fac... dar, in schimb, am ales sa nu facem varilixul
dianarus, tinem pumnii sa fie bine marc!
danita, ne poti spune ce s-a intamplat? diana nu e in concediu?
Dia1609 spune:
noi n-am fost la gradi azi :(
de ieri dupa amiaza, oana e cu febra, dar sa mor dc stiu de la ce ...ieri s-0a trezit vesela si bine dispusa si apoi dupa vreo 2 ore a devenit apatica, moale, fierbinte, si a stat numai in brate... seara a avut 38.5.. i-am dat nurofen, s-a culcat si peste noapte a fost ok... dim pe la 5 ardea toata iarasi, nu am reusit sa-i iau temp, ca pe la 38.4 a scuipat termometrul, dar banuiesc ca avea in jur de 39... fff greu i-am dat nurofenul si s-a culcat, a dormit lemn pana la 10:30 (asta inseamna ca a dormit camd 12 ore jum).. s-a treszit si a fost ok, am fost afara, pe drum s-a molesit iarasi, mi-a cerut sa venim acasa la nani, am culcat-o, vad ca se trez din 10 in 10 min si incepe iar sa fie fierbinte ... dar habar n-am de la ce.. nu are rosu in gat, n-are muci, nu e ragusita, nu tuseste, nu o doare burtica si nici gatul... refuz sa cred ca poate face febra asa mare de la dinti (ca e in plina eruptie dentara).. voi ce credeti? o fi un debut de viroza respiratorie si inca nu sunt alte semne?
kikineata spune:
Azi parca mi-a fost mai greu, mie, ca niciodata. In masina se-a uitat la mine si mi-a zis pa apoi s-a uitat la tati si i-a zis pa plangacios si i-a facut si din manuta. dadea in plans inainte de a ajunge. Am plecat trista, am sunat pe la 10.30. Se juca cu Rila de acasa si rupea niste fise. N-a baut decat 2 guri de ceai (n-a baut niciodata, de fapt nu i-am dat), a papat cateva guri de mar. Nu plange decat dimi mai tare apoi se joaca. Acum vrea afara dar cere mereu "la masa" ca s-a obisnuit dar nu papa nik. Am ajuns devreme s-o iau si era o mamica cu bunica unei fete din parc vizitau gradi. Cica Sara nu plangea se juca cu o fetita si radeau. Ce m-am bucurat! Se juca cu Alessia de facpt a zis azi pt. prima data Esia...e o fetita tare vorbareata si razareata si calma.
A iesit in curte, o pandeam, nu plangea, cand m-a vazut da-i cu plans in 30 sec cerea apa. Mi-a zis ca e cea mai isteata din grupa. Le-au pus doua coloane cu casute si in fiecare casuta peste, pisica, floare, elefant, iepuras...in cealalta coloana acelesi lucruri dar in alta ordine. Le-a arata toate in fiecare coloana. Mi-a zis scurt, se adapteaza. Sper ca azi am avut un greu asa. La pranz iar n-a papat nik, 2 lingurite de ciorba. Iar s-a trezit la 7...are serviciu. Asa mult sper la o zi sa nu mai planga dimi.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Dianav i-am facut Sarei deja Prevenarul. Si am ales sa-l fac acum pt. ca intrarea in colectivitate aduce bronsite/pneumonii mai mult sau mai putin....fiecare cum il duce organismul. Am facut o doza am asteptat 2 sapt sa-si faca titru de anticorpi s-o pot duce la gradi si mai facem una peste 2 luni. Pediatra mi-a zis ca un copil a intrat in colectivitate si dupa o sapt a facut pneumonie si apoi otita cu pneumococ. Varilix nu am vrut sa-i fac ca-s multe tulpini si vaccinul cuprinde destul de putine iar Hepatita A tot la sfatul ei am ales sa nu-l facem. Dumnezeu cu mila si cu vaccinurile astea.
danutz spune:
MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR PENTRU URARI!
Va poftesc la prajituri si sampanie!
Dia, multa sanatate Oanei, nu cred sa fie febra asa mare de la dintisori!
Felicitari d pentru dintisorii complet iesiti.
Laura, sanatate multa lui Dani!
Dianarus tinem pumnii, offf nasoale sunt fazele astea cand te loveste in concediu!
Kiki tare m-am intristat citind de Gargarita mica. Of, tare greu mai e!
PUP TARE DE TOT TOATA GASCA
Dbunny spune:
Off ce de copii bolnaviori... O sa spunem o rugaciune pt fiecare in parte...Una pt Marc, una pt Octa, Una pt Oana...
Dani isi lipeste barbia in piept, inchide ochisorii,incruciseaza bratele pe piept bolboroseste de-ale lui, apoi zbiara un amin mare si tare! Abia astept sa-l invat Inger ingerasul meu...voi va rugati cu copiii? noi n-am facut-o cu el, dar am facut-o de fata cu el...si-am ramas placut surprinsi cum ne imita...
Dia du-te la un medic bun bun...de unde stii ca n-are rosu in gat? noi am avut plachete in gat(nu stiu denumirea in ro) dar a facut febra incontinuu pana nu i-am dat antibiotic...speram la voi sa nu fie problemo...ceva vaccin antigripal faceti?(ma duc sa citesc despre prevenar...)
Kiki sper sa va acomodati cat mai repede, eu banuiesc ca fetitele-s mai gingase, mai lipite de mami, eu n-am avut atatea probleme, poate si din cauza ca Dani a fost mai mic cand l-am inscris, in schimb acuma plange daca il las la buni...chit ca buni-l iubeste mult, si-l scoate-n parc, si sta dupa curu' lui...dar nu-i mami si papi...
Desire si voi fuga fuguta la spital...si sa veniti sanatosi tun.
madaluta ai doi copii superbi, si tu tot frumoasa foc ai ramas!
Cu dintii de lapte...habar n-am cati avem! avem 8 dinti, 4 canini si cel putin 2 masele, dar e grele uitatul in gura...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kikineata spune:
Dbunny, Garga e lipita rau de mine ca doar a stat numai cu mine. Ma asteptam sa fie mai rau dar stii cand mi-a zis in prima zi ca e ascultatoare, nu plange, e intelegatoare am crezut ca poate n-o sa fie greu. Vreau doar s-o vad fericita, sa-i vad fata incantata ca io chiar nu contez in ecuatie ca nu stiu sa ma potolesc. Asa am fost intotdeauna.
Dia, da-o-ncolo de treaba cu febra asta...Mersi de in curajare. Dc noi n-avem o "Ada" prin grupa. Il are pe Dodo care plange si el.