Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Roxana nu stiu ce sa aleg, intre cel pe care l-am aratat si un altul care are si masuta de infasat atasata (si care masuta se transforma in noptiera cand creste bb, iar patul se transforma ca si celalalt), diferenta de pret este de vreo 50 de dolari.
Voi ce credeti, merita cumparata masuta de infasat, e practica?
Raluca nu cred ca e interzis propolisul. Si eu maninc si am mancat miere in sarcina. Stiam la fel ca si fetele ca e interzis pt bb pana intr-un an, din cauza botulismului, dar interdictii pt adulti nu cunosc.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Ioana si eu am pofte, numai cand ma gandesc, dar nu le satisfacem pe toate... spre exemplu as manca supa cu galuste.. eu nu fac, numai mama imi face ca e cea mai buna...dar trebuie sa mai astept, ca saraca e prinsa cu cununia fratelui si nu o mai cical si eu....
Mvb tare meserie... trimit si eu fata la control, da???
Am facut deja programare..
Selene pai ce mai stai, pleaca la plimbare... nu mai sta in casa... fii optimista ca va fi bine pana la capat.. Avem pretentii la tine, doar este cap de lista, si vrem sa aflam cum e la nastere...da??
Fetelor azi am avut o zi proasta, am plecat la manastirea Ghighiu langa Ploiesti, pana am iesit si am intrat in Bucuresti a durat cam o ora, nu mai suport sa stau asa in masina.... a condus tata oricum... dar tot ma enervam... si apoi cand am ajuns acasa am dat de cotoharla de soacra-mea care mi-a pus capac... pe moment m-a enervat foarte tare, dupa m-am calmat... ma gandesc numai la bebelina...
Cred ca Dumnezeu ma incearca sa vada cat sunt de puternica... voiam sa luam casa in mai, dar avansul de 10.000 euro s-au dus la inmormantarea socrului, care a murit in aprilie, ei nu aveau nici-un ban si a trebuit sa cumparam loc de veci pe care am dat 250. milioane....
... cu ce a mai costat pomana, haine, cosciug... astia sunt banii.... si cand o sa mai fiu o data nervoasa o sa va povestesc cum socrul meu se lasase influentat de o cunostinta de familie, mama a 2 copii sa-i dea casa... nu se gandea ca are el un copil... pe sotul meu+ mine ne dadea in strada... E NORMAL????
E normal sa stau sa suport atatea???? si ce e cel mai rau ca face asa numai cand e Radu la servici, innebuneste ca stau acasa, crede ca ma tine el acasa.... dar eu sunt contabila, am firme si mai am pus si deoparte... pot sta linistita 2 ani acasa... stau ca ne-am dorit atat de mult acest copil, iar la birou eram tot timpul stresata...nu ca sa ma streseze ea acasa...
Iertati-ma daca am scris atata, si off topic dar nu mai puteam... si vreau sa evit sa-l mai enervez pe Radu. El se cearta cu ea, si naiba ne mai aud si vecinii...
Vreau sa fiu linistita.... atata imi doresc..
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Carmen_Marieta spune:
Miere eu cred ca masuta este practica, am vazut la matusa mea ca nu trebuia sa stea aplecata ca sa schimbe copilul... in caz de cezariana... gandeste-te ce bine va fi...
Si eu am cautat cu masuta de infasat, si pana la urma asa vom lua...
dhiar daca va fi putinm mai scump.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
flowerbee spune:
Ledi, nu mi-a raspuns la telefon. Si am doar nr asistentei ca desteapta de mine am dat la medsana formularul de trimitere la dry test si dr isi scrisese nr de tel pe el. Normal, eu nu am scris pe alta hartie si acum stau dupa asistenta. Uffff.
Am muncit azi mai mult decat as fi muncit la serviciu. Am inceput la 11 si am terminat acum, nici nu am mancat. Sper macar sa fie cu folos, ca prima parte a fost respinsa.
Mai fetelor, si eu cate superstitii aud...sa nu te miri de ceva urat sau ciudat, sa nu privesti insistent, sa nu te sperii ca nu stiu ce, sa nu intorci copilul la san ca se deoache, sa nu atinga copilul o femeie la ciclu ca ii apar bube(asta cica ar fi oarecum adevarata ca si treaba ca pusul verzei de femeia la ciclu).
Mai citesc din urma si revin.
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
flowerbee spune:
Carmen Marieta,
Soacrele astea au niste guri...Las-o sa creada ce-o vrea. Pana la urma, daca barbatul tau vrea sa te tina acasa (nu ca asta ar fi situatia), e treaba lui de barbat.
Fetelor, nu ma speriati cu mierea, ca eu mananc miere in continuu. Eu zahar nu pap deloc (poate rar la o cafea, cand beau cafea), in rest miere la orice.
Cred ca ma apuc de zugravit si camera puiutei, deci ma pun si eu pe treaba. O fac culoarea piersicii si visez la perdelute brodate cu fundite roz (am vazut odata la un magazin).
Mai incerc la asistenta pana raspunde, ca nu mai am stare.
Bee19+
cris30 spune:
Va salutez si eu, vad ca fiecare cu dureri, picioare umflate, insomnii etc. Eu vin cu raceala, ieri m-am simti cam moale dar fara febra, am luat paracetamol ca atat mi-a dat doctorul voie sa iau si in rest ceaiuri la greu cu miere si lamaie,gatul ma ustura si el mai ales cand inghit, om trece noi si peste asta.
Michelle te imbratisez cu drag si sper din tot sufletul sa ramai gravida din nou si sa te bucuri de puiul tau mult dorit.Intra pe la noi de cate ori simti nevoia sa te descarci .
Cristi2003 inseamna ca intr-e timp placenta s-a ridicat deci numai este joasa.
Bee s-a scurtat colul ca n-am inteles??? Ai grija de tine
Iry bafta azi la lectia cu studentii.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.
Porumbita spune:
miere mie mi sa parut parctica masa de infasat la nepotamiu; dar dupa 2 luni cand deja a crescut mi se parea al naibii de periculoasa; noi nu o sa luam
eu stiu ca mierea nu se da pana la un an din motive de botulism... in rest nu cunosc interdictii... si nici la fagure sau propolis...
carmen dar de ce nu ii zici sotului sa ia masuri?
naty cum mai e pitica? dar voi cu jobul?
selene bine ca esti ok...
tuchi sper sa poti face cerclajul mai repede si sa fie bine dupa...
eli spune:
multumesc de felicitari! sa dea D-nul sa ajungem ttoate la termen!
Selene, e fetita, las-o asa pana la proba contrarie (care sper sa nu existe)!
si streasul asta da dureri de burta, mi-a facut Stef niste nervi...scum din pat va scriu
eu nu stiu ce voi face cu Stef dupa ce voi naste. cat voi fi in spital, 4-5 zile sper ca sotul sa il ia, va face un efort sa vina ma devreme acasa. dar dupa aceea, cam o luna cat nu voi scoate bebelina afara, nu stiu ce voi face. ne gandim la o baby-sitter sau sa rog o mamica cu copil in aceeasi grupa cu Stef, of, of. fetele care sunteti la al 2-lea copil, cum va veti descurca dupa nastere cu strumfii?
v-am pupat, ma duc la nani ca e aproape 24. pe maine!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
Stefan
bebe din burtica
Porumbita spune:
ma scuzati ca nu mai sunt fete pe care nu le-am mentionat, dar tr sa ma pun pe treaba la birou, pt ca ce credeti ca am facut eu azi, m-am dus de urgenta la doctor...
ieri am simtit niste contractii (desi luasem nospa) si azi m-am trezit tare naspa; plus ca ma intepau o mie de ace in burta, ma durea si am zis gata, ma duc la doctor,,, mai bine sa par paranoica da sa fie totul bine decat sa imi para rau mai tarziu...
si am facut o eco la care totul a iesit bine, (BTW nu mai tinem secret, avem baietel); dnp w acum 23 ian. bebe e ok; colul are 50 mm si e inchis
placenta e localizata anterior cu grad de maturitate G O (nu am idee ce inseamna) si grosime la insertie 22mm
ce am vazut ca nu e ok e la velocimetria doppler la o chestie care se numeste a.ombilicala si care e subliniata (0.62) si scrie la concluzii ca e factor de predictie pentru disgravidia de predictie in ultimul trimestru
doctora mi-a dat utrogestan si sa repet analizele de urina...
acum eu am uitat sa intreb cum tr sa il iau: oral sau vaginal?
voi cum il luati? cele care luati?
flowerbee spune:
Porumbita, dar ti-a zis de ce te durea burtica?
La eco tot timpul gasesc ei cate ceva ingrijorator. Ba ca e col intredeschis, ba predictie de disgravidie trim III, ca nu stiu ce artere nu stiu cum. Si noi ne stresam de nu mai putem. Mas ca e bine ca macar stim cum sta treaba si ne protejam.
Nu stiu marimea colului ca cica trebuia facuta eco vaginala, am vazut doar deschizatura sau ceva acolo.
Vreau sa merg ma biserica macar 5 min si apoi sa pap muti struguri!
Bee19+