Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 9
hany spune:
buna fetele
nu am mai intrat de mult ca nu mai apuc.am avut ceva virusi pe pc.dominik doarme ziua cam de trei ori cam jumate treisfert de ora si are de ajuns.daca nu ma vede pe langa el plange.chiar si cand e cu tati plange nu stiu de ce.nu stie tati sa-i faca ce-i fac eu.bine nu plange tot timpul cu el.la schimbat rade cu el de mama focului.aseara mam dus si eu la dus si a inceput sa urle nu sa plnga ca ziceai ca-l omoara cineva si a trebuit sa ies uda fleasca sa-l iau in brate.la mine a tacut.
la multi ani romanasi din partea noastra cam tarziu imi cer scuze.
ma bucur ca ai merge lui raducu mai bine.
violeta ce mai face david?voi cand incepeti diversificarea?dintisorii au inceput.
noi am fost saptamana trecuta la babyschwimen ia placut de numa.dadea din picioruse.mikercuri avem iara ora.
va pup pe toatesper sa mai intru curand
silar spune:
La multi ani Maira-Rebecca!, sa cresti mare sanatoasa si frumoasa..
Dana - ce mai face Raducu??
Un pupic dulce la toti bebelusi.
danat spune:
La Multi Ani si de la noi pentru Maira-Rebecca! Sa iti traiasca toti puisorii Violeta si sa te bucuri de ei!
Silar da, este mai bine Raducu, insa l-am luat mai devreme zilele astea de la gradi ca sa doarma un pic la prinz acasa, ca asa poate va reveni imunitatea la loc Voi ce mai faceti? ce ai mai facut cu gradinita?
Numai bine tuturor, pup
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
silar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat La Multi Ani si de la noi pentru Maira-Rebecca! Sa iti traiasca toti puisorii Violeta si sa te bucuri de ei! Silar da, este mai bine Raducu, insa l-am luat mai devreme zilele astea de la gradi ca sa doarma un pic la prinz acasa, ca asa poate va reveni imunitatea la loc Voi ce mai faceti? ce ai mai facut cu gradinita? Numai bine tuturor, pup Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003) "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" |
Ne bucuram pt Raducu . Noi ce sa facem, prin casa, pe la cumparaturi, ieri am fost la biserica si ne-am intalnit cu Gina si Gabi si bebelusi (sa-i pape mamy ca frumosi mai sunt ).Cu gradi, avem termen pana vineri sa ne sune de la magistrature10, apoi sunam noi la gradinitele de pe langa noi.
si sanatate.
Adriana_78 spune:
La multi ani Maira-Rebecca!
Violeta sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
Dana, pai parca Radu dormea oricum la pranz cand venea de la gradi. A renuntat la somn?
Ce ploaie azi dim, brrrr
Apopo ... ce-am observat eu aici in Viena -- nimeni nu-ti da locul in tramvai (decat rareori), indiferent daca esti cu copil mic, gravida, batran etc. Nici pe austriecii astia nu-i da politetea afara din casa.
Adriana
kemimay spune:
buna fetelor!
ma bucur ca in sfarsit v-am gasit ca demult va caut. va rog sa ma primiti si pe mine in cercul vostru sa mai am si eu cu cine schimba o vorba. v-am citit si tare mult imi place de voi. va doresc multa sanatate voua si ingerasilor vostri!
eliza mami de naomi 23.11.07
silar spune:
kemimay bine ai venit printre noi.
Adriana cred ca este cam la fel peste tot cu locurile din mijloacele de transport, desi eu am avut si experiente placute la capitolul asta si statul cu copii la cozi. barosan la fetitze.
Speram sa ne mai scrii si dupa ce te intorci in Ro .
kemimay spune:
multumesc Silar pt urarea de bun venit. tocmai ma gindeam ca nu mai e nimeni pe aici.
danat spune:
Adriana pai Raducu e la program lung de gradinita de la 1 septembrie, deci acolo nu prea doarme pt ca ii culca numai pe cei de 3-4 anisori maxim. Asa ca el, la gradi, clar prefera sa se joace decat sa doarma, iar seara la 8 pica lat de somn. De aceea m-am gandit ca acum, ii prinde bine cate un somn de prinz, dupa ce a tras-o cu burtica.
Cat despre locuri in autobuz, metrou etc, eu am observat ca se practica spusul direct. Nu cu fineturi sa se "simta" cel care sta jos. Insa am vazut si tineri care se ridica rapid cand vad ca a urcat o persoana in varsta sau o femeie cu copil.
Pe mine ma intriga mai rau chestii de genul: stam la rand cu totii la lift si cand vine liftul se baga care cum apuca, mai ales barbatii, nu se mai tine cont de rand
Kemimay bine ai venit! Spune-ne si noua cate ceva despre voi, sa ne cunoastem.
Silar bafta cu gradinitele atunci, poate va suna pina la sfarsitul saptamanii.
Fetelor, vroiam sa va spun ca noi plecam cateva zile saptamana viitoare la Bucuresti, daca aveti nevoie sa va aduc ceva de acolo, nu ezitati sa imi spuneti!
Pup!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
kemimay spune:
multumesc Danat!
locuiesc si eu in viena de peste 10 ani am o fetita(fericirea mea) de aproape un an,sunt casatorita,momentan sint in concediu de maternitate. imi pare bine ca pot mai imi spun si eu gindurile aici la voi(acum la noi). tare mi-a placut atmosfera de aici si felul in care discutati. sper ca in curind sa ne cunoastem mult mai bine.
multa sanatate la toata lumea