Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
NataliaS spune:
Laura - bine ai revenit!ma bucur ca ati avut un concediu placut si relaxant; il meritati pe deplin Am vazut pozele si mi s-a facut dor de mare, mai ales ca in zilele trecute a fost torid pe la Oradea.
Miri - felicitari pentru Sacha cel cumintel!
Stancutz - iubita mica; vreun dintisor?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
LaLa_20 spune:
Laura bine a-ti revenit...ma bucur ca a fost bine!Acum ma bag si la poze,cand ma lasa maraita asta mica!!!
Gaby deci asteptam pozici!
P.S.:AVEM SI NOI CATEVA POZICI NOI LA SEMNATURA!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
ramonab spune:
Lala20 am vazut pozicile cu dintzoasa si razacioasa ta.Aveti scaun de masa ca si al nostru.Chiar am vrut sa va intreb de la ce varsta putem sa le luam tricicleta din aia ca a voastra?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
zeririlouiza spune:
Hello, ca e cam tarziu pantru neata
la mai multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi
Anthony Gabriel (de an_k), Sacha Dimitris (de miri_mik), Victor Mihai (de doniro), Edith Elena (de camiedi), Adelina-Mihaela (de remiclea), Stefan Paul (de DanutaD), Matei (de mamacapra)
miri felicitari pentru succes, la mine deja sunt 10 zile de cand nu mai mancam noaptea, dar din pacate ne mai trezim o las in pace dar problema este ca se mai suceste pe burtic si cica noaptea uita sa revina in pozitie si sta precum elicopterul de vrea sa zboare sau se incuciseaza in zabrelel de la patut in rest doarme
Honey, frumos foc AJ, sa-ti traiasca. Si e normal sa creasca inima in tine cand iti lauda cineva copilu ca doar e parte din tine
Danonique, mama lor de nesimtiti auza fata mea daaceste vorbe la si veziti de sarcina ta si de bubuletu din burtic si lasa sa se oftice celialti sau zile si tu ca va plac copii si in acelasi timp va place si sa si sa si asta nu e problema lor. Ah si sa nu-ti fie rusina draga ca nu ai de ce.
cristacom cu intarziere iti urez si eu la multi ani, si sa stii ca eu resimt foarte bine aceste plecari la serviciu, pentruca fimea cand ma vede nu ma mai lasa din ochi si daca fac o miscare izbucneste in plans, credema sambata stateam langfa ea in pat, ea se juca eu la tv, ma-m pus in fund pe marginea patului, nici macar nu ma ridicasem ca deja a inceput sa planga asa ca te inteleg perfect
LauraD, bine ai revenit, proaspata si cu forte noi, ma bucur ca va-ti simtit bine si super poze.
mai citesc si revin
Ah noi maine pe langa cele 8 lunite mama si tati vor sarbatori 2 ani de la nunta
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
LaLa_20 spune:
Ramo......pe a noastra scrie ca de la un an(cea cu roz cu care suntep pozate in casa)...iar cea de afara e a baietelului care apare cu ea in poze si tot de la un an e recomandata,dar mamica lui la pus de pe la 8 luni,ca nu vroia cu nici un chip sa stea in carut...acuma nu stiu.Eu o s-o pun din primavara in colo,cred
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
miri_mik spune:
louiza:)pusici! si voi sunteti mari de-acu!:))) cu incurcatul in zabrele.. io zic s-o lasi. stie ea sa se descurce, doar ca nah, dureaza un pic:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
La multi ani de Sfanta Marie !
Laura bine ai revenit, ma bag acum in pozele voastre
Faza tare azi in parc
Copilul in carut, eu pe banca imi scot o banana si o desfac apoi musc din ea . Copilul incepe sa tipe cu okii fix pe banana mea si incepe sa plescaie zgomotos . Asa ca nu a mai papat mami banana singura ci a impartit-o frateste cu puiul din dotare ce a muscat din ea intr-o veselie asa ca pot spune ca azi a mancat copilul singur banana, o tinea in mana si molfaia de zor . Evident ca s-a facut ca un purcel, de il bazaiau mustele si a facut carutul de comanda dar a mancat singur
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Laura, bine-ai revenit ! sunt convinsa ca sunt in asentimentul fetelor cand spun : ne-au lispsit poastarile tale pline de viata, de la primele ore!
Pozele, o sa le vad diseara, acasa; ce bine ca Eleni a fost cuminte; si, sunt sigura ca Dimitris o sa se "dea pe brazda" cu mancatul (stii ce se spune: bucura-te ca ai un copil slab; va fi un adult normal din pct de vedere al greutatii).
Ramo, off, multi pupici pentru 'fratiorul" Razvan;n-a mers chiar nici-un sirop? Poate, de data asta ii da dr ceva care sa-i anihileze tusea; si, sa stii ca BB este super - bine, dak nu-i place o sa te chinui dar merita.
Stancutza, si eu zic ca-i rost de vre-un dintzisor. {pup} printzesa cu plete - imi place de mor ca are par (nu aproape 'bec', ca a mea)
Lala20, ce mai, Bianca este de milioane!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
Laura am vazut si pozele voastre,ai doi copii frumosi si se vede c v-ati simtit bine...
Zuzici eu nu mai pot cupilu asta al meu s-a trezit decat de o ora jumate da deja vreau la balaceanca nu-i intru cu nimic in voi,suspectez un dintisor da lu ma lasa sa ma uit,sa-i dau cu ceva nici ata...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
Ce de analfabetisme am putut sa scriu...se vede ca am luat-o pe aratura...
Roxana...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!