Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Caprioara spune:
Neata fetili,
Am reusit sa citesc din urma dar nu am conspectat, asa ca iertare daca raspund pe sarite
.
Anna, linea negra nu mi-a disparut nici mie si buricul tot pigmentat e.
Mina, flacaul tau e in clasa a doua sau a treia? Si zici ca mananca la scoala? Cum asa? Si le cumpara invatatoarea rechizite??? Ce misto! Ce bine ar fi sa fie si la mine asa... Io am de gand sa astept, nu cumpar nika, nici ghiozdan, decat dupa ce vorbim cu invatatoarea, care by the way, nu stim inca cine va fi (sunt 3 la clasa I).
Miky, bine ai revenit
! Ce necazuri ai avut iar?
Boti si Dia, cred ca Boti are dreptate, poate fi un hemangiom. E sub buza, la coltul gurii. O sa intreb la vizita de 2 luni.
Dana, imi pare rau de stafilococ... Dar pana nu ai rezultatul de unde stii ca e?
Boti, felicitari pentru hainute
. Cred ca a fost o incantare shopingul
!
Anka, sa va fie de bine iesirea! Zici ca Eliza a alergat tot timpul in restaurant
? Asa mi-a facut Matei la botez
.
Noi am avut o noapte buuuuna: am dormit de pe la 12 la 6 dimineata
.
Fug, ca-mi plange fata.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
RUX o fi scotand cupilu gaze..nu te mai stresa atat, si eu nu am vrut sa te sperii doar sa informez...ia de aici sa te calmezi

[b]MINA[/]cum? ati si inceput
..mie mi-e frica rau de mom, si oricum pana nu ajung la ginecolog nu ma apuc, ma tot ustura pe acolo si am un maaare disconfort...ufffPlangacioasa mai sunt
Ma duc sa dorm putin langa gaza
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Kimmy spune:
nu stiu daca are vreo legatura sau nu,dar in timpul sarcinii am stat mult la calculator,si acuma daca stau cu timi la calculator,se calmeaza instantaneu.la masa sau la canapea,nu.interesant.
i-am luat la rand degetelele,si i-am memorat cututele,si ma amuza cum se tine de ureche in timp ce doarme,si o adooor.mi-e asa de drag s-o tin in brate,s-o masor cu mainile,sa simt cum creste,cum i se scimba trasaturile,cum in continuare e toata a lui tati,dar cu atat mai draga mi-e!
am stat putin amandoua pe balcon,ca e foarte placut afara,si desigur a adormit
.astept sa se trezeasca sa-i dau papa,ca la 8 a mancat numai 90 ml.
off nu stiu ce sa fac cu ochisorii ei,ca daca ies la cumparaturi si dam de aer conditionat sau clima ii curg instantaneu...cate 2-3 zile,de i se lipesc genele 
ma uitam la ceva clipuri cu dana nalbaru si fetita ei,si ma amuza ca a incurcat landoul cu scoica ![]()
mi-e gooool frigiderul...dar gool,n-am nici unt,oua,lapte,smantana,nimic!azi musai sa mergem la cumparaturi si deja mi-e si groaza de aer conditionat!brrr
Izabella mami de Timea Cristina
dana81 spune:
CAPRI asa imi spuse pediatra, ca ganglionul e ca o reactie de aparare a organismului la un stfailo ceva....si ca ar fi purtator sanatos..nu ma pricep eu prea mult dar a fost destul sa ma sperie rau...asteptam rezultatele, prefer sa gasesc totusi motivul inflamarii ganglionului...
ANNA nu stiu daca trebuie schimbate, dar mie mi se pare ca s-au mai schimbat, s-au facut mai moi si mai urate asa ca le schimb pt piticii mei
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dia_filipas spune:
Neatza fetele!!
Venim si noi dupa o noapte relativ linistita, ne-am trezit doar o data la 3 si apoi am luat-o cu mine in pat ca incepuse sa se screme, am lipit-o strans de mine, i-am pus mana pe burtica si am dormit duse cu capul pe sanul meu pana la 10.43. 
Anka ai mail. Id-ul meu e ca cel de pe forum, dar ma gasiti doar dupa 8 cand venim de afara, daca ma adaugati eu va accept cu bucurie.
Capri sper din suflet sa nu fie nimic grav! Tin pumnii!!
Boti sa-ti fie de bine sesiunea de cumparaturi!! Tu cate kg ai acuma? Slabesti in continuare?
Anna si eu raportez linea nigra, care mie mi-a aparut dupa nastere
si buric si sani pigmentati. La mine si burta e pigmentata
Dana sper sa nu fie nici la voi nimic grav si sa se rezolve.
sa nu mai fii trista!
Iza si Miruna se trage de urechi sau de obraji cand papa la biberon
!
Mina la ce scoala merge Bogdan? la 20 la step-by-step? Si Miruna sta cam 10-15 minute mai nou la san, ca la inceput statea 1-2 ore!!
Azi Miruna mea a dat pt. prima oara cu manutza in jucariile de la bouncer. Eu i-am zdranganit-o, ea s-a aratat facscinata si dupa niste chinuieli a reusit sa intinda mana dupa ea!!
Cand e normal sa-si tina copii spatele drept? Ca de cateva zile, cand o tin vertical se ridica de pe umar sa se uite in jur si sta asa drept destul de multisor...
fug ca urla mutza!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
maitreyi spune:
neata
si LA MULTI ANI ANELOR!...includin g me si de data asta ![]()
anka sa va fie de bine iesirea ![]()
mona pozi pozi sa te vedem faina ![]()

mikycris bine ai revenit
cu iubire si credinta totul se rezolva 
ralu ce bine ca sunteti cu totii acolo ![]()
anna de ce nu mergi la o echo? si functie de ce se vede veti lua o decizie - tu si dr. noi numa prezervativ folosim dintotdeauna si nu am avut accidente. decat hormoni cu caru'...
kimmy sterilizezi zilnic? noua pediatra ne-a zis doar 1 data pe saptamana cand avea candidoza bucala - nu avea flora intestinala dezvoltata de la atata sterilizat.
vio
fetele
dana imi pare rau
da' daca e purtator sanatos dc antibiotic? 
mina un an bun la scoala lui bogdan
poate trece cu tarate fetei. asteptam cu totii racoarea toamnei...
alexandra si azi se pare ca e la dieta. bine ca s-a mai racorit. azi a dus prima jucarie la gura
pana acum o lua in mana da' nu stia ce sa faca cu ea ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Tecky spune:
LA MULTI ANI pt toate fetele ce poarta numele de Ana!
Azi este si ziua fetitei mele si sarbatoresc si 2 ani de la casatorie.Diseara ies cu sotul in oras sa sarbatorim.
Anna nici mie nu mi-a disparut linia neagra dar eu sunt suparata ca nu mai scap de burta,sunt slaba peste tot numai burta a mai ramas.
Va pup 
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI ANELOR!!
Tecky La multi ani fericiti impreuna!! Distractie placuta azi!!
Fetelor, intrebare: cum le curatati pe la "dansa" pe fetite? Am inteles ca nu trebuie departate labiile? Ca eu am observat la Miruna o scurgere albicioasa...cam ca la mine, cum o curat daca nu despart labiile? Eu la baie ii picur cu buretele apa in "crapatura", ajunge atata?
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ariadnabr spune:
Intru Rux, intru, numai ca n-am timp de scris va citesc si fug 
Azi noapte buburuza a avut program de vorbit de la 4 la 5,30 asa ca-s cam zombi azi...si trebuie sa merg sa caut un double buggy ceva ca fii-mea nu vrea sa cedeze locul in buggy sora-sii si uite asa mai cheltuieste bancomatu' neste bani! ![]()

Caut unu' second hand ca-s super scumpe si Dumnezeu stie poate o paleste amu' ca e "big girl" si raman cu banii cheltuiti degeaba 
Pupici
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
M&M spune:
Abia acum am reusit sa il adorm pe puiut, trezit d ela 7 dimineata!!!

LA MULTI ANI tuturor cu numele de ANA!!!
Deci, sa vedem ce am retinut ( oboseala e de vina daca nu nominalizez pe toata lumea)
Miky, bine ai revenit!!! Te asteptam sa intri mai des si necazurile sa ramana doar niste amintiri urate.
Ariadnabr...dar nu trebuie sa te simti exclusa !!! Fiecare fata raspunde la ce stie si , apoi, acum cu bebeii nu mai avem niciuna asa mult timp..
si te asteptam in continuare...
Maitreyi, LA MULTI ANI in primul rand ...nu e vorba de puseul de la 8 sapt , ci de cel de la 6 sapt( zic eu)
Ruxi, sper sa isi mai alunge pediatra din piticuti...nu te certam , mai..nu am motive sa te cert![]()
Anna, nici mie nu mi-a disparut linia negra inca !!!
Anka, sa va fie de bine iesirea!!! EU nu am avut curajul sa ies cu bebe , inca in locuri aglomerate...
Mada....relaxare placuta la vecina..
Dana,
Clara
Izabella, vazut noile poze cu Timea,,,,chiar ca a crescut!!!
Iar plange bebe.....
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)