FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 7
iaura21 spune:
buna fetele
am o rugaminte la kity sau oricine e din sibiu :cam pe unde ,venind dinspre alba ,ar fi clinica , un punct de reper ceva ca sa nimeresc mai repede
scuze pt. off topic dar ma gandesc ca aici ma puteti ajuta , am progr. miercuri si am timp pana atunci sa aflu mai multe detalii
va multumesc si cirip sa fie de bine cu fierbinteala ta
la toate
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
cipcirip spune:
iaura pe prima pag sunt hartzi puse cu pozitzionarea clinicii, este la 5 min de gara.
Siminete eu itzi spun de acum sa nu mai pierzi timpul cu Moisa. Am auzit multe despre ea shi am tras concluzia ca ii place sa te aiba "clienta" mult timp. Sperma de la Sibiu e de calitate f buna, adusa de la o banca din Danemarca de la donatori cercetati f bine . Eu pt asta am ales Sibiul , dc nu-l gaseam eram nevoita sa plec peste granitza.
Moni am citit ca in faza luteala temp e mai mare, cam 37. Eu am 37,8 ceea ce e mult.
Cirip
nusy spune:
Cipcirip: temperatura bazala se masoara numai dimineata.Fara sa te dai jos din pat si fara miscari care produc efort.Usor,linistita...Atunci este concludenta si trebuie sa fie peste 37(desi sunt fete care au temperatura de fel mai mica si la ele ridicata inseamna si 36 cu 8,de exemplu),nu in cursul zilei,cand datorita miscarilor,efortului,etc.creste.Asa ca te astept maine dimineata cu o valoare la fel de maare!!!!Bafta multa!!!
Nusy
cipcirip spune:
Nusy shtiu k se ia dimineatza temp bazala. Am luat-o cand am ajuns acasa pt ca eram curioasa sa vad cat am. O iau shi dimi.
Am citit la Azoo ca incepi un nou FIV, mult succes de data aceasta.
Cirip
nelis spune:
buna fetelor,
felicitari pentru burtici si mult succes aspirantelor la postul se mamici.
eu va urmaresc din umbra ...recunosc ca uneori nu tin pasul cu voi, si cam atat, noutati nu avem, asteptam programarea din oct da dr, chicea si o spermograma acolo...doamne ajuta sa fie ok.
va pup pe toate si multe reusite va doresc.
cipcirip spune:
Temp bazala la 7 dimi 37,1 Azi intru in zi6 shi eu nu am simptoame de gravideala
Nelis mai ai putzin pana in oct. Tzin pumnii sa fie cu noroc.
Cirip
Katykaty spune:
Iaura nu e greu de ajuns la clinica dar o sa dureze ca intrarea in Sibiu din spre Alba e foarte aglomerata de obicei pentru ca intra si traficul greu pe acolo ca noi nu avem centura. Deci cind intri in Sibiu ti drumul principal pana ajungi la semafoarele de la magazinul Dumbrava.Acolo trebuie sa faci stanga si intri pe un bulevard mare numit Coposu. In capatul acestui bulevard e un sens girator intri in sens si iesi la stanga catre gara. Pe stanga o sa vezi o biserica mare si imediat tot pe stanga e clinica Polisano. Trebuie sa te incadrezi pe banda stanga si inainte de scoarul de dinainte de semafoare faci stanga ca sa intri in parcarea clinicii. E simplu daca ti tot drumul principal si faci la stanga de 2 ori dupa cum ti-am spus ajungi rapid.
Sper ca am fost destul de explicita.
Moniland spune:
Cirip, nu trebuie sa ai simptome de graviduta. Simptomele sunt date de hormonul hcg. Acest apare dupa ce e prinsa sarcina. La tine de abia azi sau maine se cuibaresc embrionii. Apoi urmeaza sa produca hcg. Si doar cand cantitatea e mai mare incep simptomele.
Iuca a avut unele stari pt ca a facut stimulare.
Asa ca stai cat poti de linistita ca totul e ca la carte.
cipcirip spune:
Moni multzumesc ca imi dai curaj. Tu ai auzit de vre-o fata gravi in urma unei inseminari shi care nu a avut nici un simptom pana la test?
Edit: fara intzepaturi de implantare?
Cirip
Moniland spune:
Nu prea stiu fete ce au facut inseminare, dar stiu fete care au facut FIV si care nu au avut intepaturi la implantare. Intepaturile la ovare sunt date de ligamentele uterului care se intinde ca se mareste.