Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele cum se numeste restaurantul faimos de la Prater?? Am auzit ca este unul celebru dar nu stiu cum se numeste.
Marimar cum te mai simti??
O duminica placuta va dorim si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

multumim de urari si ganduri bne!

Violeta, felicitari pentru examen! A fost greu? Cand ai avut timp sa inveti?

Kemimay, bine ai venit! De fapt ti-am urat odata si la scutece, dar nu ai mai intrat!

Adriana, cum pleci? De ce?

Noi suntem la fel, doar ca sunt si eu cam racita. Floris e pe calea de insanatosire, cred, dar mai ales noaptea i se umple gatul de "schleim" si doarme inca tare aiurea.

Eu am fost deja a doua oara la un babytreff cu floris, a fost foarte fain, ne simtim minunat acolo. E ciudat cumva ca sunt si vreo doua mamici pe care le stiu, dar nu am mai avut contact de muuuulti ani, cu una am fost colega de scoala (clasa paralela), alta a fost un an mai mare. Si bineinteles e si prietena mea cea mai veche din Austria acolo...

In alta ordine de idei (una din expresiile favorite ale tatalui meu), mi-e tare dor de voi, de "clubul de sambata"

Silvia, la asta te referi? http://www.schweizerhaus.at/1024/index.html

Offff, Adina, acuma am citit ca esti asa bolnava! Sper ca intre timp esti mai bine si ai rezolvat cumva cu dr?

V-am zis deja ca la sfarsitul lunii vine tatal lui Aswin la noi in vizita? Ca nu mai stiu... Asta ar fi noutatea :-)

OK, va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

Adina multumesc inca o data pt urari si sper sa ne cunoastem curind. la scutece citesc doar postarile ca mi se pare un cerc cam inchis acolo; voi va stiti toate de cind cu sarcina banuiesc si mi se pare cam greu de patruns in rindurile voastre. poate m-am inselat nu stiu.
la ce babytreff ai fost cu Floris,poti sa ne spui si noua? eu inca nu am intreprins prea multe cu micuta mea.

eliza mami de naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Piticele dorm deja de ora bune, asa ca profit si eu.

Am ajuns cu bine, cu intarziere de o ora, ca de! Skyeurope e ieftin, da pretentii nu poti avea. Si sotul a avut de multe ori intarieri. In fine, am ajuns cu bine, Lara care a dormit in avion, si.a revenit complet acasa, cand si-a revazut camera si jucariile (o parte, lasate aici).
Dana, a venit si mama cu noi, ca ai mei sunt din Buc. Nu cred ca m-as fi descurcat singura, ca am avut o gramada de bagaje.
Tu vii singura la Buc.? sau cu Radu?
poate reusim aici sa ne vedem, ce zici? cum ai timp?

Adinag, mutarea la Buc. nu e definitiva, sotul lucreaza aici si se cam saturase de drumuri, asa ca acum cand Annika s-a facut mai maricica, am plecat noi fetele la el.

noapte buna tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Adriana noi mergem cu totii in Bucuresti, dar numai pt 4 zile, ca avem de rezolvat o serie de probleme "medicale" cu socrul meu, pt mine, stomatologie pt sotul meu, etc.
Asa ca timpul pe care il avem e si-asa prea scurt pt cate avem de rezolvat, si mai trag si prietenii de noi sa ne vedem si nu reusim cu totii.
Deci, cu parere de rau, nu cred ca ne vom putea vedea la bucuresti, ca fizic nu exista timpul necesar.
Oricum, sedere cat mai usoara acolo si sanatate!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Neatza fetelor!. Am o problema . Plecam la Viene in noiembrie cu Tudor care are 4 ani iar avionul de intoarcere este la 6:20 dimineata. La ce ora trebuie sa fiu la aeroport? Exista vreun mijloc de transport care sa circule la ora aia matinala? In ce zona imi recomandati sa caut cazare pentru a-mi fi mai la indemana drumul la aeroport?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adinaq sar'mana pt link, e foarte frumos acolo intr-adevar.
Fetele haideti sa va zik , ieri la Prater am auzit manele romanesti la o pista de masinute.
Adriana ma bucur tare mult ca ati ajuns cu bine, si Lara si-a revenit. Sa aveti grija de voi si multa sananate. mare pt fetitze.
DAna cum stai cu germana, mai ai cursuri sau ai terminat?
MArimar cum te mai simti??
Eliza ce inseamna "babytreff"? Eu am incercat sa traduc cuvantul dar nu am inteles mare lucru.
Gina si Gabi ce fac piticutzi??
Violeta ce face fetitzele si baieti ??
Flavia ce mai face Biencutza??
Bumbacel trebuie sa fii in jur de ora 5-5,30 la aeroport, si pt aeroport este si un autobuz dimineata(6 E - biletul), dar nu stiu acum sa-ti spun din ce statie pleaca. Iar cu cazarea nu pot sa te ajut, poate stiu fetele mai multe.
Sa aveti o saptamana ushoara.

Mergi la inceput

Silvia babytreff inseamna o intilnire a bebelasilor sau de bebelasi.se organizeaza tot felul de activitati pt puiuti si tocmai asta ziceam si eu ca nu am fost cu Naomi inca la nici o intilnire de felul asta.
Adriana ma bucur ca ati ajuns cu bine la Bucuresti si ca puiutilor le merge bine. va doresc o sedere cit mai placuta.

la toate lumea

Mergi la inceput

Silvia babytreff inseamna o intilnire a bebelasilor sau de bebelasi.se organizeaza tot felul de activitati pt puiuti si tocmai asta ziceam si eu ca nu am fost cu Naomi inca la nici o intilnire de felul asta.
Adriana ma bucur ca ati ajuns cu bine la Bucuresti si ca puiutilor le merge bine. va doresc o sedere cit mai placuta.
Bumbacel,autobus pt aeroport este la Südbahnhof si Westbahnhof(garile de sud si de vest)si mai este si un tren care poti sa-l iei din Floridsdorf,Landstrasse sau Rennweg si aici ajungi cu U6,U4,U3. sau iei un taxi ca nu e f scump cam 20€ costa.

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Silar ma faci sa zambesc cu germana Pai tu ma crezi asa de tare incat sa invat limba asta in 3 luni de scoala? Ma simt super daca e asa, dar din pacate in practica nu se aplica. Dupa aceste 3 luni, cu felul de predare (lenta) de la aceasta scoala, sunt cam la nivelul unde sa stiu sa inteleg in proportie de 75% ce se discuta la tv, daca se vorbeste clar si nu rapid. Acum pot sa discut(pe scurt) despre un subiect, sa ma prezint, sa vorbesc despre vreme, locuri, directii, adrese, s.a. Deci pot sa zic ca abia am terminat nivelul de baza si voi incepe nivelul mediu (daca mai continui la astia). Sunt in cautare de alte variante pt ca m ise pare de-acum prea lenta predarea, ca se trage de timp, in interesul lor, normal. De asemenea, ma nemultumeste ca nu se discuta mai mult, mi se pare un pas f important acesta de a-ti da drumul la vorbit, de a-ti face un exercitiu din asta, sa depasesti blocajul initial. Om vedea, caut solutii acum.

Fetelor, stiti cumva cum se procedeaza pt a face comanda pt un taxi care sa vina dimineata sa ne ia de acasa pt aeroport? Si noi trebuie sa fim pe la 6 la aeroport, asa ca avem nevoie de un taxi.

Va pup si sanatate!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput