Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna dragelor.
Sa va zic noutatile: am febra 38 si am avut o ora frison, m-am bagat in pat cat a dormit Radu, mi-am facut frectie cu Carmol romanesc, am dardait de zgaltaiam patul, imbracata cu 2 bluze. Astept sa vina sotul meu din delegatie sa il pot preda pe Raducu si sa imi faca o frectie puternica, sa iau 2 paracetamol si sa ma bag sa iasa din mine ce o fi intrat. Stau la calculator ca nu pot sa fac altceva, nu prea pot sta in picioare, nu pot citi ca ma dor ochii si capul, asa ca am ales sa nu stau sa ma gandesc la ale mele. Mi-am facut de treaba acum cu o budinca cu macaroane, brinzica de vaci si stafide, ca sa incerc sa-l mai scot asa pe Raducu din regimul de grisine si orez cu morcov.
Am simtit azi pe la prinz ca incepe sa ma doara carnea pe mine si ca am o apasare puternica pe piept. M-am gandit ca e de la vremea asta mohorita, de la presiune, dar se pare ca nu Credeam ca scap de viroza sau ce o fi...

Raducu e doar cu burtica mai bine, in rest tuseste de zici ca i-am dat apa de ploaie in loc de tratament Singura modificare este ca parca a inceput sa rupa uneori tusea.

Violeta multumesc de incurajari.
Tuscalman ne-a dat si noua, pt seara mai ales, dar sirop, caci fiind iritat la intestine si facand kk des nu as fi avut cum sa-i bag si supozitor. Si ne-a mai dat Tussamag (din plante - cimbrisor si castana). Iar eu de ieri ii dau Bronchostop pastile, si cred ca de la ele a inceput sa mai rupa. Sa dea Dumnezeu sa fie asa cu imunizarea, ma imbarbatez si eu cu dintr-astea ca altfel...
Apropos de diversificare, noi tot la 4 luni am inceput-o cu mar, biscuite ras, abia la 6 luni ne-a dat voie banana, ca Raducu era dolofan si sa nu se ingrase deodata prea mult. Eu am avut si laptele destul de ne-hranitor si ii dadeam completare un biberon pe zi cu lapte praf si putine cereale, de acolo mai luase in greutate.
Sanatate puilor tai si putere tie!

Silar inca o data LA MULTI ANI pentru Mihaita si petrecere frumoasa maine. Ne pare rau ca nu putem sa ne alaturam gastii

Babee si tie LA MULTI ANI pentru ziua numelui. Sa fii sanatoasa si bucuroasa de cei dragi!

Fetelor tuturor LA MULTI ANI daca aveti in familie sarbatoriti cu numele unuia dintre cei doi sfinti de maine!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Dana, imi pare tare rau ca aveti mereu probleme cu boala, acuma si tu... asta-ti mai lipsea! Multa sanatate!

Gina, e minunat Thomas, l-am vazut in niste poze. Tot vreau sa te sun si nu reusesc. Dar acum au plecat musafirii si voi fi mai libera...

Violeta, ne-am acomodat noi cat de cat, e mai greu parca toamna... ca e mai mohorat afara, nu poti face atatea.
Eu in locul tau nu as incepe diversificarea acum, as astepta macar pana la 5 luni. Nici la copiii hraniti cu lapte praf nu e recomandat sa incepi mai devreme.
Dar de ce crezi ca nu mai are suficient? Numai dupa greutate nu poti merge, uite: Jasmina la 3 luni avea deja peste 7 kg. Daca intr-adevar ar avea nevoie de mai mult, la varsta de 4 luni chiar e mai bine lapte praf supliment decat papica, parerea mea. Dar tu esti mami cu experienta si stii tu ce sa faci!

Flavia, felicitari pentru scoala, suna tare interesant, mai ales facilitatile suplimentare. Si succes!

Simona, si mie mi-e dor de dupa amiezile in parc. Nu ti-e greu mereu pe drumuri?

Adina, ce-ti fac muschetarii? Mircea cum e?

Adriana, multa rabdare in Bucuresti!

Kemimay, sper ca nu te-am scris gresit, nu ai mai dat pe aici! Ce mai faci? Va pregatiti sa sarbatoriti prima onomastica?

Despre noi... Floris a avut (cred ca inca are putin) un virus (enterovirus), cu bauchgrippe (diaree multaaaaa), febra, dureri de muschi si oase, niste afta in gat (in rachen). Si deci noptile de horror continua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Dana imi pare tare rau ca esti bolnavioara.Sa te faci bine repede. Multa sanatate si lui Raducu deasemenea.
Adinaq sanatate pentru bolnaviorul Floris, si tie putere si rabdare.
Adriana pentru fetitze si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, eu am invatat azi aproape toata ziua, Bia si Flo au plecat de dimineata la ai mei, asa ca am avut liniste. Ieri nu am mai pus mina pe nimic, ca am plecat cu o durere de cap de la party...
Dana, cum esti, te simti mai bine?
Adina, aoleu, musafiri si copil bolnav? Groaznic! Iti doresc multa putere, stiu bine ce inseamna noptile nedormite...
Violeta, Bianca vrea in fiecare seara alta poveste (inventata de mine bineinteles), aseara a fost la rind povestea cu "party a lui Mihaita".
Eu am inceput cu Bianca diversificarea la 4 luni, insa doar pentru ca dupa ce eu nu am mai avut lapte (la 8 saptamini) ea nu a acceptat nici un lapte praf. Daca ar fi baut laptele praf as fi asteptat sigur pina la 6 luni.
Adriana, ce mai faceti? Deschide un capitol nou ca am ajuns la pagina 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele ...vrem sa dam o raita prin Viena pt shopping si nu stiu care e perioada pt soldari in 2009, cumva prin ianuarie, aveti idee?

Multam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Uite, ca reusesc sa va scriu si dim. Lara a plecata la gradi cu vecini de jos- merge si fetita lor la aceeasi gradi - si Annika doarme. Da sigur nu mult.

Dana, sanatate multa. Din pacate vine frigul si odata cu el si racelile. Vitamina C e f. buna si cu propolis. Intareste sist imunitar.

Silvia, "la multi ani, sarbatoritului din weekend, Mihaita!" Sa inteleg ca s-a lasat si cu o petrecere?

Flavia, vine si cap. nou.
Ia spune tu ce bauturi s-au servit la party? ce coctailuri ametitoare, de-ai plecat cu durere de cap

Adinag, . Sper ca Floris e mai bine.
Aveti curte? sau stati la bloc?

Violeta, eu am inceput pe la 4 luni si-un pic cu morcov/ morcov si cartof, insa am renuntat ca Annika devenise f. agitata noaptea. Apoi la 5 luni si-un pic am incercat din nou. E mai bine acum.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Capitolul 26

Mergi la inceput