Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

104 cu 62,eu asta stiu ca e buna,nu?

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

104 cu 62,eu asta stiu ca e buna,nu?

da, este ok. numai sa fie luata corect

Mergi la inceput

e aparat electronic,deci cred ca e corect... . off ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

roxi, scuze, nu stiu la ce imi era capul
, candida am vrut sa zic, fug sa corectez.

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Eli, eram eu sigura ca asta e.... trebuie sa faca si sotul tau in paralel tratament, da? plus ca oricum candida este tare intalnita din trim II si III de sarcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Roxana, astept eco de joi ca pe o paine calda(ma rog, acu ca pe o ciorba calda…)Nu stiu daca simt io ceva sau nu, chestia e ca in ultimele 2 saptamani m-am trezit vorbind despre bebe ca despre o fetita…cert e ca ma surpinde de fiecare data…nu stiu daca e un semn sau doar dorinta mea de a fi fetita..om vedea…

Ziceati de masa de infasat…mie mi se pare super folositoare, a mea are niste picioruse si se fixeaza pe patut(cel de lemn)-de fapt toate cred ca vin cu piciorusele la pachet, se monteaza ulterior.Andrei are 1 an si 3 luni si inca il mai schimb acolo, e la inaltimea mea, nu stau aplecata pe pat sau mai stiu eu cum…Mi-a folosit foarte mult sic and venea doamna pentru masaj si exercitii cu el…e adevarat ca sub greutatea lui se indoaie putin acum, dar pt un timp tot o sa o mai folosesc…

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Roxana, astept eco de joi ca pe o paine calda(ma rog, acu ca pe o ciorba calda…)Nu stiu daca simt io ceva sau nu, chestia e ca in ultimele 2 saptamani m-am trezit vorbind despre bebe ca despre o fetita…cert e ca ma surpinde de fiecare data…nu stiu daca e un semn sau doar dorinta mea de a fi fetita..om vedea…

hahahahaaha m-ai facut deja super curioasa. poate vedem vineri vreo schimbare in peisaj . vezi ca pana acum majoritatea celor care suntem la bb2 si il avem pe primul baiat... cica acu avem fata. sa vedem daca se mentine statistica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, ce exercitii/sporturi sunt bune pt pregatirea de nastere? ca am inteles ca sunt unele care te pregatesc fizic sa fie mai usor

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

eu de abi aspeet sa ma intorc acasa,ma astepta cumparaturile. dfar astea toate dupa eco la 21 de sapt sa mi se confirme faptul ca e fetita nu sa imi gfaca suprize.
e adevarat ca copiii trebuie tinuti pana la o anumita varsta infasurati ca o sarmaluta?
nu stiu nik!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, am reusit sa iau legatura cu asistenta dr Herghelegiu care abia s-a intors din concediu. Pe 12 am programare, deci exact la 8 zile de stat in pat cu picioarele pe pereti. Poate ca imi va da o veste buna ca totul e OK; nici nu vrea sa ma gandesc la altceva.

Am citit ca bebeii isi fac bioritmul inca din burtica. O sa ne dam seama daca sunt nocturni sau diurni in ultimele luni de sarcina.

Cat despre Luciu, saraca a scapat la mancare dupa atatea retineri toata viata. Mai tine si de tipul de organism cred.

Sa vedem cum vom si noi. Ca acum la inceput vad ca majoritatea am luat destul de putin. Trimestrul III insa...vine cu kg multicele.

Asteptam fetele cu vesti bune de la eco!!!!!

Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput