Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 19
silar spune:
Flavia pai taty il duce pe Mihaita la gradi, dar cand pleaca baieti din casa e circul mare. Azi cand am fost sa-l iau la amiaza iar a trebuit sa o santajez pe Maria sa iasa din gradi, ca nu vroia nici cum sa mergem. Azi a sunat taty la 4 gradi kinderfreunde si nu sunt locuri, mai incercam poate gasim ceva.
si multa sanatate la bolnavior Dana .
danat spune:
Buna fetelor,
Multumesc de urari si sustinere. Iaca si eu pe net, dupa o noapte putin mai linistita, cu reprize de tuse. Cu burtica e ceva mai bine, insa greu poate lua tratamentul pt tuse (siropurile) caci fiind dulci ii fac senzatie de kk si ajuta la fermentatie. Ce sa zic, starea lui e mai buna. Azi dimineata la 6 faceam suc de ceapa si ceai de ceapa. Am inceput si cu astea azi. Am gasit si niste pastile de Bronchostop in casa, care sunt numai din plante si pe noi ne-au ajutat bine de tot in primavara cand am tusit. Am citit pe net ca pot lua si copiii peste 4 ani, asa ca i-am dat ca sa il mai ajute la iritatia din bronhii. E aiurea rau ca nu rupe tusea asta odata, sa il vad ca nu se mai chinuie "pe uscat" asa...
Silar intrebasem si eu cum ii e la gradi lui Mihaita? Cu germana cum se "descurca" ?
Fetelor, noi avem Luni invitatie la Laternenfest la gradi, nu stiu daca vom ajunge, sper sa fie deja refacut Raducu, insa spuneti-mi si mie ce e cu sarbatoarea asta? Ce se petrece atunci?
Am citit in ziar ca de pe 15 Nov se deschide targul de Craciun din fata primariei ...yupiii! Nu am vazut niciodata Viena de sarbatori!
va pupam!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
silar spune:
Dana ma bucur pt Raducu, ca este mai bine. Mihaita e okay cu germana, ii mai spunem noi acasa intrebarile uzuale pt gradi:" Cum te numesti, ce este asta" ?? etc. Nu da impresia ca-l deranjeaza limba germana.Oricum el este fericit ca merge la gradi, e intr-o verva continua. Noi abia asteptam sa inceapa targul de craciun.
danat spune:
Silvia bravo pt Mihaita! Nici nu ma gandeam ca e altfel fata de limba cea noua, insa eram curioasa daca spune ceva despre gradi, cum povesteste?
Si Radu e fericit aici la gradinita, oricum e altul sistemul, sunt mai liberi si mai aproape de lucrurile zilnice din viata. Nu ii educa stil "turma" cum se intampla in Ro, adica stat jos cu minutele la spate si uitat la dvd cu desene animate cat timp "doamnele" educatoare stau pe hol la taclale despre ultimul episod de telenovela
Chiar imi povestea un amic din Ro ca prima problema a educatoarelor la inceputul acestui an scolar a fost sa ceara "fondul clasei' cate 100 ron de copil pt tv si dvd nou! Va dati seama ce scule smechere cumpara cu 100 ron x 100 copii din gradinita ...
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
silar spune:
Dana stiu cum merg treburile in Ro la gradi. La Mihaita in doi ani s-au luat covoare cu desene animate, perdele cu printese, tv cu dvd inclus, combina, scaunele, mese etc.Anul asta nu stiu ce pot sa mai cumpere. La noi era 50 Ron fondul clasei. Cam asta este sistemul.....
Sanatate la pitici si pt mamici
Giova spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare, daca stiti cumva cam in ce perioada sunt reducerilede iarna? 3 ianuarie 2009? am auzit bine?
Multumesc frumos si ma scuzati ca am intrat asa la voi in subiect.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silar spune:
Giova eu stiu ca anul asta au fost la sfarsitul luni ianuarie reducerile. Acu nu vreau sa te induc in eroare, sunt sigura ca o sa-ti raspunda si fetele care sunt de mai mult timp aici si stiu cam cand sunt reducerile.
Violeta Nicolae spune:
buna fetele,
astazi am avut termin la pediatru cu trupa,Alessa are rosu in gat,lui David ii curge nasucul,Stefan abia a terminat cu tusitul.Maira e ok deocamdata.
Gina ma uit la foto si ma minunez!!!Cat de repede a trecut timpul si ce mare s-a facut ingerasul!
Va pupam si sper ca ne vedem maine!
Dana imi pare tare rau de Raducu!Se spune ca,cu cat copilul este mai bolnavior cand este mic cu atat mai bine se dezvolta sistemul imunitar.Sa dea Domnul sa fie si la voi asa!
Eu la ai mei pt tuse le-am dat niste supozitoare,am fost foarte multumita de ele.Tuscalman se numesc,dar se dau numai cu reteta.Poate te ajuta mai mult,mai ales ca siropurile cum spui si tu incetinesc refacerea florei intestinale.Sanatate la Raducu!
Adriana nu-ti face probleme,asa mai cad copiii.Periculos este daca cad de la inaltimi mai mari,dar din pat nu patesc nimic.Si ai mei au mai cazut.David inca nu,el poate doar sa se intoarca pe burtica,dar cand o sa fie mai activ.....
Flavia,ma bucur pt tine!Mult succes la invatat!
Ce face Bianca? Ce povesti a mai vrut sa-i spui?
Gabriela voi ce mai faceti? Cum merge cu scoala?Ce fac copiii?
Adina,ce mai faceti?V-ati acomodat?
Silvia,stai linistita,ai sa gasesti si pentru Maria o gradinita!Daca vrei intreb si la noi luni.
Marimar sunt super multumita de batista bebelusului,mai ales ca David mai mult rade cand ii curat nasucul.Scoate tot din nasuc!
va pup pe toate si sanatate la bebelusi.
Violeta,mamica de David,Alessandra,Maira si Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
Violeta Nicolae spune:
am uitat sa va intreb ceva...
mi-am propus ca la David sa incet diversificarea la 6 luni,dar el e mai marisor (are 7,480 kg)si nu prea se mai satura cu sanul,am vb cu doctorita astazi si mi-a spus ca pot incepe de la 4 luni cu mar si banana.Ma gandesc ca decat sa-i bag supliment mai bine incep diversificarea.
Intrebarea mea este:Cum a fost la voi,cand a-ti inceput cu diversificarea?
va pup
Violeta,mamica de David,Alessandra,Maira si Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
silar spune:
La noi a mers diversificarea doar la Mihaita, la Maria nu s-a putut pt ca ea vroia tot ce vedea la Mihaita. Am inceput cu suculet de mar si morcov, dimineata piure de fructe cu branzica sau biscuiti apoi supa de legume, piure de cartofi la care se adauga pui(luni si joi),ou(marti si joi) si peste (miercuri si sambata), iar duminica papa la bunica - exact in ordinea asta.Mihaita de felul lui nu a mancat cand era bebelus si a trebuit sa insist cu programul papa. Maria a papat tot ce ia venit la mana si tot mica este pt varsta ei - ca greutate si inaltime(ne-au zis azi la dr ca este la limita inferioara cu amandoua pt varsta ei).
si sanatate la mamici si bebelusi(inclusiv puiuti cei mari)