FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 5
sunshine4ever spune:
Cipcirip am sunat si eu , si da , numai sapt viitoare este aici , adica vienri deja pleaca, si abia peste doau luni mai vine.
in asteptarea unui ingeras
iaura21 spune:
cipcirip dak esti fierbinte de ce nu-l chemi pe sotul sa te racoreasca Eu zic ca sunt bufeuri de la hormoni, si eu am avut
da, tare faza ,imi inchipui ce-o fi zis asist. de aia(adik moa) care-l refuza tocmai pe cel pe care-l vor toate,loool
magduta,imi pare rau ,numai acum am vazut PM, nu prea stiu cum te-as putea ajuta, ti-as da prog. mea dak te-ar ajuta asta dar...ai sunat si nu se poate sapt asta, nici dak insisti?
tu esti din cj. te multumesc dr. de acolo?
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
sunshine4ever spune:
Iaura da sunt din Cluj. Nu pot sa zic ca e vb de dr, mai degraba e vb sistemul neavansat la noi, si tehnica neavansata. Si din pacate am intrebat de weekendul acesta dar nu este dr , doar de saptmaian viitoare.
in asteptarea unui ingeras
Moniland spune:
cirip, nici nu mai stiu ce e cu lab asat. La acest laborator facea sotul intotdeauna spermograma ca era f. asemanatoare cu cea facuta la Clinica din Cj unde faceam FIV. Deci mai degraba ii cred pe ei decat pe cei de la IDS unde ne-au zis ca sunt 55 mil. Aici intotdeauna erau < 1 milion. Acum sunt 2,4 milioane cu A 5% si B 7%. Tot e bine decat deloc, dar tot numai pt ICSI ar fi buna.
Dar... la laboratorul acesta ni s-a zis ca avem hepatita B si noi dupa ce am umblat innebuniti si ne-am facut toate analizele posibile si imposibile pt ficat ne-am dat seama ca de fapt nu avem. Asa ca ....
iuca spune:
Moniland nu imi vine sa cred cum isi bat joc laboratoarele de noi, de nervii nostri. Ar trebui dati in judecata.
Sa ia sotul tau in continuare MultiMaca
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
6+
@dodo@ spune:
iuca, mai ai crizanteme si pt mine? Multa, multa sanatate si iti multumesc mult ca ai ramas alaturi de noi si ne dai informatii utile.
bitzy, sunt alaturi de tine si sper sa aiba mana buna dr Dracea.Multa, multa bafta
cipcirip, stiu ca e tare greu, dar incearca sa te linistesti, nu mai cauta simptome, vine totul de la sine.Am cumparat azi mai multe sampanii si le-am pus la rece sa fie pentru toate fetele care se vor bucura alaturi de tine.
Eu va urmaresc zilnic si ma bucur ca este multa activitate la acest subiect. Va pup pe toate si va doresc o seara placuta
simonete spune:
Fetelor, sunt suparata raaaaau!. E adevarat ca de ce ti-e frica nu scapi.Imi era teama ca imi cade z11, cand trebuia sa fac echo, in ziua de duminica si mai tineti minte ca v-am intrebat, daca-ti face cineva echo duminica. Ei bine, chiar asa a fost. Cand am fost la echo a 2-a zi.... ovulatia avusese loc..... am simtit si eu ca am ovulat duminica. Dr. m-a chemat in z12, a crezut probabil ca ovulez ca toata lumea in z12-13. Am mai pierdut o luna
@dodo@ spune:
simonete, imi pare ,sincer, rau, dar capul sus si poate luna viitore vei reusi. Te pup si iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede sa-ti indeplinesti visul
iuca spune:
simonete imi pare tare rau ai facut si stimulare?. Si la mine functioneaza principiul " de ce ti-e teama nu scapi" dar si " ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca" asa ca sper sa se aplice si principiul 2 cat mai repede
@dodo@ cum sa nu fiu alaturi de voi? Nu sunteti voi colegele mele de suferinta?
Tin tare mult la voi toate si sper sa reusim sa traim fericirea de a ne tine puiutii in brate si sa facem schimb de pareri si atunci.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
6+
simonete spune:
DODO, IUCA, va multumesc pt. incurajari.Nu am facut stimulare, trebuia sa-mi faca insem. pe ciclu natural. Eu nu mai inteleg nimic... faza luteala nu e de 14 zile, indiferent de lungimea ciclului?? La mine e de 16-17 zile? Ma lumineaza cineva??