Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 9
dianocica spune:
oficial d are toti dintii de lapte! iesiti complet! acum chiar ca se impune o visinata .
si mai voiam sa scot ceva bun cu mult cioco, da' intre timp s-a mai trezit un pic ca-si amintise de bobi si..am uitat pentru ce era ciucalata...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Teutz spune:
La multi ani Daphna!
La multi ani tuturor Anelor!
Ruxandra, eu n-am apucat sa vad pozele din Piatra Craiului! Mama mia, ce vorbaret e G!!! Bravo! Alexia a exersat azi toata ziua “mamaie” si “tataie”, iar ieri m-a capiat cu “copiu/copii”.
Dia, ce bucurie ti-a facut Oana! S-o tina tot asa!
Raluca
Dbunny, ce haios e Dani in bideu! Mama, ce-am mai salivat la tortul ala!
Desiree, eu tot astept niste poze cu Octavian, ca nu l-am mai vazut de luni de zile! Nici acum n-ai primit softul ala sau ce asteptai ca sa le poti descarca?
Yagmur, bine ai revenit! Imi pare rau ca ai probleme cu Luca… Nu stiu ce sa zic, sper sa treaca repede perioada asta de nervi si crize.
Dianocica, ce frumos povestesti tu de d! Felicitari pentru dantura completa!
Irinabr, sa-ti traiasca flacaii, ca tare frumosi sunt!
Daphna, of, ce cadou ai primit! Bine ca-s doar fiare, vorba ta!
Kikineata, mi-au dat lacrimile cand am citit de Garga la gradinita, pupa-i-as ochisorii aia mari si scumpi! Draga de ea, s-a acomodat destul de bine pentru primele zile.
Aka, ma bucur tare mult ca poate merge Cris la gradinita si ca sta linistita acolo, fara plansete si maraieli!
Danutz, foarte frumoase pozele din vacanta, mi-au placut mult, mult!
Multa sanatate lui Dani, lui Stefy, Beei si lui Rares!
Noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
desiree spune:
teo, poze cu tunsu cand ajung la bucuresti..pe luni, marti..acu sunt la tata ca e singur, cica il ajut, mama si-a luat lumea in cap si a aterizat in spania, cica...asa ca le pun cum ajung acasa!
diana, io zic mai bine visinata, ca afinele vazushi si tu ca strang la burta, cine stie ce efect o avea mai apoi!
atata mai pot sa scot la ora asta..nu ma intrebati de ce apar la ore de astea...sa ne spuna d ca are toti dintii in gura!:)
va pup
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Teutz spune:
La multi ani DANUTZ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
acs spune:
Aka, bravo ca ati scapat de raceala! Cris e o scumpa; cum ii pupa ea pe toti. Felicitari pentru gradinita!
Danutz, v-am admirat in poze! Ce baieti mari si frumosi! Poza cu frantuzoaica e super; asa o mutrita ghidusa!
Laura, multa sanatate lui Dani!
Lacramioara, am vazut pozele de la mare. Mai ce ochisori! E frumoasa foc Stefy!
Irinabr, ai mei se mai si cearta, dar, de obicei se joaca frumos impreuna. Inca n-au ajuns la bataie, dar ma indoiesc ca vom scapa (numai din cate imi amintesc din perioada copilariei si noi eram doar doua si fete).
Ai tai cum se impaca? Au preocupari comune?
Nu ati primit niciun tratament pentru rahitism?
Dianocica, felicitari pentru dintisori! Scoate ciocolata, ca motive gasim :).
Aaa... mi-am amintit: parcul in care mergem zilnic (caci acolo sunt prietenii copiilor), nu este cel de langa biserica; e un parculet mic, chiar in spatele Ciresarilor (mai bine zis in spatele terenului de rugby).
In cel de langa biserica s-ar putea sa ajungem in weekend, caci vreau sa-mi inscriu fetele la dans, la o scoala din apropiere.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danita spune:
dragelor vin de dimi cu vesti najpa !
dianarus si marc au nevoie de gandurile noastre bune !
ma rog la DD sa fie bine si va rog si pe voi sa va ganditi o clipa la ei !
pupici
D
ruxandra_sb spune:
Dia, mda.. chiar pacat c-ajungeti asa rar in acel colt de rai. Mai ales ca aveti acolo si tot ce va tb. Bravo Oana! Uau, 4 invitatii intr-o zi?!
Laura, pare rau ca v-a prins si pe voi. Mai vroiam sa zic ca eu nu i-as fi dat cascaval ca si mancare de regim.. e mult prea gras. Multa sanatate frumosului Dani.
Lacramioara, nu stiu cu ulciorul.
Mamaana, tare Tudor.. da, el era gata "miscat" in Canada.
Vai de mine Chinico.. mi te si inchipui intre Bea bolnavioara, piromanu si mama idem.. si tu cu oalele si sticlele duduind. Valeu, valeu, valeleu. Tu musai tre sa rezisti! Nu de alta .. da pacat de bunatate de rosii.
Asiza, si mie imi plac mult de tot nuntile. Anul acesta n-am avut decat una..
Irinabr, dar de ce este Matei suspect de rahitism? Ce ti-a explicat dr.. cum adica semne de rahitism, adica mai exact ce?
Felicitam d pt dentitia completa! tre sa reconsc ca si datorita bunicilor. pentru ca daca nu erau ele asa hotarate sa-i bage ceva in gura, poate nici eu nu eram asa inversunata sa il las in pace. poate ma apuca si pe mine vreo nebunie sa-l pacalesc cu ceva...
Pare rau Daphna pt "cadou".
Desiree, interesant cu sucul de afine pt burtica. Nu stiam. Am citit un pic pe net, vreau sa intreb si dr.
Off Kikineata.. Da auzi la ea.. numa 10 kile...
Acs, ce bine de tine ca poti papa la pranz acasa. Mai vezi si bursucii.. Super!
Cum ma Yagmur.. s-a aruncat Luca in piscina? Promite!
Bravo Aka, ma bucur c-ati scapat fara wheezing si c-ati realuat gradinita. Mai ales ca-i place acolo Cristinei.
Danutz, excelente poze.. am admirat un Maria-Sa gata, gata sa nu mai incapa in carutz. Si costumul fain de mariner, si excursia cu vaporul.. si tu imortalizata in crepuscul..hmmm. Si cum mai dormea in autocar.. dragul de el.
Vai Diana, .. hai ca-s gata sa-njur acu. Si eu care ma si pregateam sa v-aud povestile din vacanta.. Pare asa rau :((
de M (6) si G (1)
acs spune:
Diana, multa, multa sanatate lui Marc! Asteptam vesti bune!
Imi pare rau de vacanta compromisa, dar cel mai important e sa se faca Marc bine cat mai repede!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni