Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui squirrel A - eu sunt clujeanca la origine, pe la forumul lor ma mai plimb, dar acum ii tin companie lui Timi la vreme urata si ploioasa. Va pup |
Ce zici tu acolo?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Luna1 spune:
Squirrel sa inteleg ca esti in Irlanda?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
aylin_tarcan spune:
buna fetele,
am scris un mesaj luuung care s-a pierdut, in care am urat LMA Mirunei, Mariilor, am pupat fetele (si le insirasem pe toate)....
asa ca va pup din nou pe toate, imi e dor de voi, si, ca de obicei, sper sa pot intra mai des, macar acum cat sunt in franta fara copil dupa mine.
nu mai stiu ce faceti, nu mai apuc sa citesc deloc....
gabriela, stefania, sunflower, violeta, mychy, lavi, mamii si lista continua.....dar nu o mai scriu inca o data ca precis iar pierd mesajul si ma ofti, fetelor, dragelor, mor de dorul vostru. sper ca nu ne-ati uitat, noi suntem tot aici, pe baricade....mai scrieti-mi cate un PM din cand in cand sa imi dati raportul sa stiu ca sunteti bine. toate cele (care se stiu ele), care mi-au fost alaturi la bine si la rau, cu care am mai vb pe PM sau nu, sa stiti ca eu mereu ma gandesc la voi.
si na ca ma apuca si plansul!
va pup pe toate, cu mic cu mare
PS sau cine e pe facebook....
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
karligutza spune:
am sosit de la intalnire.... frumoasa intalnire, frumoase mamici, dar mai ales COPILASI! au fost prezenti urmatoarele mamici:
-madabout cu Emily
-andutzy cu Horia si Dragos
-paticut cu Miron
-monicabo cu Andreea si BURTICA sarbatorita azi daca e sa ramana Ana-Maria
-andraZ cu Mara
-diane_dun cu Dani
-si je... cu Adeluta
mi-a placut la intalnire ca am atins o burtica Doamne ce dor m-a luat, multumesc monicabo ca m-ai lasat!
Emily o draguta si-o descurcareata, mami la fel; Diane_dun o finuta iar Dani o scumpete de fetita (micaaaaaaaaaa si dragalasa si cu parul cel mai lung dintre toti bebelusii); Andutzy ne-a mai povestit ce nazbatii mai fac baietii ei (mai ales azi-noapte au cazut amandoi din pat!) si Dragos e un baiat cuminte cu toate ca mami nu e de acord cu asta probabil... a fost foarte haios cand Dragos lua exemplu de la cel mic si mergea de-a busilea dupa Horica si nu Horia in picioare dupa Dragos... avem o poza demonstrativa ... AndraZ ca o DUAMNA, s-a prezentat la intalnire fara cupil si mai si radea de noi nedorind sa aibe grija niciunui bebelus (Mara a sosit in cateva minute cu al ei tatic... pe tricicleta! ca o smechera... foarte descurcareata MARA noastra si ea si foarte blonda! atentie baieti... )... paticut are o comoara de baiat si ea stie asta caci altfel nu-mi explic de ce l-a imbracat in rosu! foarte bine ii sta in rosu! si ti-am mai zis si-n parc ai baiat frumos! ca o papusa ...
nu mai stiu ce sa mai povestesc.. Adeluta nu a alergat mereu, ci M-A ALERGAT mereu! a luat elicopterul de impins al lui DANI si nici ca l-a mai dat inapoi! plangea, fugea cu el, insa era clar jucaria a fost CONFISCATA pe timp limitat! pana s-a "stricat" (a desprins codita de elicopter.... moment in care am declarat jucaria STRICATA, altfel nu puteam sa o dezlipesc de ea.... ) multumim DIANE_DUN de elicopter si ne cerem scuze ca v-am pus la ansamblat jucarii in seara asta
va pup, ma duc sa o culc pe Adeluta si revin sa incarc pozele de la intalnire.... asa ca, i'll be back soon!
karligutza
sunt mamica Adelutei
lorinaoo1 spune:
Wooow, ce fain suna povestile despre intalneala voastra . Zic "povesti" pt ca totul mi se pare atat de ireal si de intangibil... si asa de frumos
Si acum asteptam pozicile duamnei Hook
Petra si noua ne e dor de tine si de broscuta gargarita Trimitem o imbratisare calda-calda pt amandoua si un brat de
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Lorinush a primit azi cadou o papusa-bebelus. S-a jucat cu el toata seara, i-a dat biberon, l-a leganat, l-a pupat, l-a plimbat cu caruciorul si uneori mi-l mai da mie sa vada ce fac si ma imita L-a pus si la tzatza lui tat'su
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
mychydutza spune:
'na seara!
ioana sa auzim numai vesti bune maine la ecografie, Doamne ajuta! imi pare rau de labiile fetii! si eu care ma gadeam ca numai de la baieti ai probleme "putzoase"!
alina.a, inca nu m-am dumirit cum e cu orhideele astea si tare rau imi pare , ca iubesc mult floarea aia!
lorinaoo cu intarcatul suntem nesperat de bine: andei adoarme in brate si dupa aia il pun in pat si gata, e in lumea viselor!. parca e mai linsitit copilul de cand l-am intarcat! eu sunt relativ bine, tzatza e inca mare dar nu mai e asa dura la atingere. suntem pe drumul bun. am scapat si de avetisment, multumesc lui karli ca m-a orientat spre directia buna.
scriu doar seara ca se strica' calculatoru din dotare!pupici
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
karligutza spune:
mychy felicitari pentru intarcare... si pentru ca ai scapat de avertisment; ma bucur ca am putut sa te ajut.
Musso bine ai venit si tu! vad ca au inceput sa capete curaj mamicile, dar oare cate mai stau in umbra? haideti iesiti toate la iveala, cele care ne cititi de mult dar spuneti ca nu aveti curaj sa intrati in vorba... e simplu, intai un mesaj, apoi al doilea si-apoi vine si dependenta! ca si cu cititul, doar stiti!
pozele de la intalnirea cu MADA sunt prezentate pe mailul comun... respect dorinta unei colege de a ramane anonima ....
enjoy it!
am uitat sa precizez ca Emily dupa e a obosit-o pe mami de tot si nu a mai plimbat-o de-o manuta, a luat-o fata prin parc de-a busilea mama mama.....
o sa va mai scriu si maine daca imi mai amintesc ce sa va mai povestesc, insa poate apar si restul fetelor cu impresii.
karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
Mutumim de primire karliguta sitimi.da,a trecut mult timp pana mi-am facut curaj,dar nu-I prea tarziu.eu inca pe baricade,am de sustinut un examen in februarie si cum prind un moment liber cum ma desfasor printre carti.sa va spunem si despre noi,mihnea are un pic peste 12 kg,nu l-am mai cantarit de mult ,purtam lucruri de 18 luni… concluzia e ca nu l-am mai masurat de mult,mergem de la 11 luni dar nu vorbim,aaaa ba da ,vorbim in bebelusesca,mancam tot ce prindem,dar sa ne e intelegem sa fie comestibil,dormim singuri,asta dupa 1 an de training si multe fire albe.lapte de la mami nu mai papam de la 6 luni,s-a intarcat singur,nici nu am avut mult…asa ca din pacate sau din fericire eu nu am avut problema cu trezitul prea des noaptea.cam atat de la noi ca ma certa constiinta.va pupam si somnic usor la toti.