FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 4
cipcirip spune:
Moni pusashi mana pe telefon? Butoneaza repede! Vezi ca pregnilul tr sa-l trimitzi la rece.
Cirip
Katykaty spune:
Moni sa sti ca fiolele de pregnyl sunt destul de complicat de trimis deoarece trebuiesc tinute la rece. Temperatura la care trebuiesc tinute variaza intre 2 si 15 grade. Eu m-am dus cu gentuta frigorifica dupa mine. Se poate si cu un termos cu gheata.
Cipcirip eu sunt in program la domnul Chicea care e super adevarat. Dar asta nu inseamna ca nu am fost vazuta si de dr, Strhomer si de dr. Ispasoiu. Aici la Sibiu se lucreaza in echipa. Daca sunt probleme deosebide se consulta intre ei doctorii. Eu zic ca e super bine aici la Sibiu.
Moniland spune:
Peste o ora o sa avem rezultatul la spermogramaaaaaa. Apoi daca e cazul dau telefon.
Sa-mi tineti pumniiii.
Katykaty spune:
Gagici am o intrebare pentru voi.
Voi ati face transfer de embrioni obtinuti prin ICSI?
Moniland spune:
Nu mai dau niciun telefon la Sibiu. Nu avem spermograma de inseminare. Revin cu amanunte dupa ce o vad si eu.
miki-miki spune:
Moni.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
iaura21 spune:
fetelor ,iertati-mi ignoranta ,dar nu am citit pe aici nimik despre dr. stromer si nu stiam ce si cum, bine ca m-ati desteptat voi
eu m-am programat pe sapt viitoare, as fi in z 18 a cm.dar vreau sa ma duc cat mai repede sa vad ce o sa fac mai departe....si cand ma gandesc ca la tel.ii ziceam as. ca vreau pe dr. chicea apoi am sunat dinnou si vroiam pe dr. ispasoiu(as mi-a zis ca o sa fie si el acolo langa dr stromer) oare ce o fi gandit as. :asta-i nebuna?
moniimi pare rau de spermograma, poate o sa faci totusi cu donator, eu zic sa suni sa te programezi...si scuze ,credeam ca esti din cj
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
cipcirip spune:
Moni imi pare tare rau. Poate e defect laboratorul ala. De ce nu faceti totusi o spermograma la Sibiu? Hai nu te descuraja ca poate ai totushi gigei de o IA.
Iaura21 buna faza. Am inteles ca e doar sapt viitoare in tara dr Strohmer si mai vine peste 2 luni apoi.
Fetelor eu iar sunt fierbinte.
Cirip