Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Ralu79 spune:
'mneatza
Va multumesc fetele inca o data pt. cuvintele frumoase si incurajari
Mikycris-ce bine ca ai scris! Ce iti fac printesele?
Anna- eu sunt prin zona pana se ridica ceata sa mergem la plimbare.
Maitreyi- nu prea aveam multe sanse la o cariera in Iasi/Pascani la vremea aceea si in Arad am o bunica, asa ca m-am mutat. Intre timp au venit si ai mei langa mine, asa ca nu mai am decat o bunica, o matusa si un verisor la Iasi.
O zi linistita si dulce tuturor. Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
AnnaBaby spune:
Ce pot eu sa fac ca sa-mi vina mai repede cm? Vreau sa vina ca sa pot sa incep sa iau pastile, ca asa ma streseaza ca stau cu grija, ca nu cumva sa raman
!!! Sau se poate sa incep sa iau inainte sa vina cm? Pe prospect nu scrie dar voi ati auzit de situatia asta?
Anul trecut cand am avut o pauza de vreo 3 luni cand nu-mi venea cm, dr mi-a dat sa iau duphaston si dupa 10 zile (parca) mi-a venit. Dar nu stiu daca am voie acum sa iau. Da' nici nu vreau sa astept cateva luni, cum spuneau unele fete chiar si 8, ca sa-mi vina cm... 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Kimmy spune:
Miky bine ai revenit!
Anna nu stiu daca ar fi bine sa incepi ac inainte de primul cm,daca nu poti sa intrebi un dr eu zic mai bine sa folositi alta metoda de contraceptie intre timp
.ce face printesa Ioana?
Timi a papat la 8,a dormit pana la 9 si de atunci sta pe pat si povesteste cu manutele si cu zdranganitoarele.
Am terminat cu biberoanele.Off degeaba le sterilizez in fiecare zi,si le spal dupa fiecare folosire imediat,ca parca tot au un miros naspa.Ce ma enerveaza!
Anaxena cum sta treaba cu salonul?Ce mai face Maria?
Sun oare cand revine ca deja mi-e dor de ea!
Izabella mami de Timea Cristina
violeta29 spune:
SAlutare! Intru si eu asa pe fuga doar ca sa va salut, ca suntem tareee prinsi cu vizitele!
Suntem taaaare cumintica, azi am facut si molifta, ne-a cazut si buricul si diseara o sa facem prima baitza, daca o sa fie frumos afara poate iesim si la o plimbarica dupaamiaza.
Sper sa intru mai des dupa ce terminam cu vizitele, mi-e tare dor de voi
scuze ca nu nominalizez pe nimeni dar promit ca recuperez. Multi pupici la mamici si la pepenasi
Speranta moare intotdeauna ultima!
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
garderoba printesei
dana81 spune:
Neatza fetele!!!
A fost prima noapte cand puiul meu a dormit singura, bine cu noi in pat dar fara leganat si tinut in brate, s-a trezit odata la 4 si a papat si atat...sa ne fi vazut ce satisfacuti eram amandoi dimineatza, parca dormisem o sapt...
Dar am si vesti mai putin bune..va spuneam de ganglionul descoperit sub ureche...se pare ca e de la un stafilococ ceva, asa ca azi i-am facut un exudat si asteptam rezultatele si apoi din pacate antibiotic

, mor de ciuda, am senzatia ca nu am fost destul de atenti cu ea si ca am permis la prea multi musafiri sa vina, sau am pupato noi prea des...ma simt vinovata si tampa
.In rest e bine, are la o luna 4200 g de la 3100 si 55 cm, de la 50...suntem in grafic.
AVETI GRIJA, SA NU PATITI CA NOI..
IZABELLA eu sterilizez bibe dupa fiecare folosire si nu au nici un miros...oricum tb sa le schimb ca au luna...
Ma duc sa vad ce face printesa..revin
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEE
mama, ca s-a racit afara...
ANNABABY deci nu e de la calcu' meu sdaca si la tine se vad in ceata. nici nu pot sa uploadez nik...of
nici mie n u mi-a disparut linea nigra, da asta e. si kilele in plus se simt. da avem abia o luna. apropo, am vazut ca am nascut la distanta de exact o luna, deci sarbatorim impreuna puii.

MIKYCRIS, VIO, bine ati revenit. 
pana la urma ARIADNA, nu te-ai razgandit?vad ca nu mai intri. Noi ne-am facut pe aici mea culpa si tu nik???
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ladymina77 spune:
La multi ani cu intarziere si din partea noastra pt toate Mariucile!!!
Noi ieri am sarbatorit in 3,adica Andreea,Bogdan si mami cu un gratar facut pe aragaz:) ziua noastra a fetelor.
In rest ,avem o piele sensibila rau de tot,duminica era asa iritata pe obrajori,cum o ridicam in brate si lua contact cu pielea mea (transpirata) de la caldura se inrosea instantaneu.De azi incerc sa-i pun in baita pe langa musetel si apa de tarate de grau.Sper sa aiba vreun efect.
Am avut si noi aseara prima sexuiala:).La fel ca si la Mada,nu m-a durut deloc cum a fost la prima nastere.Chiar nu ma asteptam.Si ce bineeee a fosT!
Referitor la mancare ,ma dispera si pe mine.Daca incepe Bogdan scoala e mai lejer,el mananca la scoala,Adi la serviciu si pt mine nu tre sa ma strofoc asa tare.Atat doar ca vreau sa alaptez cat mai mult si asta implica papa dar nu si kilo mai putine din pacate.
Mergem si noi la cumparaturi zilele astea pt scoala lui Bogdan,numai haine si adidasi,rechizitele le cumpara invatatoarea scapandu0ne de o grija in plus.
Gata va las ca deja se foieste papadia.
Aaaa si noua ne cade paruletul si sper sa creasca cel cret ca a lu` tati ca oricum e picatura goala ,el.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
diarux spune:
DANA ce zici tu acolo? mai, m-am saturat de stafilococi, streptococi, de astea cu coci la urma!!! cate s-au mai inventat !!Si zici ca de la pupat sui de la musafiri? ca ma ingrozesc! eu il pup de il zapacest. e drept ca numai eu si tati, nimeni nu are curajul sa se apropie de cupilu' mieu ca il tai!
Acuma cred ca de pinde si cat e de sensibil organismul...
eu l-am tot controlat si de ganglioni. mi s-a parut la un moment dat ca are unul pe piept, da nu-l mai gasesc acum.

of...
azi mergem la pediatra in sfarsit. s-a scremult la greu desi a facut si KK . nu mai inteleg nik. colici nu, constipatie nu, atunci de ce se screme asa? ce o mai fi?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ladymina77 spune:
Am si eu o intrebare,la voi cat stau la san copilasii?Andreea nu suge mai mult de 10 min.Cred ca nu sunt motive sa-mi fac prb pt ca intr-o luna a pus pe ea 1500 g deci cred ca ii ajung 10 min.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
AnnaBaby spune:
Kimmy oricum folosim prezervative, dar nu e deloc placut, si chiar si asa nu ma simt in siguranta, nu e acelasi confort psihic pe care ti-l dau pastilele... Ioana face bine, azi noapte a fost tare cumintica, dupa baita a adormit repede fara leganat, pe la 11, si s-a mai trezit dimineata la 8, ce mai, ca un om mare!!!
Dana da' de ce schimbi bibe daca nu au prins miros? La o luna trebuie schimbate? eu nu stiam asta.Si le am de 2 luni de acum.
Diarux da, joi bebeii nostri o sa ciocneasca un bibe, respectiv o tzitzuca cu laptic, de aniversarea lor
. Si sa stii ca si Ioana se screme asa, fara sa aiba vreun motiv anume, adica cel putin nu l-am descoperit eu. Are perioade cand e atat de agitata incat nu se opreste din motoras, da din manute si picioruse in continuu. O mai asez pe burtica, se mai potoleste un pic, ii mai pun bazaitorul si se mai calmeaza...Nu stiu ce m-as face fara Lucifer asta... (lucifer e un aparat de facut vant la gratar, pe care eu il folosesc sa calmez ariciul, ca tare mult ii mai place cum bazaie...)
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love