Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lori mi-a oferit o noapte intreaga de somn, deci azi sunt fresh . Ce senzatie minunata! Maselele vad ca inca nu i-au spart gingia, nu poate adormi decat afara la plimbare. Pai daca acum e asa, la canini nici nu stiu daca o sa mai apuc sa-mi dau seama ce e cu mine

Corina sotului! Multumim de tort! Intoarcem -icii inzecit, ca la noi au functionat

Andicu ce flacau frumos e Filip si ce vorbaret e Felicitari pt progrese!

Anto ce familie frumoasa sunteti si Sonia e o adevarata domnisoara cu un zambet fermecator . Sa va fie de bine concediul!

Mihaela cum te mai simti? Mai concurezi cu Nicoleta Luciu? Felicitari ca ai scapat de triunghiul rosu

Diane snif, snif, mie mi-e cam dor de Dani. Nu ne mai pui niste pozici proaspete? Felicitari pt strumfita umblareata!

Nikole nu te speria. Si eu patesc deseori asa cu Lori. Se ridica in fundulet, vorbeste, se uita intr-o directie, mai arata si cu degetul sau rade si dupa aia se tranteste inapoi la somnic

Alina.a, Simo mersic de raspunsurile cu privire la . Cred ca e rezolvata problema

Xerxe ma bucur ca Razvanel e mai bine

Nici Lori nu ma lasa o clipa, si la baie intra peste mine, ca acum stie sa deschida usile de la clanta

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Lavi, felicitari pentru noaptea linistita, sper sa fie prima dintr-un luuuung sir! Ma bucur ca ai scapat cu bine de problema de dupa intarcat, sper ca te-ai remontat si psihic. Dani iti multumeste pentru felicitari, o sa-mi fac curaj sa mai incarc niste poze si trimit linkul pe mailul comun. Dau de veste cand reusesc.

Ioana, multumesc! Ce mai face Sma?

Nikole, nici eu nu cred ca ai motive de ingrijorare cu Albastrel, poate e doar o etapa si ii trece. Ce haios e el ca va musca de degetele de la picioare, si Dani face la fel uneori.

Adineauri s-a trezit si printesa mea din somnicul de pranz, tocmai ce ma intinsesem si eu nitel langa ea. M-am prefacut ca dorm, sa vad ce face si a venit langa mine, a pus capul pe perna mea, a stat ce a stat si vazand ca nu misc, m-a mangaiat nitel pe par (fara sa ma traga, cum face de obicei) si... siii... mi-a dat un pupic! Va imaginati ca nimeni n-ar fi ramas stana de piatra. Fug sa-i dau sa pape.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!mai andicule ce baiat mare ai si asa frumos.
nikole eu sigur te exmatriculam.sa sti ca eli in somn se ridica in genunchi,zice ceva de genul"mda" "ta" sau alte silabe,isi ia degetelul si se culca la loc cu fundu' in sus.asa dormea si cand avea cateva zile...au si ei visele lor...
ioana la multi ani mirunei!noi mai slabim dar care cum putem.eu m-am apucat de pilates,se vede la abdomen fantastic dar la cantar nimic.dar ce e mai dragut e ca eli vrea sa faca si ea si ajung sa rad cu lacrimi...
luna eu zic ca e doar o faza,asa a fost si eli si acum parca a lasat-o mai moale cu bagatul in gura.dar eu daca strig la ea"eli ce ai in gura?" deschide gura si-mi arata.nu tot timpul...in ultima vreme nu mai baga in gura dar vrea sa atinga cu limba,la fel de scarbos mai ales in parc cu mucuri de tigara...
xerxe bine ati revenit,lasa ca paaziti sunt peste tot,la unii chiar locuiesc in cap ...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor.

Ioana multumesc!

Ce fain ca va intalniti cu Mada si Emily, sunt niste scumpe o sa vedeti. Sa faceti poze muuuulte.

Fiica-mea m-a topit ieri. I-a dat sotul receptorul de la interfon (ca-i place sa vorbeasca la tel si sa ne lase sa ne pregatim de iesit in oras) si a zis "Alo mami". Am fost in extaz, normal.

Am vorbit sambata cu Fianna la telefon, atat cat ne-au permis pruncii. Imi pare rau ca nu vine si la Dublin ...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ce de copii vorbitori! Noroc ca mai intru si eu sa citesc, altfel as fi crezut ca e normal ca Sma sa vorbeasca doar in chineza veche. Si culmea, se si enerveaza ca nu o intelegem.

Anto, multumesc.
musso, surubika si squrel, bine ati venit.
monica, da, a fost un moment deosebit cind Miru s-a purtat frumos cu Sma, sper ca nu si unic.
Andicu, te invidiez pentru dimensiunile lui Filip.
Lavi, felicitari pentru noaptea dormita! Eu nu mai tin minte ce e aia.
Diana lui Dani, ce frumos ca te-a pupat.
alina, multumesc! Zici ca Pilates a dat rezultate? Te rog zi-mi si mie de cind faci si de cite ori pe saptamina.

Miine seara mergem cu Sma sa facem ecografia la inima. Labiile s-au lipit din nou, mi-e mila de ea ca trebuie sa treaca din nou prin procedeul usturator. Maninca foarte putin, practic traieste cu aer, si asta se vede, are 9.4 kg si parca 80 cm. Pare o scobitoare pe linga sora-sa care are peste un metru si 20 kg.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

buna dimineata.sper sa ne primiti si pe noi.am un baietel pe nume mihnea,nascut pe 17 august 2007,scor apgar 9,3500g.va citesc de mult,cam din a patra luna de sarcina,dar mi-a lipsit curajul,timpul.va dorim o zi buna.

musso, bine ai venit, sa-ti traiasca baiatul! Si eu cam tot de prin a patra luna de sarcina citeam odiseea si am inceput sa scriu dupa ce am nascut. Stii vorba aia, mai bine mai tarziu, decat niciodata! Stii ca primele zece mesaje sunt moderate, scrie-le repejor sa te vedem "live".

Ioana, LA MULTI ANI Mirunei, scuze ca n-am fost pe faza mai devreme. Ooof, imi pare rau de micuta Sma ca iar trebuie sa sufere, bafta multa la eco! Sunt sigura ca o ajunge ea din urma pe surioara ei. Nici Dani nu spune mare lucru, mi-a fost si rusine cand v-am povestit ca zice doar cateva vorbe. Dar fiecare copil are ritmul lui si sunt perfecti asa cum sunt, nu?

Nu scriu eu cu lunile, dar si cand ma apuca... sa ma opreasca cineva va rog.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc de primire diane dun.stiu ca-mi sunt moderate mesajele,dar nu-i probelma acusi va ajungem din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

acum am vazut postarea ioanei 75,multumesc frumos...de fapt bine v-am gasit pe toate.sunt convinsa ca va fii o sedere frmoasa,am invatat multe de la voi si,cel mai important,folositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Musso Surubika si Squirrel bine ati venit!

Diana asa face si Lis cand vrea sa ma trezeasca, ma pupa si pune capul pe mine. In plus ma ia si de gat cand vrea sa dormim si stau langa ea in pat asa cu ambele manute si ma trage spre ea.

Ioana la multi ani pt Miruna si astept sa vad pozici mai multe cu fetele tale frumoase.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Multumesc de primire fetelor, sunteti dragute toate.

Voi incerca sa scriu cat de mult pot,e greu sa tin pasul cu voi, Paul imi ocupa marea majoritate a timpului. Am noroc ca este tatal meu la mine si il plimba in continuu, altfel mi-ar rupe spatele. Asa pot face si eu o curatenie generala in casa.

Am uitat ceva date cred, ora nasterii 12.31, scor apgar 9/10 greutate 3750g, lungime 53cm.

As vrea sa va pot spune un cuvant la fiecare dar am scapat de pitic si fug si eu. Pana atunci .

A - eu sunt clujeanca la origine, pe la forumul lor ma mai plimb, dar acum ii tin companie lui Timi la vreme urata si ploioasa.

Va pup

Mergi la inceput