FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 8
cipcirip spune:
Moni ieri seara am simtzit o jena ushoara ca la CM. La mine vine CM-ul mai pe nesintzite , nu am dureri mai de loc iar cantit de menstruatie e f mica. Numai sa nu fi fost autosugestie.
Cirip
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katykaty Iaura nu e greu de ajuns la clinica dar o sa dureze ca intrarea in Sibiu din spre Alba e foarte aglomerata de obicei pentru ca intra si traficul greu pe acolo ca noi nu avem centura. Deci cind intri in Sibiu ti drumul principal pana ajungi la semafoarele de la magazinul Dumbrava.Acolo trebuie sa faci stanga si intri pe un bulevard mare numit Coposu. In capatul acestui bulevard e un sens girator intri in sens si iesi la stanga catre gara. Pe stanga o sa vezi o biserica mare si imediat tot pe stanga e clinica Polisano. Trebuie sa te incadrezi pe banda stanga si inainte de scoarul de dinainte de semafoare faci stanga ca sa intri in parcarea clinicii. E simplu daca ti tot drumul principal si faci la stanga de 2 ori dupa cum ti-am spus ajungi rapid. Sper ca am fost destul de explicita. |
katy merci mult,ai fost mai mult decat explicita, o sa-i arat sotului ce ai scris ca eu stau cam prost cu orientarea...noi de cate ori am trecut prin sb. mergeam catre brasov sau la mare deci habar nu aveam pe unde e gara, dar acum cred ca o sa ne descurcam f. bine
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
nusy spune:
Cirip: multumesc pentru urari! Stai bine cu TB 37,1(intr-adevar,asta-i temperatura reala)!Tot asa s-o tii si sa ne-anunti ca esti graviduta!
Nusy
cipcirip spune:
Nusy acum o sa-mi stea inima de cate ori imi citesc TB. Astazi m-au durut putzin ovarele , in spec cel stang pe care au fost foliculii. Nu shtiu dc e semn bun sau dc am racit . A... shi acum pe seara un pic tzatzicile .
Succes la FIV shi poate mergem de manutza la Odisee.
Cirip
nusy spune:
Cip: sa dea Domnul! Acum ai de lucru...sa-ti iei TB in fiecare dimineata!Fara sa-ti stea inima,insa!Curaj!
Nusy
cipcirip spune:
Nusy cred ca metoda cu TB nu se aplica in cazul meu. Am citit ca TB e crescuta in faza luteala din cauza progesteronului shi eu iau Duphaston. Deci nu mi-o mai iau.
Iuca ai disparut? Spune-mi tu dupa ce ai terminat cutia de Duphaston ce ai facut? Mie mi se termina cu 4 zile inainte de test.
Cirip
nusy spune:
Moni: hihihi!
Cip: asa e,ai dreptate,n-are sens sa mai iei TB din cauza progesteronului,caci o afecteaza.Uitasem!
Nusy
cipcirip spune:
Moni asha ma gandeam shi eu dar de ce oare dr a zis o cutie? Putea sa scrie 28 de tablete , adica pana la test.
Iuca tu ai facut pauza dupa ce ai terminat cutia?
Nusydeci nu o sa-mi mai stea inima dimineatza
Cirip
Moniland spune:
Cirip, si pe perioada sarcini vei lua tratament de sustinere cu progesteron. Asa ca....