Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
Anca.Diana spune:
am uitat sa va intreb.
e recomandat dusul la varsta asta? nu mai vrea sa stea in fund la baie. vrea doar in picioare. in situatia asta, ar fi mai comod sa i fac dus. ce ziceti?
alinaatudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anca.Diana am uitat sa va intreb. e recomandat dusul la varsta asta? nu mai vrea sa stea in fund la baie. vrea doar in picioare. in situatia asta, ar fi mai comod sa i fac dus. ce ziceti? Anca D. cu bebe Calin Alexandru (21.01.2008) www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze Rezumatul nasterii www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet |
E ok dushul zic eu..numai sa ai mare grija..ca i se inmoaie "gladiolele" repede:) ..adik..mai bine in cadita lui...si il mai ridici in picioare..apoi il mai pui in funduletz..
tu cred ca sti mai bine..dar sigur dushul nu are ce sa faca rau..in plus de ex. pitik mea e fascinata de apa care curge la dush..si ar sta asa sa o maseze jetul de apa..mult si bine..
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Lala_D spune:
Anca D ii poti face dus , totul este sa nu se sperie. Lui Andrei ii place ![]()
Poti pune linistita cereale in iaurt, sunt ok.
Succes in a gasi camere libere pentru Nisipuri, din cate stiu eu sunt cam ocupate dar sper sa ai noroc.
Concediu placut.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Eu am renuntat de mai bine de o luna la cadita de bebe. Ii fac baie in cada mare cu sau fara scaunul special si cu multe jucarele . De limpezit il limpezesc cu dusul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
Of, LalaD, asa fac: cand incepe sa se arcuiasca si sa se-ntzepeneasca (nu se ridica in picioare) ma opresc si ne-asezam pe banca, o scot din carut si incep "uite copacul cu frunze verzi, uite copilul cu bicicleta rosie" stii tu, chestii d'astea.
Si dupa 10' pe banca, cand s-o pun iar in carut, iar incepe (ce spunea Alina(tudor), de plimbat tot in bratze). Bine, asta se intampla spre finalul plimbarii - noi ne plimbam cam 2h, si spre final, se plictiseste. Si, cum e inainte de baie n-o prea las sa se crizeze. Mi-e teama ca oboseste de la atata racnit si mi-adoarme la baie.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
zeririlouiza spune:
Fetelro sa nu va suparati pe mine dar eu personal cred ca, cate o data este nevoie si de un pic de dresaj, sau poate vi se pare prea dur acest cuvant, iei saracii sunt mici, dar smecheri si ne duc de nas, acum sa fim seriosi daca sarim la iei de cate ori varsa o lacrima mi se pare exagerat , acum nu zic sa ii infometam sa nu le dam la 2 ore, sau stiu eu mai ce dar trebuie instruiti un pic desvatatri de anumite chestii de pe acum ca apoi va fi si mai greu, si a mea face figuri si fite ca deh in timpul zilei taicamiu o pupa si-n C-r, nu stat el cu noi toti 4, pana acum cat a stat cu yasmin, pe noi nu nea schimbat nici o data pe ea o si spala de caca, si normal sa fie rasfatata dar cu limite, sa stiti ca eu ia-m dat sa manace noaptera pana nu s-a mai trezit singura sa manace, acum chiar de plange ii dau apa nu vreau sa revina la vechiile obiceiuri, deci nu va suparati pe mine ca pana la urma fiecare isi creste copilul dupa propriul plac
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Lala_D spune:
Roxana sa nu zici ca nu te ajuta Adeluta sa faci muschi ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
zeririlouiza spune:
La baita inca stam in cadita pusa pe cada, dar in fundulet, ne jucam cu jucariile, singura problema este ca ne place sa bem apa din cadita, ori bagam manuta in apa cand ni se pare destul de imbibata o ducem la gura ori bagam broscutele in apa apoi la gura, de dus ne place chiar vrem sa prindem apa cu mana dar nu merge, pot spune ca si pe la fantani e fascinata sa puna ea mana, dar problema ca apoi vrea sa o duca la gurita
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Roxana sa nu zici ca nu te ajuta Adeluta sa faci muschi O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Da, ea isi dezvolta "femuralii" (nu stiu dak asa se numesc) si eu bicepsii!!! Body-building in familie ... si moca!
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Si a mea tot in cadita;am experimentat sambata, dusul, dar a stat tzeapana de zici ca erau extraterestrii pe langa ea; n-a plans, dar clar nu i-a placut.
Plus, ca in picioare nu vreau s-o fortez, s-o tzin; stiu ca fortatul ar fi un motiv de cracanare; asa ca ramanem la caditza si la "shtrandul" aferent care ia nastere, mai ales cand alearga dupa bulele de clabuc.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI