Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Maitreyi sunt fierte pastele mai intai le fierb apoi fac sosul apoi le amestec le bag in vasul de yena si le bag in cuptor.
Boti nu mai stii despre ce wishing tree vb? U forgot all about it? I feel hurt. cand discutam noi si ti-am zis ca idee daca faci la curte la aer curat sa alegi un copacel mai tinerel din gradina unde sa ai alturi niste bucatele faine de hartie poate roz ca e fetita legate cu panglica din aia satinata roz subtire si fiecare care vine sa va lase un mesaj si sa lege apoi aia in copacel. Si arata asa super un copacel mic legat cu mesaje din alea si cu panglica aia roz.
Maitreyi ms si eu sper sa am spor la dat jos kg.
va las gagici ne reauzim maine mai pe dupa amiaza ca de dim merg la vecina in Londra.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut si de la noi.

ziua nu se poate sta la calc pt ca broscuta are program de urlat. asa ca...stau langa patuytul lui sii ii bag suzeta pe care el oarunca imediat inapoi si tot asa...il mai iau si in brate...ca nu prea pot sa stau departe de el...

La multi ani sarbatoritelor de azi.Marii , JJOVANA, NATI.

am primit mesaj de la MIKYCRIS pe mess. e bine dar nu are net. sper sa revina cu detalii.

PICAsper ca pana laiarna se regleaza programul...

CRIS nu ma mai certa, asa ma alint eu...!

ce spor ati avut azi la scirs.
KIMMY ce noroc ai ca doarme! lasa ca si eu zic mersi ca doarme noaptea. Cat a mai dura si asta...Ca ziua...ne mai descurcam noi cumva...mai iesim si afara...

ne-au aparut si noua bubitele astea peste tot de la caldura (sper). speram ca am scapat. maine mergem l;a pediatra cu mai multi pitici sa ne lamureasca. speram sa fie bine.

va ;las,. poate mai prind oleak de somn pana se trezeste la masa.

pupici si noapte buna

PS tot nu reusesc sa vad nik pe picasa. incep sa cred ca trebuie aruncat calulatorul. Se vad in ceata.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am revenit si noi. Ce credeti ca a facut fie-mea mica, tot timpul, la restaurant? A DOR-MIT Iar Eliza a alergat prin tot restaurantul de mi-era rusine ca o sa ne dea aia afara....
N-am mancat pastrama pana la urma, ci un fel de mix grill usor picant super de super si ditamai portia. Ce credeti ca a mancat Eliza? Cand am plecat de acasa am intrebat-o ce vrea sa manance si stiti ce a zis? FA-SO-LE! Deci fasole a mancat! Iahnie. Buna si cu niste boabe mari de n-am vazut in viata mea!

Dia - multam de reteta. Am salvat linkul. Pica bine pentru ca de-astea am mereu in casa (pui, ciuperci... nu imi lipsesc)
Vezi ca ti-am trimis un mail. N-ai si tu un ID de mess? Am nevoie sa ma ajuti cu o chestiune "tehnica".

Anna - daca nu te lasa Ariciu, asta e... Voi doi va descurcati cu un gratar, o branza cu rosii... Ea e important sa fie hranita. Asa pateam eu cu Eliza... Pana faceam o mancare, stingeam focul de 3-4 ori. O incepeam dimineata si o terminam seara. Iar cand faceam pentru ea (la diversificare), ma trezeam la 5, ca la 8 jumate trebuia sa fiu la servici. Singura problema a fost ca dupa vreo 3 saptamani de "sport" din asta cu trezit la ora 5 am clacat, si am mutat-o pe borcanele. Cand puteam, ii pregateam eu. Cand eram in crize, pac! un borcanel...

ATeBeule - si spanac e o chestie care nu imi lipseste din congelator, dar ai mei nu mananca decat cu strambaturi. Eliza mai e cum mai e, dar barbatu-miu e penal!

Mada - sa stii ca am facut un document special numai "Retete DC" unde sta la loc de cinste si ciocolata de casa si prajitura cu visine, retetele de paste ale Danei si acum ale tale again

BOTI _ cum mama perie de par natural??? Fa-i o poza ca m-ai spart cu asta!!! Eu am o perie cu Tigger pentru pisoiul mic.
Blujii i-ai luat de la City Park? Ca maica-mea e hipnotizata nene! Zilnic e acolo!!! Cand am fost si noi la Cta am vazut oferta de la Lee cu "iei o pereche si primesti una gratis" da' barbatu-miu a strambat din nas ca cica sunt scumpi. Asa ca am luat a doua zi de la Esprit, ca lui i-a fost rusine sa mergem tot la Lee sa nu il recunoasca aia ca probase 3 perechi si nu cumparase. Bai frate e culmea barbatu-miu asta!
Auzi, da' stii ce am facut? Eu mi-am luat cu un nr mai mici, ca sa ma motiveze sa mai slabesc putin!

Gabilone - la noi se tzoncane tot pumnul, bine strans, si tinut zdravan cu cealalta mana, deci se tzoncane amandoua mainile odata...

Bey, la noi, monitoarele au venit cu adaptoare, nu cu acumulatori. Am facut proba cu baterii/acumulatori si cam bazaie, in afara ca le suge instant...

Cu pozicile... mai mare rusinea ca sunt codasa si la vizionat, dar mai ales la uploadat. Ca de vizionat ma mai descurc...
Incerc sa mai pun si eu cateva cat de curand.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

of,abia acum am apucat sa intru...

LA MULTI ANI NATI SI JOVANA!SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE COPII!!
LA MULTI ANI SI MARIUCILOR!

noi am papat azi si cereale si banana,le mananca cu f mare placere si nu a mai plans asa cum plangea de o saptamana,deci e clar ca plangea de foame.
am citit tot,dar nu pot nominaliza pe nimeni pt ca sunt f obosita.azi am reusit,in sfarsit,sa ma tund,ca parca eram omul din neanderthal.si coafeza s a uitat la mine tare ciudat,parca imi vb de sus,cred ca tare amarata mai paream cu parul meu netuns de 1 an
m am si vopsit,dar acasa..tot de 1 an eram nevopsita,pt ca eu in sarcina nu m am vopsit.
maine mai avem de comandat tortul si de stabilit meniul la restaurant.
si de facut selectie la melodii.
azi am fost si la facultate sa vad cand pot da restantele si auziti aberatie,pt ca s au organizat 3 sesiuni de restante inainte de licenta,nu se va mai face inca o sesiune acum,ci in noiembrie si toate examenele pe care nu le am dat va tb sa le platescgroaznic,asta ar insemna vreo 10 milioane...
va pup si vb maine.

AAA,inca ceva!MADALINA,nu te supara!vino inapoi,eu imi fac mea culpa ca nu ti am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nici eu nu vad bine pozele de pe picasa, sunt in ceata...

La voi a disparut linea negra, ca la mine inca nu s-a dus, si buricul e inca foarte pigmentat, si sanii la fel. oare cat timp mai stau asa?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, merci pentru retete, de-abia astept sa incerc puiul cu hrean .

Anca, sa va fie de bine grill-ul si fasolea!

Boti, si eu asi mai vrea uneori sa fac asa un conspect si sa raspund multe, dar in ultimul timp nu am mai apucat. E foarte cumintica Aiduta mea, dar eu tot stau si o tin de vorba toata ziua .
Si Aida are zile mai active si zile cand e mai somnoroasa; oricum ar fi insa nu plange fara un motiv serios, plange doar daca ii e foame sau trebuie schimbata (mai plangea ea si de colici, dar au trecut). In rest, daca i se vorbeste e multumita. Si am vazut ca e foarte incantata cand e multa lume in jur. Asa ca eu cand nu stiu ce sa ii mai povestesc, stau langa ea si citesc cu voce tare dintr-un roman in engleza. Si Cristi la fel, ii citeste dintr-o carte SF .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

noapte buna fetele, am plecat la nani, ca in sfarsit a adormit Ioana.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Anna nici mie nu mi-a disparut linia neagra.
Anka sa va fie de bine, nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare, suntem intr-o criza de idei, nu avem pofta de nimic.
Mada ce frumos suna ratetele tale, tu tot timpul faci retete mai speciale
Ralu imi pare rau ca trebuit sa-i pui piciorusele in ghips, dar este pt binele ei, sa treaca cat mai repede cele trei saptamani.
Nati, jjovana la multi ani, sa fiti sanatoase, sa aveti parte de cat mai multe momente fericite, si sa aveti in jurul vostre toate persoanele dragi.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

nu-i nimeni in dimineata asta?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!
v am gasit cam greu dar acum stiu de unde sa va iau
scuze ca nu am mai intrat de mult(adica 2 luni) dar nu am avut nici net si necazurile sau tinut lant de mine
sper ca o data sa iasa soarele si pe cararea mea
LA MULTI ANI tuturor celor care au serbat ieri ziua de nume si de asemenea celor care au serbat ziua ne nastere de cand eu nu am mai intrat!

MIKYCRIS

Mergi la inceput