Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Gina, ma bucur ca Thomas e mai bine -- ce globuli velati? ce inseamna asta?
Silar, muzeu pt copii micuti eu nu stiu, n-am fost - am inpresia insa ca de pe la 7 seara se incepe programul de vizitat; Muzeele din centru sunt insa frumos de vizitat
Cu gradinita se mai aude ceva?
Adriana
silar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Gina, ma bucur ca Thomas e mai bine -- ce globuli velati? ce inseamna asta? Silar, muzeu pt copii micuti eu nu stiu, n-am fost - am inpresia insa ca de pe la 7 seara se incepe programul de vizitat; Muzeele din centru sunt insa frumos de vizitat Cu gradinita se mai aude ceva? Adriana |
Inca nimk cu gradinita, taty a promis ca se duce la Magistratura 10 sa-i inscrie, insa intai cred ca trebuie sa ne luam permisul de sedere de la primarie, nici eu nu stiu cum e, o sa vedem. Pentru Mihaita este loc la gradinita companiei unde lucreaza taty, insa se lungeste pana la 1 Noiembrie cred.
In week-end-ul asta iar o sa fie frumos , mai fac un apel la intalneala??
Babee spune:
Silar noi am tot mers la Seara muzeelor si ti-as recomanda cu draga inima Muzeul de Arta si Muzeul de stiintele naturii.Mie mi se par foarte interesante si le-am tot revazut.Schönbrunn din cate stiu eu nu este pe lista muzeelor deschise pe 4 Octombrie, ar fi bine sa te interesezi ce va fi deschis.
Noi suntem varza toti-dpdv medical, eu maine o sa reintru in invatamant-dupa pauza de 7 ani- si am emotii.De plimbat nu stiu ce sa zic ca sambata avem petrecere si duminica am grupa de limba romana.Dar om vedea ce si cum
silar spune:
Sar'mana Babee pentru recomandari,au venit numai bine pentru ca eram in ceata de tot, nu stiam de unde sa incepem.
Felicitari si mult succes la servici. Insanatosire grabnica va dorim.
Apopo de sanatate - Mariuta mea are rahitism si as vrea sa o duc la un medic pentru un tratament mai strong, stiti cumva vreun medic la care sa ma duc cu toata increderea??
silar spune:
Wow , La multi ani Romana , sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa .
Marimar sa-ti traiasca toti puiutzi si sa te bucuri de ei.
tyana spune:
LA MULTI ANI!ROMANA
SNATATE SI PETRECERE FRUMOASA SMABATA
Inca odata ne pare rau ca nu putem veni!pupici
miha13gina spune:
La multi ani,Romana!!!Sa ai parte de ce e mai bun mai trainic si mai frumos in viata,alaturi de fratiorii tai!
danat spune:
Romana LA MULTI ANI si din partea noastra si pupici de la Raducu
Flavia ce mai faceti? Cum e Bianca? Am incercat acum vreo saptamana sa te mai sun si nu ai raspuns, m-am gandit sa nu insist. Va pupam!
Gina imi pare bine ca Thomas e mai bine. Sanatate multa!
Babee sanatate tuturor, sper ca nu sunt probleme serioase ci doar vreo raceala. Bafta la servici de maine!
Silar si pe noi ne batea gandul sa mergem prin muzee simbata dar mi-e ca se intarzie prea mult si ii stricam programul lui Radu, in plus cred ca va fi si foarte aglomerat. Inca nu suntem hotariti.
Noi suntem ok, si pe Raducu l-a incercat o raceala acum o saptamana dar am reusit s-o dovedim cu paracetamol si vitamine. Cu vremea asta schimbatoare, multi copilasi la gradinita sunt putin prinsi ba cu mucisori, ba tusesc.
Va pup si numai bine!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Babee spune:
La multi ani frumosi Romana.
Dana multumim de intrebare, dar nu sunt toate cum ar trebui.Rebecca are rotavirus, Luca bronsita, eu si Phillip enterocolita.Posibil Luca sa nu prinda nimic pentru ca este vaccinat-ma refer la vreo ramura a virusului scarbos.Si munca deja am inceput-o de astazi