Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Imi pare tare rau Babee ca sunteti bolnaviori, multa sanatate si insanatosire grabnica va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, lansez o invitatie care am primit-o si eu ieri. Gradinitele Kinderfreunde (unde este Bianca) implinesc 100 de ani si cu acest prilej organizeaza simbata si dumineca o petrecere la Rathaus. Noi intentionam sa mergem dumineca si ne-ar face placere sa ne vedem cit mai multi. Mai multe www.kinderfreunde.at/index.php?action=Lesen&Article_ID=17458" target="_blank">aici.
Dana, chiar nu am vazut ca m-ai sunat, de fapt mi-am uitat intr-o zi mobilul acasa, iar seara aveam vreo 40 de apeluri ratate. Probabil atunci ai sunat!
Noi suntem bine, Bianca tot face rosu in git, dar atit, nu se agraveaza, ii dau doar vitamina C, sucuri proaspete de portocale si bombonele de supt. Sunt nemaipomenit de multumita, anul acesta nu cred ca a fost de trei ori bolnava, iar la ea in grupa sunt bolnavi pe capete.
Silar, am niste prieteni care locuiesc in 21 si merg la Dr. Mihalache. Am auzit si din alte surse ca ar fi ok si cred ca te-ar ajuta si din punct de vedere al limbii. Aici adresa:
Dr. Violeta Mihalache
Mitterhofergasse 2/12/1/II;
1210 Wien
Tel: 01/292 51 59
Nu mai tin minte, parca tu intrebai de cineva care monteaza digi tv. Ai gasit sau mai e actual? Noua ne-a montat cineva si ti-l pot recomanda.
Gina, ca mai face Thomas?
Babee, insanatosire grabnica bolnaviorilor si succes la noul loc de munca.

Mergi la inceput

Flaflo multumesc mult de raspunsuri, si da - ne-ar ajuta daca stii pe cineva care sa monteze digi tv.Imi pare tare bine ca sunteti bine. Vreau si eu sa mergem la Rathaus, mai ales ca o sa fie multi copii. Iti trimit pe PM nr meu de tel, ca sa ne putem intalni. Petrecerea este dimineata sau dupa-amiaza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

In sfarsit merge netul - ca dim nu stiu ce-a avut.

Gabi, nasol cu bolile astea, sa treceti cat mai repede peste ele!
Te-am visat azi-noapte, visam ca intrebam pe cineva de noul tau job in invatamant , iti dai seama, chiar m-a preocupat chestia asta
Mult succes si sper pe curand!

Si noi aevm in plan sa venim la Rathaus, duminica cred ca pe la 14-15.

Silar, este trecut programul, daca deschizi linkul Flaviei; sambata de la 12-18, duminica de la 10-17.

Adriana

Mergi la inceput

Am vazut programul dupa ce am pus intrebarea .
Pai at vedem cine se mai anunta ca merge si poate ne sincronizam sa ne intalnim.
Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Silvia, m-am gandit si cred ca ajungem dim, pe la 10:30. Am inteles ca si Adina -Marimar si Flavia -Flalo vor veni.
Sper sa tina vremea cu noi

Adriana

Mergi la inceput

Okay, at ne vedem dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, vom aparea si noi miine pe le 11 la Rathaus, ne vedem acolo.

M-am intilnit cu vecina mea, are baietelul(aproape 3 ani) vesnic bolnav, ba faringite, laringite, ba amigdalite. Acum a inceput un tratament la o salina artificiala (nici nu am stiut ca exista asa ceva). Daca intereseaza pe cineva pun niste link-uri:
http://www.salzgrotte.at/
http://www.salzgrottelamar.at/
http://www.salzparadies.eu/
Eu as fi mers anul trecut cind am avut problemele cu Bianca dar nu am stiut de existenta lor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Flavia acum am vazut pagina cu salina, foarte interesant ca exista asa ceva. Si cand am vazut ca e pe aceeasi strada cu gradinita lui Radu, am ramas blocata!!! Nu imi imaginez cum si unde or fi facut-o acolo...sunt nemaipomeniti austriecii astia

Babee cum mai sunteti? Eu sper ca mai bine! Cum a fost reintoarcerea la munca? Cum te-ai simtit dupa atita timp?

Apropos de petrecerea de la Rathaus, cred ca venim si noi pe acolo, dar nu cred ca reusim mai devreme de 11, dat fiind ca sotul meu inca doarme acum. Oricum, ma bucur tare mult ca mai vedem si noi soarele la fatza! Chiar daca cu dinti

Daca va intereseaza si vi se pare util, am descoperit un site cu diverse jocuri pt copii, pt diferite varste. Eu legasesc foarte utile pentru dupa-amiezele lungi de iarna de stat in casa.
Eu am printat ieri cateva de la "Logica" si le-am lucrat cu Radu, era deosebit de incantat ca a luat note si ca a facut foarte bine!
Linkul este:
.... ooofff, ce timpenie, l-am scris dar nu vi-l pot da,pt ca imi apare ca este reclama parca ar fi site-ul meu personal dar vi-l spun daca vreti pe email sau direct cand ne vedem.

Pupici tuturor si sanatate!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Fetelor imi pare tare bine ca v-am cunoscut. Va pup si o saptamana ushoara va doresc.

Mergi la inceput