instilatii pentru hidrosalpinx bilateral
Raspunsuri - Pagina 2

speranta2008 spune:
buna
Pitic, poti sa mi spui daca Colonix a fost prescris de un dr sau il iei tu ca stii ca face bine?
este bun si pentru endometrioza? ce zici?

piticul spune:
Speranta,
Colonixul mi-a fost prescris de un doctor si de reflexoterapeutul meu.Nu stiu ce sa iti spun despre endometrioza. Ceea ce stiu insa este ca ajuta la curatarea tuturor parazitiilor si a bacteriilor interne, inclusiv al candidozei.

claudiaandor spune:
buna fetelor,
linsite mare pe aici.
eu am fost in concediu, si azi nopate m-am intors.
ce pot sa va spn:aveam un ciclu tare neregulat de la 18 zile la 26. luna asta mi-a venti prima data dupa ceaiuri la 28 de zile fix,.
am mai facut si sedintele cu acupunctura..si acum astept sa vad ce se mai intampla, poate mai trebuie sa continui cu ceaiurile
astept in continuare gandurile voastre,
o zi superba

piticul spune:
Buna, Claudia. Bine ai revenit!Si eu continui cu naturistele, dar din pacate nu cred ca prea avem mari sanse. Cel putin nu atata timp cat nu ne scoatem trompele. Uite, Tabithei de la FIV Ungaria nu i-a reusit fivul.Are acelasi diagnostic ca si noi. Tare necajita sunt.Se pare ca chiar nu functioneaza si ca trebuie sa luam taurul de coarne. Ori scoatem trompele, ori adoptam. Eu una nu vad alta sansa.Am tot astepta sa aud macar de-o reusita...dar se pare ca nu exista.Te pup,
Piticul

claudiaandor spune:
buna fetelor,
liniste mare aici...
nu mai aveti si alte pareri?
eu tot incerc pe tot felul de variante pana se intampla minunea...inca sper
va pup

tamaryllis spune:
p.a.ade, am si eu o intrebare: hidrosalpinx-ul tau a fost confirmat prin laparoscopie?
te intreb pt ca din ce am citit eu pe forum, nici o fata nu a reusit cu hidro confirmat prin laparo, deci s-ar putea ca rezultatul histerosaplingografiei sa nu fie concludent.
Oricum, felicitari! Sa fiti fericiti!
Mara, tu zici ca stii persoane cu hidrosalpinx care au ramas dupa laparo? Si au dus sarcina la bun sfarsit? Mie mi-e tare frica de faptul ca acel lichid ar putea sa dauneze intr-o sarcina avansata, iar bb sa aiba de suferit!
Cand am intrebat medicul daca ar trebui sa imi fac probleme din cauza asta, mi-a spus ca nu e cazul, dar ca oricum, sunt slabe sanse sa raman natural cu un asemenea diagnostic.

uratica spune:
buna fetele... am si eu o intrebare la voi..daca ma puteti ajuta si pe mine...
am aflat eu cate ceva!!!dar vreau sa mai stiu si de la alte fete daca diagnosticul de hidrosalpinx e pus in urma HSG, sau e sigur doar dupa laparoscopie?
eu mentionez ca am facut HSG si diagnosticul meu a fost doar de trompe obturate(ambele)..nu scrie nimic de hidrosalpinx.. si mai vroiam sa intreb..daca ai hidrosalpinx pe trompe..se mai vede pe film substanta de contrast? mai tineti minte cum era la voi,sau cum e?? eu ma pregatesc ptr laparoscopie-miercurea viitoare si binenteles ca imi inventez tot felul de diagnosticuri..
asa ca va rog, daca ma puteti ajuta, v-as fi fff recunoscatoare!!!!
poate asa mai scap de stres!!!multam! si
multi multi multi ptr toate fetele!!! Doamne ajuta!!

claudiaandor spune:
Buna fetelor,
uratica:scuze ca am intrat asa de tarziu pe forum sa iti raspund.
Pe film se vede substanta pana la un anumit nivel sau foarte subtire tot circuitul.Cel putin la mine asa se vede si am facut deja 2 pana acum si ma pregatesc sa fac alta luna viitoare cu un alt medic din arad.
Am avut si laparo anul trecut. La mine a fost ceva de genul:hai sa facem laparo sa vedem ce e inauntru si apoi dupa 11 luni de la paro am prima hgs si rezultatul a fost amblele trompe opturate cu hidrosalpinx.
Dupa discutia pe care ama avut-o cu acest medic la care merg acum a fost simpla:putini medici se "inhama" la cazuri de steriliate daca nu sunt specializati pe fiv pentru ca un proces indelungat si nu stii sigur daca ai rezultate.
Varianta la care ma gandesc eu acum daca sa o apli este ce recomandata de el: sa caut un microchirug bun care sa imi faca o operatie clasica in care sa taie un capat al tromplelor si sa le reconstruiasca.Mi-a spus ca sansele sunt de maxim 20%, dar tinad cont ca sansele pentru fiv nu sunt mai mukt de 25%-30% depinde de tehnologie, ma gandesc tot mai mult sa accept.Desi la mine mai e o probelama ca si uterul mai mic decat normal sia sta presupune ca nu voi putea sa duc niciodata o sarcina naturala sau fiv la final. Dar eu sper.
Va pup si ne mai auzim

uratica spune:
claudia..multam ptr informatii!si la mine a iesit aiurea laparo..o sa trebuiasca sa fac operatie clasica..
insa referitor la uter micut..E NORMAL daca nu ai avut nici o sarcina!! insa, in momentul in care vei avea o sarcina si uterul se va mari! deci..asta nu e nici o problema! si eu am uterul mic, neavand sarcina pana acum! dar orice doctor intreg la cap iti va da raspunsul pe care ti l-am dat eu! celor ce ti-au spus aberatia ca nu ai cum sa duci o sarcina la capat din cauza asta-spune-le sa se mai informeze!!!!
mie la laparo mi-au descoperit multe aderente ce trebuie operate-sper sa nu fi ajuns si pe trompe-uter, ovare... dar eu una ma voi opera clasic!!nu mai las timpul sa treaca! si..un chirurg fff bun pe care ti-l recomand-e dr. micu romeo din cluj!!! e un dr de milioane!!!