FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, vreau si eu crizanteme, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

simnonete eu stiu ca faza luteala (dupa ovulatie) e fixa de 14 zile, faza foliculuara (pana la ovulatie) poate varia, poate or fi si exceptii
dodo ti-am dat o crizantema, dar eu asteptam votul tau

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna dimineata! fetelor eu am sunat la Gynera si nu am dat de nimeni,am trimis un mail pe adresa care era lasata pe robot dar cica e incorecta.....asa ca astept sa fac vineri eco si apoi sun sau trimit prin fax rezultatul si voi vedea atunci ce ami zice,poate ma cheama marti pt IA si voi veni de luni an Bucuresti avand an vedere ca CM mi-a venit pe la ora 22.....

moni ami pare nespus de rau pt rezultat stiu cum e atunci cand"ti se taie craca de sub picioare" mai amcearca si la alt lab anafara de cele 2 sa vedeti ce rez aveti
Simonete si eu stiu ca faza luteala e de fix 14 zile,ai facut pregnyl de ti s-au spart sau era destul de matur ancat sa se sparga singur...
Cip hai ca se apropie ziua cea mare,deabia astept
iuca
Dodo cum te-ai hotarat,cand vei face urmatoarea ancercare
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, multumesc pt crizantema. Sincer nici nu stiu cum se voteaza, nu rade de mine, mai bine invata-ma. Te pup.
bytzi,noi inca nu ne-am hotarat, dna dr Cocei m-a sfatuit sa fac o pauza de 6 luni dupa FIV-ul nereusit, dar nu cred ca am rabdare pana atunci. Tu faci in Piatra eco, la ce dr? Ai incredere in ei? Eu iti tin pumnii stransi, de pe acum, si sper sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dodo nu rad, scuza-ma daca nu m-am exprimat bine chiar in capul tabelului, unde scrie Autor / Subiect / Pagina sunt doua butoane. Din cel din stanga alegi nota care o crezi tu ca o merita subiectul de la 1 la 5 si apoi apesi pe butonul din dreapta evalueaza.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor eu sa stiti ca am ceva cu fierbinteala asta. Ceva-ceva este. Nu radeti de mine dar cred ca e un simptom. Pe la ora 13 ma ia fierbinteala shi pe seara imi trece. Cand ma duc la baie simt urina ca e f calda.
Moni eu zic k tb sa dai o sampanie pt k tzi s-au dublat gigeii Hai ca in curand se vor dubla shi astea , se vor face vitezomani shi poti face o inseminare.
Simonete dc ai ovulat mai devreme CM ac va fi mai mic. De ce nu ai facut un pregnil sambata seara ca sa fii sigura ca nu se vor sparge duminica? Shi chiar dc s-au spart am citit ca fac cateva zile pana sa ajunga in uter ovocitele iar gigeii in 7 ore ajung pe trompe. Eu cred ca puteai face inseminarea.
Bytzi pana la urma ai reushit sa rez cu pregnylul?
Dodo multzumesc pt gandurile tale bune shi pt shampanii. Sa fie multe k tragem o betzie de zile mari

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Nu am facut nici stimulare, nici pregnyl, pt. ca nu mi-a zis dr. Eu as fi facut si asa inseminare dar daca ea a zis ca am ovulat si ca ne vedem luna urmatoare, eu ce era sa mai fac. Daca aveam cu ce........."prestam" eu acasa si poate... poate..... dar asa.... CIPCIRIP trebuie sa fie ceva cu fierbinteala asta, eu cred ca Ciripel isi face un cuibusor caldut prin uter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor cum am ajuns acasa mi-am luat temp bazala : 37,8 Am citit ca temperatura dc se mentzine ridicata e semn de sarcina. Voi ce zicetzi? Azi sunt in zi 5 de la inseminare. Imi iau shi maine dimi temp bazala sa vad cum e.

Simonete nu am retzinut cine e dr ta. Te-a expediat prea repede. Un dr bun te chema shi in WE pt inseminare. Uite, promite-mi ca dc reushesc acum te duci la Sibiu shi nu mai pierzi timpul prin Buc. Promitzi?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Promit! Dar la IAD nr. 3( de n-ar mai fi nevoie)si asta numai din cauza banilor..... la Sibiu e mult mai scump ......si trebuie sa platim si cazarea, etc. ..... Dr. mea e Moisa. Ma bucur pt. tine pt. ca nu vad alta cauza pt. care ti-ar creste temp....decat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip si eu stiu ca temperatura ridicata e semn de sarcina. Dar trebuie sa steea ridicata si in ziua 18 de la ovulatie.
Fara sarcina ea scade cu 1-2 zile inainte de aparitia menstrei.

Mergi la inceput