instilatii pentru hidrosalpinx bilateral

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

ceau
multumesc de raspuns.
Si eu am avut multe aderente pe care ei zic ca le-au taiat prin laparo.
Cred ca totusi singura varianta ramane operatia clasica.
la ce spital in cluj e acest dr. de care imi spui?
multmesc din suflet pentru recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Claudia, dr. micu lucreaza la clinica de ginecologie 1. Are si cabinet particular si cel mai usor ar fi sa incepi cu o programare la cabinet, in spital il prinzi mai greu. Nr. de telefon de la cabinet e 0264-430990, are program luni, miercuri si vineri de la 15-19. Daca se pune problema unei interventii chirurgicale fie te interneaza in spital fie, exista si varianta internarii intr-o clinica privata cu care dr. colaboreaza, din cite stiu eu exista vreo 2-3 astfel de clinici unde dr. micu opereaza. Alegerea e a ta, indiferent unde te internezi esti la fel de bine tratata, singura diferenta e ca in clinica de stat trebuie, de regula sa stai inernata mai multe zile. Si eu am fost operata de dr. micu dar nu clasic ci laparoscopic , daca vrei mai multe detalii mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara..multam pentru completare!!
multi multi multi!

Mergi la inceput

va multumesc pentru detalii.
cum progresati?ce anume ati ales sa mai incercati ca sa zic asa?
va pup,
claudia

Mergi la inceput

buna claudia..
eu treb sa ma programez la operatie clasica...asta dupa ce imi trec rusii..care nici nu mi-au venit!!!ma dispera!
nu stiu..ma gandeam si la o histeroscopie-operatie!dar nu stiu..vreau sa vb maine cu dr micu!
tu? ai mai inaintat cu investigatiile?
mara..pupici multi! hai ca ramanem de tot in urma! e randul nostru la odisee-doar asteptam de 10 ani minunea!!
somn usor fetitele... si bafta la bebici!!!!

Mergi la inceput

buna uratica,
abia acum am intrat pe forum.
spune-mi ai facut operatia?daca da cum a fost?
eu iti doresc numai si numai bine si bebe cat mai repede se poate.
te pup,
claudia

Mergi la inceput

buna claudia!
nu am facut inca operatia..azi o sa sun sa ma programez..
pana acum m-am interesat si m-am asigurat ca asta e cea mai indicata si cea mai buna solutie in cazul meu!am studiat toate variantele!!nu exista alta solutie mai buna,mai blanda ca sa zic asa......
asa ca..sper sa ma programeze la operatie luna asta!!dupa care trebuie din pacate sa astpt 6 luni ptr bebe!!!cam mult dar macar stiu ca am rezolvat problemele si am inlaturat si riscurile de a pierde o sarcina din cauza aderentelor si a draciilor din burtica mea!!
tu? ce ai mai facut? in ce stadiu esti??
si eu iti doresc sa ai un bebic cat mai repede cu putinta!!asa ca..nu lasa timpul sa treaca!ptr ca trece in defavorea ta si a bebicului tau!

Mergi la inceput

Ceau uratica,
ma bucur ca ai analizat si ai luat decizia corecta.
Eu nu pot decat sa iti spun ca sunt alaturi de tine.
Voiam sa merg luna asta inca o data la medic pentru inca ceva analize, dar in perioada in care ar trebui sa merg o sa fiu plecata intr-o delegatie in afara tarii, asa ca ramane pe luna viitoare.
Am citit tot mai multe si am inceput de vre-o luna si ceva sa practic reiki.Cel putin stiu sigur ca ma relaxeaza si ma ajuta.Asta nu inseamna ca voi renunta sa fac investigatii si sa urmez medicina clasica.Deocamdata atat despre mine...
astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

buna dragele mele,
ce mai faceti si ce noutati mai aveti?vre-o graviduta care a invins bolile cu care ne luptam?
eu astept vesti de la voi si pana atunci va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Buna Claudia.
Tot am citit pe aici pe forum si m-am hotarat sa raspund si eu. Vorbesc din experienta mea. Am fost diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral acum aproape un an. La vremea respectiva doctora care se ocupa de mine mi-a spus clar ca tb sa ma operez ca altfel nu am nici o sansa. Am facut operatia clasic. Am luptat un an sperand zi de zi ca minunenea se v-a infaptui.Am baut litri si litri de ceiuri si am inghitit diverse tincturi. Rezultat - am inceput demersuri pentru FIV. Trompele sunt tot ca inainte de operatie doar ca nu s-a refacut hidrosalpinxul- constatare in urma unei noi HSG.
La prima intrevedere cu doctora cu care voi face FIV-ul am dus si toate analizele de pana acum (care nu sunt putine)inclusiv cliseele de la ultima HSG. Sti ce mi s-a spus? Ca trebuia sa scot trompele de prima data pt ca oricum nu mai sunt functionale chiar si curatate. Avem niste cili care au ca rol atragerea ovulului in trompa si acei cili mor si nu mai sunt functionali odata cu hidrosalpinxul. Acum tu decizi. Eu una preferam sa nu mai trec prin a doua operatie pe care se pare ca v-a trebui sa o fac sa scot trompele. Le-as fi scos de atunci.
Doctora a zis ca v-a face o evaluare finala inainte de a incepe FIV-ul pt ca se poate reface infectia si sa pierd o eventuala sarcina de pe urma FIV-ului.
A fost f. corecta si ne-a spus ca nu poate garanta un procent de reusita mai mare de 35%, dar in situatia mea crede ca mai bine fara trompe.
Acum tu hotaresti.

Mergi la inceput