Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bee poat fi de la stres (desi nivelul de stres in ultima vreme nu a depasit normalul si is destul de invatata cu el) poate fi de la oboseala (dar iar nu am sarit calul) de la efort fizic prea mare (eu zic ca nu am facut, dar o sa fiu mai atenta)

cu digravidia aia dna georgscu (ecografista d la medlife) a zis sa nu imi fac probleme ... dna popa mirela la fel... o sa vad si la morfofetala... stiu din ce am citit ca la o circulara de cordon nu e problema.. la 2 sau 3 e mai naspa...

eu o sa negociez cu bb sa fie ok ca as vrea mult sa nasc natural...

PS_ si eu mananc cantitati f mari de struguri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, felicitari pt baietel! Sunt sigura ca totul va fi bine.

Noi am luat patutul cu masa de infasat. Ideea este ca respectiva masa are o gramada de sertare si se transforma in noptiera in momentul in care bb creste. Acum Luc munceste la el, il asambleaza si o sa pun o poza diseara, arata f f frumos.

Acum tb sa plec la scoala, va pup si va urez o zi cat mai buna!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

avem vreo maria/mariana pe aici? dc da LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off mai Flo..de ce nu insisti cu telefoanele?Si btw,nu vrei tu sa stai cuminte cu zugravitul si treburile pana se lamureste treaba?Oricum mai suna si vezi ce si cum...

Porumbita,felicitari pt baietel nastrusnic!.Vezi cum ziceam,stres,griji..ca o fi colul nush cum,ca nush ce..Bb e bine,placenta e super vad,colul si mai super..5cm?wow.Asa ca nu te mai stresa.Ar fi bine sa iei mai multe pauze acum,sa te mai menajezi..Gradul de stres,oboseala etc de acum nu mai poate fi masurat cu cel dinainte.Acum ai un bb in burtica,obosesti mai repede,stresul il afecteaza si pe el..stii si tu.
Utrogestanul il iau intravaginal.Eu ma tot chinui sa revin de la 6 pastile la 4..adik sa nu-mi mai pun la pranz,dar nu reusesc..cum nu pun o zi cum ma apuca intepaturile/durerile.
Ma bucur ca esti bine.
Edit:nu cumva scrie pe acolo de rezistenta pe artera ombilicala?cum ca aia e marita?

Miere,patutul este superb.Si eu as fi optat in locul tau pt patutul cu masa de infasat..mai ales ca se face noptiera apoi!Eu consider ca masuta e foarte buna,doar sa ai spatiu pt ea.
Edit:asteptam si noi poze cand termina Luc cu montatul..

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

ledi scrie:

cordon ombilical cu 3 vase
circulara cervicala simpla de cordon ombilical

iar la velocimetria doppler

a. uterina dreapta 0.63
A.uterina stanga 0.59
a.ombilicala 0.62 (si asta e aia subliniata)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ledi scrie:

cordon ombilical cu 3 vase
circulara cervicala simpla de cordon ombilical

iar la velocimetria doppler

a. uterina dreapta 0.63
A.uterina stanga 0.59
a.ombilicala 0.62 (si asta e aia subliniata)

cred ca e un pic marita,de aia ti-a subliniat-o,dar valorile mai scad.Oricum daca era ceva in neregula iti zicea.Circulara de cordon e frecventa..bebeii se joaca cu cordonul,chiar azi citeam despre faptul ca descopera o noua jucarie in perioada asta si anume cordonul ombilical,dar cum spuneam daca era ceva de ingrijorat iti zicea.fug la bucatarie..mai revin.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

uite,la o simpla cautare pe net am gasit asa:
valori normale IR artere uterine:

Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

merci Ledi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dark si Porumbita, felicitari pentru copilasi dragalasi:)
Michelle, draga mea, ma gandesc mereu sa iti scriu un mesaj, dar nu stiu daca as avea cuvintele potrivite. Dar as vrea sa nu iti pierzi speranta, si sa nu te invinovatesti ca nu ai de ce. As vrea sa privesti partea buna a lucrurilor, si anume ca poti ramane insarcinata. Ca in mintea mea, cred ca o sa vina si ziua in care unul din bebelusii care va aleg ca parinti sa vina la voi in brate. Sunt convinsa ca o sa ai puiutul/puiutii mult dorit. Dar pentru asta iti trebuie putere sa treci peste hopurile aparute in cale. Stiu ca este foarte dureros si ca niciodata nu o sa uiti sau sa nu te mai doara, dar sper sa mai poti incerca. Ne gandim la tine si atunci cand mai poti sa ne mai scrii ca poate te ajuta sa te incurajezi putin.
Noi am avut un wk incarcat, ca suntem in umblaturi dupa toalete de kindergarten/scoala, plus cumparaturile pt socru, ca indata pleaca.
Si am mers sambata de m-au durut picioarele, da imi prinde bine ceva gimnastica. Si cica nu au dreptate americanii cand zic ca ei fac miscare la shopping. Zau ca imi venea sa ma intind pe jos. In schimb ieri, m-am luptat doar cu mancarurile (ca duminica e ziua mea de spargere in figuri) apoi am fost la ocean pe o vreme superba, si am stat pe nisip si am discutat politica:))) Macar sa ma bag si eu in seama, intre sot si socru, ca deh, is pusa la curent de pe DC.
Miere eu nu am avut masuta de infasat. Il zapaceam pe unde il prindeam. Acuma la cat de solid era, cred ca mi-ar fi folosit doar vreo luna. Succes la scoala.
Billy, mersic de compliment. Fac si eu haz de necaz, desi multumesc lui DD nu am de ce sa ma vait. Is ca noua doar ca mareee, asa ca glumesc:)) Ce de multe saptamani la tine acolo:)) Te invidiez.
Ariya bine ca ai mai venit. Eu am zis ca esti ocupata sa te tii de sotii cu sotul, nu sa te enervezi cu soacra. Trimite-o mai repede acasa:))
Lisa, si la tine e durere, sa mergi pana in tara ca sa te enervezi, e culmea.
Eu la anul cand merg fara sot (ca asa as vrea) vreau sa merg la ai mei, apoi la soacra sa merg cand e si sotul, sa il bag inainte pe el:)) Desi cu 2 brotaci dupa mine ar tb sa fie soacra bizi:))
Apropo de ea, atata ma baraie ca e fetita, ca are ea semnele ei, ca abia astept sa vad ce e bb, si cred ca rad juma de zi daca e baiat. La soacra mea semnele ei sunt sigure si fara gres:))
Roxana, glumeam, ca motanul meu nu pare misogin inca:)) Tu cum mai esti?
Fetele din Iasi, abia astept sa mai vin si eu pe acolo. Am facut fac acolo, si sincer cand am fost in tara in 2005 a fost singurul loc unde am fost impresionata cat de cat.
Tuchi cum mai esti?
Selene sa iti fie de bine nunta:)) Si noi tot ne dadeam cu parerea pe aici. Bine ca a fost bine.
Hai sa mai trec si la munca. A, si eu nu ma stresez de la nimic:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am o intrebare.

La o plimbare facuta saptamana trecuta cu iubi, am intrat si in doua magazine cu articole pentru bebelusi, sa ne uitam la carucioare. Ne-au placut doua modele, unul de la firma Bertoni si celalalt de la firma Baby Care. Nu sunt sport, sunt dintr-alea al caror spatiu pentru copilas se si leagana usor. Ni s-a spus ca sunt bune pana pe la un an si jumatate, oricum au 3 pozitii.

Voi ce ziceti, care e mai OK, Bertoni (470 de RON) sau Baby Care (330 de RON, parca)?

Sau e musai sport?

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput