Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Lisa,cred ca ce ai tu se numeste pruritul de sarcina.Eu doar m-am iritat de la caldura si i-am zis dr.Mi-a zis sa ma dau cu alcool mentolat si pudra de talc pt bebelusi.Si daca nu trece sa dau cu baneocin o sapt.Dar lenea e mare..asa ca azi ma dau,maine uit si tot asa..Ideea e ca pe mine nu ma mananca,ca m-a intrebat daca ma deranjeaza si i-am zis ca ma deranjeaza la ochi cand ma vad cu bubite,in rest nu-mi fac nik.

Selene in general e bine sa alegi un carut 3in1,bine asta daca aveti masina,dar din cate tin eu minte nu aveti,asa ca nu aveti nevoie nici de scaunul de masina(scoica).Carutul e bine sa fie usor,de calitate si sa fie de la 0+.Ori are landou separat si apoi se transforma in unul sport,ori se lasa spatarul in jos la orizontala.Nu stiu ce modele ai vazut in magazine,dar cel mai bine uita-te pe net si apoi daca-ti place ceva cauta in magazine.Sau intreaba fetele din magazine despre fiecare in parte..joaca-te putin cu ele sa vezi cum se manevreaza,cat de grele sunt..etc.

Flo,sa-ti fie de bine visinele,stai linistita ca nu e capat de tara.
Eu mi-am facut procese de constiinta ca am mancat somon afumat,dar cand am ajuns in dreptul raftului si l-am vazut am inceput sa poftesc groaznic..(ca-n desenele alea animate cand balesc personajele la ceva de mancare :)))) )Nu-ti explic ce fata aveam cand am ajuns acasa si am putut sa mananc...fericita,fericita..

M-am enervat ieri vizari de stirea cu bebelusii,cred ca ar merita sa fie si ei arsi,toti cei vinovati...si sa plateasca cu puscaria!Numai ca la noi toti sunt corupti,in spitale o mana o spala pe alta,in justitie la fel...Gata,nu ma mai gandesc ca ma apuca sila!

Azi am eco morfologica,abia astept sa merg sa-mi vad minunea..Aseara ma tot gandeam cat e de mare pt ca m-a pocnit in dreapta si apoi in stanga..dar la dif de 1 sec.Si ma gandeam atat de mare e?Off,abia astept sa-l vad...si sa vina odata dec-ian sa-mi tin minunea in brate,s-o iubesc..

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eli, eu chiar ma gandeam unde o voi culca pe printesa cand venim de la spital: in camera ei sau langa patul nostru (pana se obisnuieste si ea si noi). Prietenele mele mamici si soacra mea imi zic ca la inceput ar trebui sa am un leagan langa patul nostru. Pe de alta parte, eu nu as vrea sa o obisnuiesc cu noi in camera. Oricum, voi lua si o canapeluta in camera ei ca sa mai srau cu ea.

Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ledi, ce bine ca azi mergi la eco…si eu o sa merg joi sa imi fac eco pt TT.Abia astept sa vad mutrita bebelusului.Azi noapte am visat ca nascusem.ACUM.Si era fetita, mi-o arata asa dezbracata sa ma conving.Eram atat de fericita si ii spuneam dr sa vina sa o pup ca ea mi-a dat vestea ca va fi fata, desi io stiam ca am baiat…Vrabia malai viseaza…

Eli, vreo 3 luni o sa il tin pe bb la mine in camera, o sa imi fie mai usor cu alaptatul, sa nu il deranjez pe Andrei de 20 de ori pe noapte.Apoi o sa il mut in camera cu Andrei, sper sa fie la fel de cuminte, fara colici, cu program de masa si cu dormit bustean pana dimineata.Nu vreau sa se obisnuiasca prea tare cu noi in camera.Eu sunt extrem de multumita de cum au evoluta lucrurile cu Andrei, asa ca vreau sa le aplic si acum(sper doar sa fie acelasi material:) )

Apropos de material, in weekend am fost in vizita la nasi, nasica mica a implinit un anisor.Fetelor, stiam ca e dificila, asa a fost de la nastere, da’ io cred ca imi luam lumea in cap demult.Se trezeste de n-spe ori pe noapte, urla daca nu faci asa cum vrea ea, da’ urla, nu gluma, nu merge singurica, dar vrea sa fie plimbata non stop, nu mananca mai nimic decat cu multe maimutareli, dorme ziua cu scandal si atunci extrem de putin,se culca in jur de 12 noaptea si la 6 e in picioare…Si nu accepta pe nimeni in afara de maica-sa… Dorme cu ei in pat fiindca patutul are pioneze probabil…si lista poate continua…

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

is tare amarata ca 3 zile stau singura acasa

selene - eu am luat de la primii pasi unul tare dragut, care poate fi si landou si carucior normal - nu e nici scump, sunt solide si nu e tare greu. caut linkul si ti-l trimit. si nu a fost scump vreo 350-370 de lei. au si maner reversibil si sunt de la 0 la 36 de luni.

ledi- bafta la eco morfo

mai de dimineata am vazut la tv poze cu nicoleta luciu si asa m-am speriat ca am facut gimnastica. nu mai mananc dulciuri, promit. si fac gimnastica si plimbare.

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

http://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=0&c3=0&id=1&pid=123&cp=&hash=00535e6b4f7c8b6944756e12bf0c7aaa
asta e caruciorul

eu l-am cumparat de la help net

ieri mi-am cumparat si eu sutien nou ca ma cam strangeau

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

neatza

is tare amarata ca 3 zile stau singura acasa

selene - eu am luat de la primii pasi unul tare dragut, care poate fi si landou si carucior normal - nu e nici scump, sunt solide si nu e tare greu. caut linkul si ti-l trimit. si nu a fost scump vreo 350-370 de lei. au si maner reversibil si sunt de la 0 la 36 de luni.

ledi- bafta la eco morfo

mai de dimineata am vazut la tv poze cu nicoleta luciu si asa m-am speriat ca am facut gimnastica. nu mai mananc dulciuri, promit. si fac gimnastica si plimbare.

22+ cu Traian Carol

da' de ce?ce a patit?ca eu stiu ca e graviduta.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

e enorm de graviduta ca sa zic asa

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata burtici...

bee azi si eu voi merge la doctor....sper sa ajungi si tu....imi voi vedea bebelinul in sfarsit si poate vom afla si ce sex este.....

lavini dar ce nasica mica si rautacioasa ai......de ce este asa??? e singurica la parinti si alintata???? eu nu imi voi invata bebele asa....ma enerveaza nervii copiilor de la 1 an...spui ca au trait o viata si sunt plini de responsabilitati....asa de rau se supara si atat de nervosi sunt.....asta e....fiecare cum si-l creste....

nici eu nu vreau sa-mi invat copilul cu mine in pat....eu il voi lasa intr-o camera cu noi dar in carutul lui ....apoi cand voi putea sa ma scol noaptea mai rar il voi muta sau il voi lasa singur in camera....

pupici
17+

Camelia

Mergi la inceput

flo,am uitat,bafta azi la dr,sa vii cu vesti bune,da?

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

Am citit si eu ieri ceva de Nicoleta Luciu(www.cancan.ro/2008-09-08/Nicoleta-Luciu-a-luat-peste-30-de-kilograme.html" target="_blank">aici articolul). E intr-adevar mult mai "altfel" decat o stim noi, dar sa luam in considerare ca e in ultimele zile de sarcina. Parca o si vad peste 2-3 luni ajunsa la dimensiunile initiale

Porumbita, felicitari pt baietel!
Cami_antonia, bafta la eco!
Bee, te asteptam cu vesti bune!

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput