Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
porumbita felicitari pt bebe......si eu aflu maineeeeeeeeee....
selene eu nu prea ma pricep la carucioare....dar cred ca cele sport se folosesc mai mult dupa ce creste bebe.....sau stiu ca exista carucioare mai scumpe care il au si pe cel sport integrat in cel mare....
noapte buna
maine va scriu tarziu dupa ce vin de la eco sa vedem ce carucior imi voi pune....
17+
Camelia
lisa79 spune:
toate imi apar acum??? urticaria...bat-o vina!!! ma mananca de numa'...ce sa fac??? am intels ca numai apa si sa rabd!
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Vai Lisa ce nasol, dar ai facut alergie la ceva?
Eu una m-as da cu crema de galbenele, si daca te mananca rau se poate si cu pudra de talc mentolata( nu ca sa vindece, ci ca sa nu te mai scarpini)...mai bine mergi la un doctor. Dar tu nu zbori spre state saptamana asta?
Crisss 20+
rein spune:
Roxana cred ca ai dreptate cu sciatica, probabil se aseaza bb pe vreun nervisor. Nu cred oricum ca are legatura cu greutatea mea ca nu am luat nici un gram. As vrea eu sa iau.
Produsele apicole sunt interzise cu siguranta copiilor <1 an. Asta o spun cartile de specialitate si pediatrii. Dar la mamici eu nu stiu sa fie vreo restrictie. In cazul intepaturilor e altceva. Am vazut un documentar cu soc anafilactic facut de persoane care lucrau in apicultura, aveau contact cu albinele, intepaturi, etc. si dintr-o data la o intepatura s-a schimbat situatia si au facut soc.
miereamara spune:
Selene, uite aici mai multe informatii despre tipuri de carucioare. Eu am ales un travel system care se preteaza si la nou nascuti (carucior + scoica). Asta pt ca noi calatorim f mult, si ca aici este interzis (si pe buna dreptate), este interzis sa circuli cu bebe fara scaunul de masina aferent.
Informatii despre carucioare:
http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/travel-gear/strollers/reports/types/index.htm
http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/travel-gear/strollers/reports/how-to-choose/index.htm
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Tocmai am vazut o stire la Antena1 care m-a enervat la culme, nu inteleg cum este posibil asa ceva. Niste bebelusi nascuti prematuri de la maternitatea Giulesti au fost arsi pe fata din cauza unor asistente care au confundat sticla de spirt cu o sticla de dezinfectat de spalat pe jos.Saracii copilasi aveau niste cruste urate pe fata si doctorul sustinea sus si tare ca ei nu simt durerea.E posibil sa ramana si cu sechele din cauza arsurilor, off i-as pe toti.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.
eli spune:
buna dimineta!
cris30, ce stire, nu-mi vine sa cred. ce bataie le-as trage la asistente. sper ca se va lasa cu penalizari. dar spirtul miroase ca si dezinfectantul? ufff!
naty, esti ok? poate ti-ai luat concediu pana gasesti bona si de aia nu mai intri. sper sa ne dai un semn.
Adyna, ce ai facut l amedic. tinem pumnii sa vii cu vesti super bune!
porumbita, felicitari pt baietel!
fetele, mai este cineva cu candida. eu nu mai scp de ea. iar sunt pe ovule si crema
azi am simtit bebeita si stand in picioare. iar cand m-am asezat se vedeau forme forme pe burta.
fetele care ziceau ca inca nu au simtit clar, dupa 20 de sapt cred ca devine bebe mai fortos si senzatia perceptibila.
azi implinim 21 de sapt. am trecut de jumate. Domane ajuta sa fie bine pana la sfarsit!
va
_
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
flowerbee spune:
Fetelor, sunt consternata de stirea cu bebelusii arsi cu dezinfectant de podele. Mi se pare o lipsa de profesionalism si un tupeu fantastic. Una din colegele asistentei zicea ca sunt prea ocupate; pai chiar daca estii ocupata, daca lucrezi cu viata unui om, trebuie sa fii atent. Deci mamicile trebuie sa fie ele atente din salon si sa le "atentioneze" pe asistente si infirmiere. As fi curioasa sa stiu dc copiii provin din familii mai sarace fara prea multe posibilitati. Off, chiar nu intelege nimeni ca toti suntem egali, indiferent de venituri?
Porumbita, sa-ti traiasca cocoselul!
Selene, eu nu prea stiu nimic despre carucioare de copii. Nu am nici o idee, doar ca vreau ceva f usor si eventual 4x4 (ca doar suntem in Bucuresti).
Ieri am poftit la visine in ciocolata (visine in alcool) si am papat 2 bombonele. Sper sa nu fi facut imic rau. Dar imi era asa de pofta!
Tineti-mi pumnii sa ajung azi la dr!!!!
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
eli spune:
flowerbee, tinem pumnii!
eu la Stef am avut un carucior sport, ff usor, de la 3 luni in sus. se inclina la 160 de grade, se strangea super usor doar la desfacut un pic mai greu daca erai cu bb in brate. strans, arata ca o umbrela mai mare. ceva de genul asta http://www.katoji-onlineshop.com/41817/detail.html
scaun de masina, patut si saltea voi primi de la mama finutului meu, interfon am de la Stef, mai trebuie sa cumparam hainute si creme, poate biberoane. o sa mai trag cu ochiul pe lista.
voi unde culcati bebeii, cu voi in camera, in camera lor de la inceput, in camera cu surioara/fratiorul?
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
lavini spune:
Neata, haideti la o cafeluta!
Eu am avut un weekend prelungit, ieri nu am lucrat asa ca m-am plimbat juma de zi…sa-mi gasesc o amarata de pereche de pantaloni…evident nimic…o tanti voia sa ma convinga sa iau o pereche de pantaloni de trening, de parca pot sa ma duc la serviciu asa…In concluzie, dimineata am mutat nasturele de la niste pantaloni cu talie joasa, asa ca pt urmatoarele 2 saptamani sunt asigurata…
Fetelor, aveti un debit la scris ceva de speriat…abia am recuperat din urma.
Porumbita, felicitari pt bb, sa ai un flacau sanatos si cuminte!
Lisa, incearca cu pudra mentolata sa iti mai aline mancarimile…in rest nu stiu ce ai mai putea face.
Selene, carutul sport nu iti trebuie acum, ci cand bb va fi mai marisor…acum ai nevoie de ceva care sa ii permita lui bb sa stea cu spatele drept.Daca acele carucioare au 3 nivele, dintre care primul inseamna perfect la orizzontala, atunci compara-l pe cel care iti place mai mult, sau care ti se pare mai solid.
Legat de discutia cu mierea, eu nu i-am da tinca lui Andrei si o sa mai aman o perioada, desi are mai mult de un an.In schimb eu am mancat la greu in sarcina trecuta, dar si cat am alaptat.Nu am auzit sa fie interzisa la gravide sau chestii de genul asta…
Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)