Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele daca este frumos duminica ne vedem??
Noi sambata vrem sa mergem pana la SCS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Kemimay, bine ai venit in mijlocul nostru. Sa-ti traiasca giza si sper sa ne cunoastem curind.
Violeta, La multi ani pentru Maira, iar ma trezesc si eu la spartul tirgului.....
Noi suntem bine, Bianca este cu Florin pe undeva iar eu ma pregatesc sa merg la Cirque du Soleil.

Restul fetelor sunteti bine? Mai sunt copilasi bolnaviori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

multumesc Flaflo! va doresc si eu numai bine si sanatate tie si ingerasului tau. sper si eu si imi doresc sa ne cunoastem. viel spaß la Cirque du Soleil,cred ca o sa fie extraordinar.

eliza mami de naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

LA MULTI ANI MAIRA!!
Sa cresti mare si desteapta, sa fii norocoasa in viata si sa primesti multe multe cadouri frumoase!
Violeta, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!

va pupam

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
multumim mult de urari si noi,
eu nu mai apuc sa fac prea multe, din pacate, nu stiu unde si cind trece timpul asta Adevarul e ca sintem incarcati cu program pina peste cap, in fiecare zi. Dar e bine asa ca nu apuc sa ma plictisesc!
De luni sint bolnava, cu dureri in git, febra, frisoane, dureri de cap, miine dimineata sper sa ajung si eu la doctor. Sper sa nu se imbolnaveasca si copiii...

Nu stiu cum sinteti voi, dar eu cind vad ca vine iarna ma apuca panica, am o groaza paranoica de frig, zile mohorite, intuneric, iarna in general....

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetelor!

Va multumim mult pt urari! Si noi va dorim voua si la copilasii vostri sanatate si tot ce e mai bun in lume!

kemimay bine ai venit printre noi !sa-ti traiasca bebelusa si sa te bucuri de ea!

Hany,noi suntem bine,nu avem inca dintisori, cu diversificarea o sa incepen pe la 6 luni!Voi ce mai faceti! Cum a fost in Romania?
Dominik are deja dinti?

Cu locurile in tramvai,bus, exista locuri speciale pt persoane cu nevoi(batrani,gravide si persoane cu copii in brate) si probabil unii cred ca numai acolo trebuie sa stai daca ai un copil in brate sau in pantece!

noi suntem bine,ieri am avut termin la ortoped cu Alessa si David.Din pacate a trebuit sa ma duc ieri de ziua Mairei,pt ca si asa l-am obtinut foarte greu.E un doctor bun si la el merg de mult cu Stefan ca are platfuss.David e ok,in schimb si Alessa are platfuss si trebuie sa poarte einlagen ca si Stefan(inaltatori,cred ca asa se numesc in romaneste).

Azi am avut ultimul examen Unternehmerprüfung mündlich.Am reusit!
Deja imi "statea" pe creieri!

va pup pe toate

Violeta mamica de David,Alessa,Maira si Stefan

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

La multi,ani Maira!Sa cresti mare,cuminte si in viata sa ai parte de tot ce e mai frumos!!
Violeta,sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii!
Dana,ma bucur ca Raducu acum e bine!Multa sanatate!
Eliza,bine ai venit printe noi!!Si sper cat mai curand sa ne cunoastem!
Flavia,distractie placuta si lui Bia!!
Marimar,multa sanatate!!Eu am luat Mexalen poti sa-l iei si cand alaptezi!Nici mine nu-i place iarna si frigul,ma apuca groaza!!Si cu bebe mic e si mai rau!
Adriana,drum bun si numai bine va doresc!Eu am patit de cateva ori cand eram gravida,sa-mi ofere loc persoane adulte(erau sg austrieci),iar tineri nici un gand nu aveau sa se ridice daca nu le spuneai ceva!
Silvia,bafta la cautatul gradinitelor!Duminca noi dimneata mergem la biserica,sa vedem dupa-masa depindee cum e vremea ! la copii!
Hany,unde mergi cu Dominik la inot??Tare ma bate gandul sa merg si eu cu Thomas!
Simona,voi ce mai faceti??
Adina,cum e in noua casa??Floris ce face,Jasminei ii place la gradinita?
Gabriela,

Pupici la toate fetele si copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Marimar multa sanatate, sa ia grija de tine.
Gina vrem si noi la inot!!!!!!
Flavia pup pt Biencuta.
Violeta felicitari pt examen, cand ai putin timp sa-mi scrii si mie te rog frumos despre ortoped, ca trebuie sa mergem si noi cu Mihaita (si el are Platfus).
Gina, GAbi la puisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, am fost aseara la Cirque du Soleil si a fost incredibil de frumos. M-am trezit intr-o lume de basm si singurul meu regret a fost ca nu am luat-o si pe Bianca cu mine.... Liana a mai fost la un alt spectacol si a spus ca nu e pentru copii, dar acesta a fost uimitor! Asa ca daca vreti sa mergeti, luati si copiii cu voi, m-am uitat pe site-ul lor si il recomanda de la 3 ani.
Violeta, povesteste de ortoped ca ar trebui sa merg si eu cu Bianca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

Miha13 iti multumesc mult pt urari!
Violeta la fel si tie si eu sper din tot sufletul sa ne cunoastem.LA MULTI ANI fetitei tale multa sanatate si multe binecuvintari!felicitari ca ti-ai luat examenul!!!

eliza mami de naomi23.11.07

Mergi la inceput