Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

Marimar pt raceli e ingwer f bun. il cureti si il dai prin razatoarea fina si pui in ceai dar nu f mult ca pisca. si mai pui si o lingirita de miere. noi asa ne-am tratat de raceala. fetitei ii dau de 3-4 ori pe saptamina o lingurita de miere cu ingwer asa ca sa prevenim raceala si slava Domnului inca nu a fost niciodata racita. multa sanatate iti doresc!

eliza mami de naomi23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Eliza ce este "ingwer"?
pt printesa

Mergi la inceput

ingwer este o planta arata ca o radacina este f aromata si se poate pune si in mincare. gasesti peste tot de cumparat la interspar,billa,etc la raionul de fructe si legume. la raceala este f f buna si la dureri de masele e destul sa mesteci o bucatica pe maseaua care doare si trece. si la infectii e tare buna. se foloseste mult in africa america de sud si asia.

Mergi la inceput

la toate fetele si la toti puisorii!
o noapte linistita si odihnitoare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eliza, la noi nu functioneaza ca nu ne place condimentat... Eu nu as putea sa bag in gura asa ceva.
Violeta, multe felicitari pentru examen, ce planuri ai in viitor?
Gina, ce-ti face ingerasul? Tot asa cuminte este?
Silvia, uite www.wienxtra.at/kinderinfo/pdf/Liste_Schwimmkurse.pdf" target="_blank">aici niste adrese pentru inot.
Adina, cum v-ati aranjat? Ce parere are Jasmina?

Fetele, noi mergem dumineca aici:
Schloss Belvedere
Goldene Küsse, Wasserschlangen und Fledermäuse
(3 bis 12 Jahre)
Viele magische Dinge sind passiert in Wien vor 100 Jahren. Gemeinsam entdecken wir die Welt von gestern und treffen geheimnisvolle Menschen, die uns viel von ihrem Leben erzählen.
Aus den spannendsten Geschichten der Ausstellung Gustav Klimt und die Kunstschau 1908 gestalten wir unsere eigenen Kunstwerke.
Sonntag, 19. Oktober und Sonntag, 11. Jänner 2009
10:30 Uhr (3 bis 6 J.) | 14:30 Uhr (6 bis 12 J.)
Für alle Termine gilt:
Dauer: 2,5 Stunden
Anmeldung erforderlich unter T +43 (01) 79 557 134 oder public@belvedere.at

Cine mai pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Eliza, o fi vorba de ginger ( in engleza) sau ghimbir ( in romana)...

Fetele interesate de sport, bagati un ochi aici, dar repede ca inscrierile incep zilele astea chiar..

http://www.wien.gv.at/freizeit/sportamt/kurse-veranstaltungen/frau/index.html

Eu am descoperit ce multe activitati pt copii sint la muzee, cred ca fiecare muzeu are cite un curs sau ziel speciale pt copii, la Albertina tocmai au inceput cursuri de pictura, fotografie, pt copii de la 6 ani, 1 data pe sapt pina in decembrie. Costul 230 !

http://www.albertina.at/jart/prj3/albertina/main.jart?rel=en&content-id=1207132831838&reserve-mode=active

Pentru copii, activitati si mai multe gasiti aici, pe luni.

http://www.wienxtra.at/default.asp?er=4

Pentru baieti mai mult, in weekendul acesta , la Rathouse se organizeaza game-city ( jocuri pe si pt computer, console, etc)

http://www.game-city.at/index.php?modid=1&sh=17

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

azi ne-au pus netul!!!

nu am citit din urma, ca nu am timp de nimic :)

ce sa zic, la noi arata tot ca in gara la bagaje de mana, ca eu nu pot face nimic cat sunt singura cu copiii, si asta este aproape toata ziua. Jasmina s-a adaptat la gradinita f repede, oricum eram sigura ca va fi asa, dar stiu ca ii e dor de prietenii ei si vechea educatoare.

Na, mi-e greu, ca gradinita nu e deschisa decat pana la 15h, dar niMENi nu sta pana la ora aia acolo, deci cel tarziu a 13.30 ma duc s-o iau. Si pana atunci oricum nu am facut nimic, ca il am pe Floris, care e tare aiurea si a devenit atat de iute, incredibil
Sta tot mai des singur (nesprijinit) in picioare, dar ii e frica sa mearga singur, isi ia cate un deget de-al meu si crede ca asa se tine de ceva, dar ma rog, daca asa vrea el...

deci, rezum: casa vraiste, capul vraiste... si peste doua saptamani vin musafiri din NL!

O, s-a trezit bestiuta cea mica, care e racita si are si rosu in gat (am vazut eu printre urletele lui asa ceva) si e si ragusit. Exact, colac peste pupaza, ultimele nopti au fost teroare (de aia bestiuta), cred ca i se usca gatul noaptea si il durea si mai tare. Nu stiu, dar eu ma declar terminata

va pup pe toate si sper sa revin in liniste zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetele,

Silvia am agasit o poza cu Ingwer http://www.lhasaapso.at/wissen/futter-fur-die-gelenke/
Seamana cu napi.

Marimar,iti doresc sanatate si sa te faci bine cat mai repede!

Gina,multumim!Ce face ingerasul?A inceput sa manance mai bine?

Flavia,multumesc!Eu momentan astept sa mai creasca David si vreau sa-mi gasesc un spatiu.Unde nu prea m-am hotarat dar important e sa fie aproape de U-bahn.Am inceput deja sa ma uit sa-mi fac o idee dar nu am gasit nimic interesant.
Ortopedul la care merg eu il cunosc de mult,cred ca de vreo 4-5 ani merg la el cu Stefan.Si dupa cum ti-am mai zis eu nu mai merg la Cornea si merg la Katharina in 11 Bez.cu copii.Si am vb cu ea ca mi s-a parut ca si Alessa are un pic de Platfuss (care s-a agravat cred eu in vara pt ca a purtat papucei),ea m-a trimis la ortopred si normal ca m-am dus la asta.Cu ocazia asta i-am facut si lui David MKP-unthesuchung.Asta e adresa lui
Wachter Johannes Dr
Keplerpl 12
1100 Wien
Telefon +43 1 6048182
Fax +43 1 6000666
din pacate nu mai ia pacienti noi(cel putin asa am intels),cat am asteptat venise cineva sa faca termine si le-a spus ca au prea multi pacienti.Dar eu zic sa incerci,daca vrei.Noi saptamana viitoare, marti luam einlagele.Sunt curioasa sa vad cu reactioneaza!

P.S fetele care sunteti interesate si nu aveti,au la Lidl Stabmixer de la AEG cu 17.99€ asta in cazul in care la Spar costa 29.90€ dar de la Kenwood
Eu am robot si daca imi trebuia sa pisez ceva trebuia sa scot toata masinaria,asa ca acum imi e mult mai practic

Pupam toate fetele si copilasii!

Violeta,mamica de David,Alessam,Maira si Stefan

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Flavia sar'mana mult pt link-ul cu piscine .
Marimar f utile link-urile, eu deja mi-am propus sa merg la gimnastica, maine suna taty sa vada cum sunt preturile si daca mai sunt locuri. Din pacate la muzeu cu copii mi-e greu sa ajung. Tu cum te mai simti??
Adinaq sanatate la pitici, si incetul cu incetul se rezolva toate, tu sa fii sanatoasa.
Eliza pricepui ce este Ingwer.
Violeta , cred ca am scris amandoua in acelasi timp. Sar'mana pt link.
Gina si Gabi la micuti si printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna ziua!

Va rog sa ma scuzati ca dau buzna in cuibusorul vostru, insa as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu procurarea unui medicament, necesar unei fetite de 8 anisori, cu picioarele amputate. Medicamentul se numeste Antithrombin III si se fabrica in Austria, iar copila acum il procura din Anglia, cu 500 euro /fiola!!! Astept raspuns aici sau pe PM. Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput