Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Violeta Nicolae spune:
Fetelor m-am uitat pe linkul de la marimar.
Ce ziceti de asta?http://www.wien.gv.at/freizeit/sportamt/kurse-veranstaltungen/frau/gymnastik.html
Pt mine ar fi ok!
Cine mai e amatoare?
Adina,sa va fie de bine in casa noua!Sanatate la pitic si tie putere, va doresc!Asa e la inceput cand te muti,pana gasesti locul potrivit pt fiecare lucru in parte,dupa aia merge de la sine!
Daca ai nevoie,facem galerie si venim sa te ajutam!
Ce ziceti fetelor!!!!
Va pupacesc iar!
Violeta,mamica de David,Alessa,Maira si Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
danat spune:
Buna fetelor!
Marimar bine ai mai revenit pe aici Ma bucur ca ti-ai gasit un pic de timp sa mai scrii, ca de vazut ne-am mai intersectat noi asa, putin. Sanatate multa (ti-as dori si o iarna calduroasa, dar stiu ca in Austria nu prea se poate ).
Flavia f bun linkul cu piscinele pt copilasi, o sa il studiez si eu pe indelete, acum sunt pe fuga, ca dimineata. Pupici Biancai dulci
Adina felicitari pt casa noua si sa va fie bine acolo. Sanatate "bestiutei" mi-a placut cum ii zici
Violeta felicitari pt examen. Dar despre ce e vorba mai precis, daca nu sunt prea indiscreta
Gina pupici frumosului Thomas cu ochisorii lui albastri
Silar te-ai uitat pe linkul acela pt copii? Cum ti se pare?
Adriana drum bun si sedere placuta (sa nu ma iei la bataie) in Romania. Cand reveniti la Viena?
Babee cum va mai simtit? Ultima data cand ai scris erati parca toti bolnaviori cu cate ceva...Cum merge serviciul?
Pup fetele si o zi cu spor tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
marimar spune:
intr-adevar, asa cum banuiam, ingwer e ghimbir.
Eu nu ma simt mai bine, acum ma doar simai tare gitul, radiaza pina spre urechea dreapta, nici nu pot sa vorbesc. Ieri cind am fost la dr a zis ca e o viroza si sa vin peste 2 zile daca nu sint bine dar ...vine week-endul si eu de ieri sint mai rau si totul a inceput de luni..S[er sa mai ajung azi la dr.
Ce se intimpla daca dr nu are program intr-o zi, pe cine suni , unde mergi, la ce dr?????
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
silar spune:
Dana link-ul pt copii este f fain, ne-am jucat ieri toata dupa-amiaza.
Marimar imi pare tare rau ca te simti asha de rau, spune-ne daca putem sa te ajutam cu ceva.
Adriana drum bun si pt fetitze.
kemimay spune:
buna fetelor!
in sfirsit am si eu putin timp sa rasuflu.
Adina iti doresc multa rabdare si putere ca incet o sa reintre totul in normal. lui Floris multa sanatate. nici noi nu prea avem un somn linistit noaptea ca ne iasa 2 dintisori.
Marimar imi pare rau ca esti asa bolnava;iti doresc multa sanatate.
daca dr tau are liber este intotdeauna un dr care il inlocuieste si care are cabinetul in apropiere,sau poti sa te duci in orice spital la notfälle sau sa suni la Not Ärzte sau Ärztedienst nu stiu exact cum se cheama la 141.
Flavia linkul cu piscinele e super bun; de mult timp ne gindim ce bine ne-ar prinde o balaceala.
la toate fetele si la toti puii
eliza mami de naomi23.11.07
kemimay spune:
Violeta tare mult imi place ce ai scris la semnatura,e unul dintre pasajele mele preferate din Biblie
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Va scriu inca de pe pamant austriac
Multumesc pt. urari, diseara decolam si vom veni inainte de Craciun si sper sa va revad atunci pe cat mai multe
Kemimay, bine ai venit in forumul nostru! pacat ca tocmai acum noi plecam, insa sper sa va cunosc de Craciun -- chiar ...
PROPUNERE : ce ziceti sa mergem toate la un Christkindlmarkt cu tot cu piticoti?
Stiu ca chiar este unul la Altes AKH insa si cel de la Karlskirche e aerisit si dragut.
Asa e ingwer e ghimbir-- eu n-am gustat niciodata.
Dana, am inteles. Cred ca ii place lui Radu sa se joace cu ceilalti copii in loc sa doarma. Stiam insa ca tii sa doarma la pranz.
Pana la ce ora sta?
Cursul de germ. cum mai merge?
Adinag, multa sanatate piticotului! si sa va simtiti cat mai bine in noua casa!
Mirandolina, din ce oras din Ro esti si cat anume costa medicamentul aici? 500 euro fiola!!! wow! pai si de cate fiole are nevoie?
Noi plecam astazi spre Ro.
pupici fetelor
sa ne auzim cu bine
Adriana
Adriana_78 spune:
Adina, acum am citit ca iti este inca rau. Eu as suna din nou doct. si i.as spune ca imi e mai rau si as merge inca odata la ea/el sa-mi dea si alte medic., ca exact vine weekendul.
Cand sunt in concediu/sau plecati la seminare etc . doct. lasa nr. de contact al altor doct. din zona si poti merge la acestia.
Multa sanatate!
Adriana
danat spune:
Adriana asa este, tii minte bine, eu vroiam ca Radu sa doarma la pranz pt ca se simte lipsa acelui somnic bun, care lui ii place f mult. INSA: am pus in balanta, lipsa somnului de pranz contra statului mai multe ore la gradi si implicit, invatarea mai rapida a limbii germane. Si a castigat germana! Asa ca, stand mai multe ore cu copiii si 'vorbind" asa cum se pricepe el, se observa pe zi ce trece ca invata germana. Chiar spuneam ca mi-au confirmat educatoarea si directoarea gradinitei ca se descurca f bine, si il apreciau ca f rapid a invatat.
El ar putea sta pina la ora 18:00 ca asa e programul gradinitei, insa il luam pe la 17:00 uneori mai devreme. Depinde daca pot eu sa il iau sau daca sotul meu il ia.
Pleci numai tu singurica cu ambele fete? Sau e si mama ta sa te ajute pe drum?
Oricum, nu stiu daca mai apuci sa te uiti pe net, ca banuiesc ca sunteti in pregatiri, eu va doresc drum bun si sa ne revedem cu bine in decembrie!
Marimar sanatate multa! Sper ca ai rezolvat deja cu medicul.
Babee vroiam sa iti spun La Multi Ani de ziua numelui pt Luca-Stefan!
La fel si pt baietelul cel mic al Simonei (bebeluc), chiar daca nu a mai intrat demult aici.
Pupici!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
kemimay spune:
Adriana multumesc pt urarile de bun venit! e o idee buna sa ne intilnim toate la un cristkindlmarkt de craciun;abea astept!