Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
boticelina spune:
Pupicani grasani si de la noi!
La multi ani, Nati si Oana si deasemenea tuturor Mariilor si asimilatelor/derivatelor!![]()
Pica, Maitreyi, Mada multumesc de lamuririle vis-a-vis de pasaport, deci probabil tre sa-mi fac unul nou si mi-l vor da si pe cel vechi. Sa speram ca mai e valabila viza desi e pe alt nume, io totusi sunt aceeasi, nu? ![]()
Anaco mie la controlul de 6 saptamani mi-a facut un mega control, si pe masa si palpat pe burta si eco transvaginal, mi-a luat si lame pentru clamydia, examen Papa-Nicolau, tot, giiz, a durut... Mi-am vazut si foliculii la eco, stateau in asteptare si mi-a zis ca nu o sa am ciclu prea repede... Tot cezariana am avut si eu.
Dia la noi puseul a avut si n-a avut ecou, gangureste mai mult, se joaca cu jucariile constient, imi baga labele in gura cand stam de vorba. Eu va anunt ca am cel mai serios copil, zambeste cu masura, gangureste cu mine dar rasetele si zambetele multe sunt scumpe, mama trebuie sa se dea peste cap sa le obtina ![]()
Ella io citisem mai demult undeva ca daca bebe transpira foarte tare la cap poate fi un semn precoce de rahitism. Voi luati vitamina D (Vigantol)?
Didi si io mor cand aud fetele astea ca dau cate 150-200 ml la o masa, pai io aseara i-am dat formula ca aveam tzitzi uscate si nu a ros mai mult de 90 ml, si asa ia mereu chiar si cand e bibe cu lapte de-al meu. Nu duce mai mult de atat... E posibil sa aiba legatura cu vaccinul desi bebelusii mai intra periodic si in diverse greve ale foamei, stiu io... Oricum nu pot sa-mi fac griji prea mari ca tzitzi nu vin cu gradatii ![]()
Anka chiar ca avem urechile batucite
Chiar imi aduc aminte ca ma deranja mai tare sa am urechile fara apa, daca ramanea o bula de aer intoarceam capu pina intra apa in ele. Mai si io am facut si inot de performanta, apa in urechi e a doua natura pentru mine
Nu's ce sa zic cu mincarea, dar restaurantul chiar e cea mai eleganta solutie (macar din cand in cand) 
Cojite eu nu pieptan copilul decat cand ma apuca facutul frezelor dar nu are cojite. Si da, se da cu un unguent salicilic, preparat de farmacie, de obicei gasiti farmacii cu laboratoare pe linga spitale, eu stiu sigur vreo 4 in Cta, dar nu ajuta pe nimeni sa vi le zic
. Perie de par eu am de par natural, de la Nuk, e foarte sexy...
Caprioara e posibil ca pata mica rosie sa fie tot un hemangiom, doar ca intern, poate intrebi pediatrul la urmatoarea vizita.
culoarea ochilor la noi e albastru ca albastrelele acum (ca ta'su) si ma rog fierbinte sa nu se mai schimbe ca as muri de oftica. Eu am okii verzi, si toata suflarea din ambele familii, si a mea si fostului au ochii albastri, mai putin ex-soacra care-i are caprui, m-as oftica in draci daca s-ar face caprui ![]()
Ralu
fata, las ca trec saptamanile astea rele cu ghipsul, of, ce rau imi pare pentru pui, chiar daca pe ea n-o doare 
Mada ca intotdeauna, superinventiva in bucatarie! Imi pare rau de cursuri dar tot e bine ca nu le-ai amanat ca poate-ti trecea cheful si-i pacat.
Wow, am reusit sa fac un fel de conspect, of, de cand imi doream, uneori imi pare asa de rau ca n-am timp sa vb cu toata lumea si poate unele fete se simt ignorate, sa stiti ca nu-i cu intentie 
Eu azi am marcat un nou sir de victorii, mi-am cumparat blugi si o camasa pentru botez
Fetele, daca ati sti cat de mult imi doream o pereche de blugi normala, ufff, dar la 115 kile n-ai nicio sansa sa intri in ceva normal, dupa operatie am intrat tot in raiati strech, apoi am ramas gravi si am trecut la blugi cu burta de elastic, se faceau 4 ani de cand nu mai imbracasem niste blugi normali. Asa ca azi am luat nineaca (aka mama mea), am basculat-o la cumnata-mea unde era si mamaie (mama cumnatei) si noi doua (eu si cumnata) am fujit la shopping
Si mi-am tras niste mega blugi de la Lee Cooper, sunt fericita ca un copil 
Camesa e alba, simpla, of dar ce-am mai scormonit magazinele pina am gasit ceva care sa fie si pe talie dar sa acomodeze si niste mega-boobs... Toate vanzatoarele imi dadeau numere mici si io ramaneam cu comorile printre nasturi 
Am facut poze la gradina, la cumnata, unde voi face botezul, e o splendoare, eu nu mai fusesem la ei de vreo 4 luni, acum e plina de flori, sunt foarte happy, presimt c-o sa iasa tare bine paranghelia, poate am timp dupa ce culc fata sa le descarc si sa vedeti si voi, tiii, o zi foarte buna avui. Chit ca am fost iarasi tot pe drumuri, dar tare fain.
Bai si nepoata-mea (3,5 ani) e fascinata de Nancy, a stat numai cu ea, a pretins ca si ea stie limba bebelusheasca (asa au pacalit-o bunicile hatre), i-a adus gargaritzei pernutza ei, paturica ei, ursul ei, i-a prezentat camera ei, ce mai, era foarte incantata, mai ales ca atipise cand am ajuns noi acolo, si cand s-a trezit si a dat cu okii de buni, eu si Nancy incepuse sa sughitze de fericire 
gasca vesela! fara discriminari of course...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Kimmy spune:
eu deja is panicata
va aud cum fac bebeii scandal sau ca stau mult treji...pai timi doarme intr-una...adica sta treaza 15 minute,doarme o ora...sta treaza juma de ora,doarme doua...si tot asa...si noaptea iar doarme.e suspect de dubios!are cam doua episoade de scandal,care barely poate fi numit scandal,in rest e cuminte si putinul timp cat e treaza.si acuma doarme de rupe patul si eu asa as avea chef s-o dragalesc de numa 
azi am facut o ciorba ceva combinatie...cu carne de porc,cartofi si pastai verzi.si a iesit de si acuma balesc dupa o portie!
Izabella mami de Timea Cristina
Gabriela82 spune:
Kimmy considera-te fericita
si mie mi-e dor de apa in urechi, nu-mi vine sa cred ca a trecut o vara fara plaja
recuperez eu la vara
puseul de 8 sapt, nush ce sa zic, si noi zambim, stam de vorba etc dar tot maraite, mai nou plange afara de nu pot sa o linistesc cu nimic decat daca o iau in brate si avem 10 sapt.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Gabriela82 spune:
la multi ani Nati si Oana!
a ...... si a descoprit degetul mare, il tzoncane cateodata de numai poate.
Edit: avem si poze noi
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
MissJJ spune:
Boti ms mult.
da pai nu vreau sa imi treaca cheful tre sa bat fierul cat e cald e oricum momentul sa mai reinvent myself new body new mind totul.![]()
Aaa by the way in gradina acolo ai gasit si un copacel sa faci un wishing tree?
ca eu tare am ramas fixata pe ideea aia nasol ca noi aici nu am avut copaci. Imi si imaginez ce fain ar arata si apoi sa faceti voi doua o poza cu tree-ul.
Kimmy si Ami doarme destul de mult si Ari la fel mai dureaza pana sta mult treaza, la noi asa a fost la Ari vad ca si acum e la fel are si zile cand e mai mult treaza da nu mereu in rest e pe reprize. Azi de la vaccin a dormit si mai mult.
Gabriela la mine au trecut vreo 3 ani fara mare si plaja.

Da in aprilie vrem sa mergem in Italia la rude de pasti si poate prindem vreme buna si prind si eu ceva plaja de aia tre sa muncesc mult acuma cat e iarna la sala si etc sa arat si eu mai omeneste ca ele zic cas grase toate trei si au maxim 60 de kg si au un abdomen de eu ca femeie balesc dupa el.

de
Ari si
Ami
Tecky spune:
LA MULTI ANI JJOVANA! Sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca micuta!
LA MULTI ANI Nati!
Fetelor Raluca a dormit azi-noapte 9 ore
.M-am speriat pt ca nu a mai dormit niciodata atat de mult.S-a trezit cu o foame de lup.Azi mi-a dormit toata ziua si la noapte cred ca fac noapte alba.![]()
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
maitreyi spune:
mada cartofii de care spui tu is cartofii taranesti de la noi
buuuuni
cred ca fac si eu miercuri cand vine tati. merci de idee
ar merge cu niste parjoale ![]()
sorry de faza cu scoala da' va fi bine. mie mi-ar fi convenit mai mult la distanta...si asa o sa fim 2 studente ![]()
spor la miscare si dat kg jos
sexy mama
ralu ce de-a moldovence
da' cum de ai plecat tocmai in partea cealalta de tara?
truli specifica sa fie introdus atata la bebei sau adulti? ca bebe abia are rect de 3-4 cm...cred ca se refera la adulti...zic si io
anna asa si eu - cu laptop in pat si baby pe mine. bine, ea acum doarme si in patut da cand era mica-mica numai pe mine. pun statia si ma duc si fac si ceva treaba.
mada pastele alea la cuptor is fierte cand le pui la cuptor sau crude?
boti daca aveai foliculi cum de a zis ca mai dureaza pana vine menstra? 
alexandra are azi ochii senini ca cerul, maine caprui, poimaine verzi
ne tine in suspans ![]()
vai...stiu senzatia care e cand gasesti o pereche de blugi pe marimea ta
eu numai la marks ans spencer gasesc. da am sa slabesc si eu ![]()
kimmy si alexandra la fel doarme. nu prea sta ea 2 ore treaza ![]()
noi incepem programul de seara
v-am 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
boticelina spune:
Kim, Nancy are zile si zile. Sunt unele in care nu pune geana pe geana de la 9 dimineata la 6 seara, si altele in care se trezeste doar ca sa manince. Azi par egzamplu s-a trezit la 8 jumate, a papacit, a furat juma de ora de somn in masina de la 11 la 11.30, apoi inca vreo ora jumate de la 2.30 la 4, apoi a adormit acum la 7 jumate si tare mi-e teama ca azi sarim baita ca doarme lemn. Daca adunat Timi sta 4-5 ore treaza, inclusiv se socoteste timpul cat mananca, e normal.
Gabi nici io n-am mai vazut marea de vreo 3 ani si mi-e un pic dor. Nu foarte tare, dar imi e... mai mult de inotat mi-e dor, in rest de mucuri, coji de banane si cearsaf linga cearsaf nu...
Mada ce e wishing tree? ia baga tu neste detalii
. N-are frate-meu pomi in gradina ca s-au mutat doar de vreo 6 luni si nici spatiu nu prea au, dar are mama loc cat cuprinde la gradina, putem sa plantam si 10 copaci la buni...
Io singurul wishing tree pe care l-am intalnit in viata mea a fost in Georgia, la o manastire, trebuia sa legi o bucata/atza dintr-o hainutza de pe tine de ramurile lui si sa-ti pui o dorinta si cica se indeplinea... la mine a functionat... se poate vedea la semnatura
, i se zice si Gargaritza ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
boticelina spune:
Maitreyi erau mici foliculii, ca mi-a examinat si ovarele si a zis ca dupa cum arata mai am de asteptat. Io m-am bucurat ca i-am vazut ca tot citeam pe forum de foliculi si io nu mi-i vazusem nicodata la eco pina acum
Pe mine ma pasioneaza tare tot ce tine de medicina, la ecografiile din sarcina trebuia doc sa stea cu mine la fiecare detaliu si sa completeze ce nu stiam io... i-am vazut fetei si mugurii dentari la eco morfologica
, la masuratorile pentru pliul nuchal am stat o ora ca mi-a tinut doc un fel de curs (bine, si lui ii place sa dea din bot...)
Si io sunt cu monitorul dupa mine peste tot, deja sug un set de baterii pe saptamana, ieri mi-am cumparat redresor si acumulatori ca ajung la sapa de lemn in ritmul in care se consuma bateriile, si nu numai la monitor, si la bouncer, si la carusel...
Monica si gargaritza
Nancy