instilatii pentru hidrosalpinx bilateral
buna feteleor,
Am citit o gramada de variante ca instilatille ar fi bune si ca este posibil sa duca la o sarcina, pe de alta parte ca sunt negative, pentru ca maresc infectia...
poate ma ajutati voi cu experienta pe care o aveti sa imi clarific aceasta nelamurire.
am gasit ceva interesant dar nus tiu ce sa cred:http://www.felopio.com/
poate va dati si voi cu parerea.
Multumesc frumos
Raspunsuri
sandaa spune:
Foarte interesant, dar nu stiu nici eu ce sa cred. Din ceea ce am citit mi se pare totul foarte simplu. Sa fie si adevarat?
Poate isi mai dau fetele cu parerea.
hera01 spune:
Cred ca este jegmaneala la drumu mare, hai sa fim seriosi si sa gandim la rece , daca ar fi chiar asa de simplu si bun acest tratament ar fi cunoscut in lumea intreaga si doctorii nu ar mai avea nevoie de operatii, medicamente si techici care costa mii si mii de euro.
Acesti sarlatani profita si exploateaza situatia noastra ptr ca stiu ca am fi in stare de orice si daca ai mii de euro ptr un FIv ati permiti sa dai si cateva sute pe cateva buruiene culese de pe marginea drumului.
Mie mi s-a spus odata de un doctor/profesor ca o trompa permeabila (dupa ce a fost curatata chirurgical) NU este si una functionabila peretii acesteia fiind ''nefunctionabili) nu mai pot duce un ou fecundat in uter.
parerea mea inainte sa te increzi in acest tratament miraculos si sa dai app 500 dolari sa intrebi un doctor ginecolog daca a auzit despre asa ceva , sansa este mare sa nu fi auzit nicodata .
claudiaandor spune:
buna fetelor,
stiu ca pare ciudat, si am citit pe o gramada de forumuri, si nu prea am gasit ceva foarte palpabil.
Eu cred insa foarte mult in puterea pe care o au plantele asupra organismului nostru.Tocmai de accea tratamentul pe care il fac de ceva timp este si unul pe baza de ceaiuri si spalaturi si de marti incep si acupunctura.
Poate parea cea mai usoara abordare a acestei neputinte prin negare sau cautarea de solutii alternative, dar eu continui sa sper in continuare.
Cu aceastea si poate cu ajutorul lui Dumnezeu poate reusesc.
Mai astept pareri si sugestii din partea voastra,
Va pup claudia
Gianni spune:
Draga Claudia,
Daca ai timp, ma refer la virsta) incearca ... daca n-ai timp, grabeste-te si opereaza-ti trompele, adica scoatele si fa un FIV.O sa ai de abia atunci succes.
Catalina ( o veterana in ale hydrosalpinxului, ceaiurilor miracol, instilatii, operatii de desfundare- in cele mai renumite spitale din BE... si-n cele din urma amputare).
cristal1995 spune:
Fetelor, si eu sunt adepta scosului trompelor de la inceput!!!!
Dupa ce am trecut prin n tratamente naturiste, 4 fiv-uri esuate si 4 laparoscopii... NIMIC nu ma poate face sa gandesc altfel. E greu, e foarte greu sa nu mai ai niciodata speranta ca poate-poate, dar STIU ca la urmatorul fiv am sanse mai mari asa.
Va pupic pe toate!
Aly-"Inca mai sper..."
p.a.ade spune:
buna claudiaandor,nu stiu ce ai tu mai exact dar eu am facut instilatii acum 2 ani si la 3 luni dupa tratament am ramas insarcinata si am acum o fetita de un an superba.Eu am 31 de ani si la mine a fuctionat cu instilatiile si vreau sa zic ca nici nu m-au costat pt. ca am stat internata si singurii bani dati au fost cei pt. cheltuielile mele.Nu pot sa spun ca fetele nu au dreptate dar pe mine m-au ajutat instilatiile sau poate am fost mai norocoasa.
mara72 spune:
claudia parerile sunt impartite.Si eu cunosc persoane care, dupa laparoscopie sau dupa instilatii au ramas insarcinate. Gianni are mare dreptate, depinde cit timp ai ca sa mai recurgi la tratamente naturiste.Eu am fost diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral, am facut laparoscopie apoi instilatii insa la 8 luni dupa, hidrosalpinxul se refacuse si trompele aratau si mai rau. Inainte de primul fiv am fost sfatuita sa scot trompele insa o astfel de hotarire este tare greu de luat. Dupa ce primul fiv nu mi-a reusit am hotarit sa imi scot trompele.Solutia pare radicala insa judecind la rece mi s-a parut cea mai buna, am 36 de ani si ma grabesc, vreau sa am un copil, il astept de vreo 10 ani si nu vreau sa ma amagesc.Si eu sunt adepta tratamentelor naturiste, beau ceaiuri si tot soiul de pastile care m-ar putea ajuta din punct de vedere hormonal insa in privinta hidrosalpinxului, in ceea ce ma priveste doar chirurgia m-a putut ajuta. Dar dupa cum iti spun fiecare e un caz diferit, sunt fete care au ramas insarcinate, poti incerca daca ai timp dar.... nu spera la nesfirsit in minuni.La tine care e diagnosticul si ce investigatii ai facut pina acum?
claudiaandor spune:
buna fetelor,
scuze pentru ca raspund atat de tarziu.
in primul rand multumesc din suflet pentru sfaturi.
p.a.ade: ma bucur din suflet pentru tine ca ai resuit:)
eu sunt diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral, si am avut o interventie laproscopica anul trecut in mai, care parea reusita, insa anul acesta in aprilie la HSG, eram din nou diagnostica cu acelasi diagnostic.
Din mai anul acesta urmez un tratement fito, (ceaiuri de baut si spalaturi vaginale)si luna aceasta am inceput acupunctura la acelasi medic.
Stiu ca poate pentru unele dintre voi poate parea pierdere de timp dar pentru mine e o speranta mai mare ca urmare a acestor metode decat fiv-ul prin care sa ma amagesc ca daca primul nu a reusit, va reusi urmatorul.Daca e sa ne amagim, o facem oricum, doar ca prin FIV poate mai multe au reusit, si poate ca simiti ca se intampla mai multe.
Va rog sa nu va suparati pentru ce am spus, dar fiecare dintre noi are dreptul la o parere, iar eu nu sunt neaparat contra fiv, doar ca am considerat ca nu e o metoda pe care eu sa mi-o doresc sa o aplic pe mine si nici sa o recomand.
Astept in continuare pareriloe voastre si multumesc pentru timpul si experienta voastra.
hera01 spune:
buna Claudia
Poate ca in exesul meu de zel nu m-am ''exprimat'' intr-o maniera mai adecvata dar eu Nu te condamn cu absolut nimic, dupa atata timp de operatii , plante , pastile , acopunctura si 8 ani de asteptare si dezamagiri sunt suparata rau pe tot circuitul asta si din pacate ma manifest in public,ami cer scuze ptr asta.
Sa de-a Dzeu sa vii cu vesti bune in curand.
piticul spune:
Buna Claudia,
Iti inteleg toata straduinta. Partea proasta este ca suntem cu toatele tare necajite, diagnosticul asta iti cade in cap ca un bumerang si cu greu te poti obisnui cu gandul ca nu mai este o alta cale decat Fivul.Si eu am incercat tot soiul de remedii.Acum fac un tratament naturist de curatare interna care se numeste Colonix si la ciclu elimin niste chiaguri foarte ciudate, destul de mari. Eu sper ca sunt de pe trompe sau de pe endometru(endometrul meu era cam varza si el). Nu stiu in ce masura ajuta, rau sper ca nu are cum sa faca deoarece ultimele doua cicluri le-am avut aproape fara dureri, ceea ce mie nu mi se intampla de obicei.Mai fac reflexoterapie si as incerca si acupunctura, daca nu ajuta foarte mult macar sa imi pregateasca si sa imi curete organismul pentru Fiv.E greu insa ca timpul trece si noi nu intinerim. Am si eu deja 35 de ani.