Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 8
silar spune:
Violeta - multumim mult pt link-uri.
Dana pt refacerea florei intestinale poti sa-i dai Enterol lui Raducu, iar daca te ajuta cu ceva am eu Furazolidon pt copii.
Adriana - voi ce mai faceti??
danat spune:
Fitness? Cine-a zis ca vrea la fitness, ca tare as vrea si eu!!!! Si asa ma tot codeam, ba ca nu m-as duce singura, ba ca nu stiu daca e cea mai buna alegere pt mine...
Daca va hotariti undeva, careva, poate ma anuntati si pe mine?!
Silar multumesc frumos de oferta pt medicamente, dar deocamdata vad ca suntem pe calea cea buna cu tratamentul dat de dna dr de familie. Incet, dar sper ca pe drumul cel bun.
Va pup.
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Flaflo spune:
Dana, multa sanatate lui Raducu! Pentru diaree la noi functioneaza excelent ceaiul de "heidelbeere".
Violeta, ce brinza este la Berger? Cu fitnessul m-am lamurit anul trecut, am fost la citeva centre in saptamina usilor deschise dar a fost moarte de om. Cu ambulanta am spus ca vine doar in cazuri extreme (sau exagerari ale parintilor). Am un prieten care este Notarzt, el mi-a spus ca protocolul nu prevede deplasari pentru copii decit in caz de accidente, otraviri, arsuri,.... Oricum important este ca un Notarzt nu are cunostintele unui pediatru, deci si daca vine iti va prescrie un tratament de "überbrückung" pina ajungi la pediatrul tau. Ar fi ideal sa nu ajungem sa avem nevoie de ei sub nici o forma.
silar spune:
Dana ma bucur tare mult ca incepe inspre bine Raducu.
Eu prefer aerobicul, fitness-ul nu ma atrage in mod deosebit.
Violeta Nicolae spune:
Salutare fetele!
Flavia acu´ pricepui bre ca am citit pe fuga.A venit un medic dar nu stiu daca era pediatru!Apropo de branza,au o branza de la Gazi la "calup" si se apropie foarte bine cu aia din tara,mai bine zis din zona de unde vin eu.
Dana, ma bucur ca sunteti pe drumul bun!Sanatate in continuare!
Stai sa vedem cu fitnessul daca s-o "lipi" de vreuna din noi,ca de stii cum e cu timpul!Eu doar am propus!
Este saptamana usilor deschise si poti testa sali de fitness gratis in perioada 19-25 octombrie.
Silar,pt mine egal ce o fi, important e timpul.Ca e bun si fitness-ul, miscare sa fie sa dau si eu burta jos!
Noapte buna si va pupacesc!
Violeta mamica de David,Alessa,Maira si Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
danat spune:
Violeta sigur ca esti foaaarte indreptatita in problema cu lipsa timpului.
Am inteles chestia despre care spuneai, cu saptamana salilor de fitness, dar eu vreau asa, a la long, ca simt ca incep sa ma anchilozez, degeaba merg mult pe jos ca nu e tot una, deh varsta trebuie sa-si spuna cuvantul.
Deci, daca s-o hotari careva, cumva, ceva legat de miscare (dar nu aerobic)....hop si eu, ca vreau!
Raducu e mai bine, nu a mai facut febra, nici un fel de kk si nu s-a mai vaitat de crampe. Doamne Ajuta!!!!
Va pup si o duminica frumoasa va dorim!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
silar spune:
So, atunci sa mergem zik sa facem nitica miscare. Eu pot sa merg luni si miercuri dupa ora 18, 30 , marti , joi si vineri dupa ora 18.
O duminica faina de la noi pt voi
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Dana, imi pare rau ca Raducu are prob. cu burtica, vad insa ca e deja mai bine. Va doresc insanatosire grabnica!
Silvia, suntem bine, multumesc. Am tot faut pregatiri de plecare, suntem pe ultima suta de metri. Azi a plecat sotul cu masina spre. Ro cu grosul bagajelor, iar noi fetele plecam sambata cu avionul. Deja ma apuca tristetea ...
o noapte linistita
Adriana
silar spune:
Adriana te cred ca te apuca tristetea, macar te consoleaza gandul ca o sa fiti toti impreuna. Acusi vin si sarbatorile si o sa veniti la Viena. O sa fie bine pna la urma.