Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
cristi_2003 spune:
dar totusi s-a ingrasat foarte mult
nu ca as avea dubii ca o sa revina la forma initiala - dar eu m-am speriat pt ca ea are acces la niste facilitati pt slabit/sport/ingrijire la care de exemplu eu nu am. asa ca nu e voie sa ma ingras atata ca o sa imi fie mult mai greu sa dau jos.
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
Cami, de mica a fost colicoasa si plangacioasa…si satui probabil de urlete, au luat-o des la ei in pat pana nu au mai putut sa o mute inapoi in patut, numai in brate ca deh, plangea pana se invinetea si tot asa…a fost un cerc vicios…cert e ca acum asta mica profita din plin si ii joaca pe degete, daca pot sa ma exprim asa…
Cami, Flo, bafta azi la echo!
Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 dar totusi s-a ingrasat foarte mult nu ca as avea dubii ca o sa revina la forma initiala - dar eu m-am speriat pt ca ea are acces la niste facilitati pt slabit/sport/ingrijire la care de exemplu eu nu am. asa ca nu e voie sa ma ingras atata ca o sa imi fie mult mai greu sa dau jos. 22+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
da, asta asa e.
Eu ma gandesc ca ea a trebuit sa se abtina mereu de la mancaruri si sa se controleze, ca doar e ditai vedeta. Parca despre ea citeam ca manca numai batoane de slabit si alte "bunatati" din astea
Acum cand a fost gravida, probabil a renuntat la regimul minunat si a mancat tot ceea ce a poftit. Si se vede ....
Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB
cristi_2003 spune:
eu am inteles ca dormitul depinde foarte mult si de copil - unii nu vor cu nici un pret sa doarma singuri in camera sau patut, altii nu dorm daca simt ca parintii sunt aproape in schimb dorm excelent singuri in camera.
si eu mi-am propus sa incercam sa vedem daca accepta sa doarma la el in camera (e chiar langa a noastra) cu usile deschise si cu monitor si de toate. daca nu merge o sa ne adaptam.
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cami_antonia spune:
fetelor.....nu numai luciu s-a ingrasat nu o mai tineti minte pe raduleasca ca se facuse cat bomba.....asa ca depinde poate si de organismul fiecareia.....
da e greu cu copii plangaciosi
17+
Camelia
roxanaz spune:
neata!
miericico dupa parerea mea masuta de infasat merita foarte mult sa o cumperi - nu stai aplecata pe pat si ai copilul la o inaltime adecvata. eu i-am schimbat pampersii lui Patrick pana la 1 an si ceva pe ea. am luat una simpla si am pus-o pe comoda lui.
Carmen imi pare tare rau ca te-ai suparat ieri.... dar bine ca ne-ai spus, macar sper sa te fi simtit mai bine
Porumbita utrogestanul il poti lua combinat jumatate oral jumatate vaginal sau doar vaginal.. daca nu ai greturi oral.... cum iti mai bine. circulara de cordon la varsta asta nu conteaza - au destul loc sa o faca si sa o desfaca de o mie de ori.
Albinutzo eu as zice sa nu te apuci totusi de zugravit. nu era vb sa stai in pat? chiar ai chef de stat cu perfuzii dupa aceea?
Daiopri, saru mana, eu sunt ok. ne pregatim si noi de incepuul gradinitei. vreau poze de la ocean!!
Selene, eu as zice Bertoni.
Lisa te poti tampona usor cu alcool mentolat. ai mancat ceva mai indigest?
Eli, chlamydia???? cum dummnezeu nu ai scapat de ea?? nu cumva e candida totusi? ptr ca infectia cu chlamydia se trateaza cu o doza unica de azitromicina (si tu si sotul). eu cred ca voi pune patutul lui bb in prima instanta la noi in dormitor... si dupa aceea in functie de obiceiurile lui de somn il mut in camera cu Patrick.
Lavinia aahahahaahaa nu i-ai spus doamnei sa poarte ea trening la servici??? cata prostie!! (oare simti tu ceva.... ? sunt curioasa ce va fi bb la urmatoarea eco )
lisa79 spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri, nu nu am manacat nimic in exces( in afar de pizza 1/zi) si mi-au iesit petele astea manacasioase,nu am nici la ce doctor sa merg ca eu pelc maine spre Chicago si asa ca beau multa multa apa sicam atat,rabd.
si stati ca nu am terminat,picioarele ,seara imi sunt king size,stau cu ele in sus,apa rece...tensiunea mica (88) ca m-au intrebat ai mei daca nu imi e rau?!?
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cami_antonia spune:
lisa ai putea merge si aici la un medic la urgente.....dar cred ca vei sta sa astepti destul....si nu cred ca esti dispusa....sau la un cabinet particular....eu as zice sa mergi.....daca nu ai grija de picioare...ca nu e bine....cred ca e in combinatie cu eruptia de pe tine....
pupici si sanatate
17+
Camelia
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
si pe mine m-a socat stirea de ieri referitoare la bebelusii arsi, si sa nu uitam ca erau prematuri .
Lavini cam greu la nasii tai. Acum va fi foarte greu sa o dezvete...
Lisa ai grija de tine, nu sta asa ca daca te apuca mancarimea... ce faci?? mai am si eu uneori dar ma sterg cu alcool mentolat.
bafta fetelor care merg azi la echo, si vor vedea bebeii.... Asteptam vesti.
Restul unde sunteti: Naty, Edinutza, si celelalte fete....
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.