Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
alinaatudor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Da, ea isi dezvolta "femuralii" (nu stiu dak asa se numesc) si eu bicepsii!!! Body-building in familie ... si moca! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |

Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zeririlouiza La baita inca stam in cadita pusa pe cada, dar in fundulet, ne jucam cu jucariile, singura problema este ca ne place sa bem apa din cadita, ori bagam manuta in apa cand ni se pare destul de imbibata o ducem la gura ori bagam broscutele in apa apoi la gura, de dus ne place chiar vrem sa prindem apa cu mana dar nu merge, pot spune ca si pe la fantani e fascinata sa puna ea mana, dar problema ca apoi vrea sa o duca la gurita |
Of asta e problema si la noi, trebuie s-o tinem ca vrea sa guste apa din cadita, mai ales cu spuma de la sapun, se apleaca pana da cu nasul, de abia o tinem. Sau i se par interesante piciorusele proprii si tot asa vrea sa le guste ;-) Iar la spalat pe cap e crima, se arcuieste in toate partile, mi-e f greu sa o clatesc mai ales. Eu nu am scapat de obsesia cu apa in urechi, asa ca inca am grija sa nu-i intre, desi vorbeam cu Grati si ea spunea ca otita se face in prezenta unei bacterii, nu doar de la apa in urechi, dar uite ca inca nu am curaj s-o clatesc cu dusul pe cap. Am incercat o data, si e cu capul in toate partile - o sa incerc din nou cand o mai creste.
Anca.diana, eu ma tot intrebam ce e cu voi, mai ales ca nici fetele care ies in Herastrau nu au mai zis nimic de voi...Imi pare rau ca te chinuie Calin, stiu ca el de cand era mai mic se cerea des in brate...
Despre dresaj s-a discutat mult zilele astea pe aici, ai vazut si tu poate. Sunt opinii si opinii - dreseaza-l sau nu, lasa-l sa planga sau nu, etc. E o alegere ca si celelalte pe care le facem in privinta cresterii bebeilor, in functie de mamica si de copil. Eu una nu stiu cum rezisti tu in ritmul asta, noaptea presupun ca vrea titi, nu? Incearca-l si tu cu formula seara, cum a facut Irinuka, poate asa iti "cumperi" niste liniste...Nu fac eu apologia formulei, dar mi se pare important somnul meu de noapte, si al bebelui, la urma urmei.
Mai spune-ne despre frumuselul tau...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
LauraD, bine ai revenit! Mi s-a blocat flick si nu pot vedea pozele din vacanta voastra, dar incerc mai tirziu.
Louiza, distractie placuta mine la dubla aniversare! Eu sint perfect de acord cu tine…un pic de ordine in viata copiilor trebuie.
Roxana, foarte naspa faza cu caratul copilului in brate si a caruciorului pe linga…sincer va compatinesc pe cele care faceti asta…sint si la noi in parc citeva mamici care patesc la fel…nu stiu ce sa zic, eu aplic metoda Lalei…daca se miriie in carutz, ne asezem pe banca, ne dam pe leagan sau pe tobogan, mergem un pic pe jos si gata, inapoi in carutz…si daca continua sa se miriie primeste o jucarie sau un pufulete si gata. ideea e sa-i distracgi atentia cu ceva.
AncaDiana, e ok iaurt cu cereale.
Alina, nu te supara, dar mie nu mi se mai pare normal sa se trezeasca bbii noaptea la virsta asta…mai ales pt mincare (mai sint cazuri exceptionale cind ies dintii, sint bolnaviori sau ii doare ceva)…gindeste-te ca nici nu-si implinesc somul si nici stomacul lor nu are parte de repausul necesar. Sigur ca fiecare copil e unic, insa si noi ii conditionam sa aiba anumite reactii…poate ar trebui sa fim mai atenti…
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Roxi eu tot astept sa pui poze cu bubulina.
Cat despre caratul in brate, imi pare rau ca e asa,Razvi nu prea face din astea, da daca face eu nu-l iau, ma opresc vb cu el, ma joc un pic (el in carut ) si pana la urma renunta la plans si sta frumos.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
zeririlouiza spune:
stancutza, si eu am obsesia apei in urechi dar parca daca ma ferest mai mult atunci intra, in plus dupa baita imediat ne stergem in urechie apoi fenul pe cap, asta cand o spal pe cap ca nu o spal zilnic acum, iar in cadita o dau pe spate ca este din aceia ergonomica adica cu froma iei, si ii dau cu dusul, ca se mai misca e riscul meseriei.
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
grati.ela spune:
AncaD iti recomand Melia Hermitage (Kempinski) cu demipensiune (au si varianta AI). Este de 5* si e intr-adevar bun.
Si Tudor se trezeste de 3-4 ori pe noapte (intre 11 si 6) sa pape tzitzi iar solid nu sare de 125gr cu cantece si dansuri...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
zeririlouiza spune:
stancutza la noi cu apa nu e de piciore sau altceva e de apa, si cand o stropesti in joaca in timpul zilei ea deschide gura
, iar acum 2 saptamani cand am fost la carrefour baneasa am oprito la un magazin cu plante care avea la intrare o fantanica, normal repede a intins mana spre apa, supa care gestul firesc a deschis gura si ducea mana spre gura ![]()
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ramonab spune:
Vreau sa cumpar si eu, BB, si vreau sa va intreb cum se procedeaza cu ea, pui picaturi in nas inainte? Si ii scoate si pe cei din gat?Ca Razvi nu are in nas mucisorii, in gat sunt, horcaie, da numa dupa ce tuseste se aude.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
grati.ela spune:
cat despre dus...lui Tudor ii place...il dusez zilnic de 2 ori iar seara face baitza in caditza pt ca ii place sa se joace. E mai greu cu spalatul parului la dus...singura mi-e mai greu.
eu i-am dat lui Dudu biscuitzi pt bebe mai mari de 8 luni de la Ulker...simpli nu am gasit deloc. Tre sa-i mai ingros piureul de fructe si numai branzik parca nu merge.
nu stiu ce sa fac cu iaurtul...cam toate au si smantana si parca nu i-as da!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Roxana, foarte naspa faza cu caratul copilului in brate si a caruciorului pe linga…sincer va compatinesc pe cele care faceti asta…sint si la noi in parc citeva mamici care patesc la fel…nu stiu ce sa zic, eu aplic metoda Lalei…daca se miriie in carutz, ne asezem pe banca, ne dam pe leagan sau pe tobogan, mergem un pic pe jos si gata, inapoi in carutz…si daca continua sa se miriie primeste o jucarie sau un pufulete si gata. ideea e sa-i distracgi atentia cu ceva. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Of,
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza