Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fete "austriece"!
Ce mai faceti? Mai povestiti-mi de Viena, macar atat, ca mi-e dor de voi si oras.

Theo1970, eu n-am fost in zona aia, nu cunosc.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Iaca ne-am intors si noi duminica tarziu in noapte si am intrat rapid "in paine" cu ocupatiile de aici.
Ne-am ales cu cate o raceala romaneasca (usurica, ce e drept) atit Radu cat si eu. Ne luptam acum cu ea inca.

Fetelor, spuneti-mi va rog si mie un nume de sirop cu multivitamine pt copii pe care il pot cumpara fara reteta de la farmacie ca sa-l mai imunizez pe Raducu. Sau daca exista preparate specifice pt imunitate.

Adriana te inteleg foarte bine ca ti-e dor, noi suntem aici de doar jumate de an si totusi abia asteptam sa ne intoarcem aici unde e totul asezat si la locul lui. Ne-a obosit pe toti trei nebunia de Bucuresti, am avut si de alergat pt rezolvarea diverselor treburi, dar si zapaceala generala de acolo te capiaza. Deh, omul se obisnuieste usor cu binele Tu ce faci mai toata ziua? Cum suporti nebunia de acolo? Am auzit ca e vreme f frumoasa acolo zilele astea.
Curios, acum am observat multe lucruri anapoda din Bucuresti, care inainte mi se pareau "normale" si le luam ca atare. Acum creierul face automat comparatii.

Va pupam!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adriana si noua ne e dor de tine si fetitze. Cum s-a acomodat Lara la gradi?
Dana vine v-ati intors. Multa sanatate la toti trei. Noi de sarbatori stam 2 saptamni in Ro, deci o sa ne intoarcem rupti de tot si toate , bine ca suntem obisnuiti. In ce priveste siropul pt imunitate eu dau la copiii Beres Drops picaturi recomandat de pediatrul nostru din Ro.
Fetele azi sunt fericita - taty a semnat noul contract si de luni am sperante mari ca Mihaita la gradi . Mai ramane sa gasim si pt Maria - cresa.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Dana, bine ati revenit! Si pe noi ne incearca aceleasi sentimente.... mergem cu drag in Romania, dar abia asteptam sa ne intoarcem acasa. Vitamine am tot auzit de Sanostol, nu stiu cit de bun este, eu nu ii dau Biancai decit fructe proaspete (am noroc ca maninca orice). Acum, ca vine frigul ne axam mai mult pe citrice, iar in fiecare seara ii fac un paharel de suc natural din 4-5 fructe.
Silvia, facem galerie de luni, crezi ca va avea probleme cu acomodarea? Gradinita unde va merge Mihaita nu are si cresa? Ca altfel va fi cam nasol sa il duci pe unul intr-o parte si pe celelat altundeva.
Adriana, si noua ne e dor de voi, nu-ti inchipui de cite ori eram cu mina pe telefon sa-ti apelez numarul... Despre Viena, ce sa-ti povestesc? Am fost dumineca in centru la ziua nationala, Bianca a fost incintata de elicoptere si s-a lipit de un soldat, a fost fascinata de echipamnetul lui (de camuflaj). Simbata am fost la o ferma, am vazut animale, iar Bianca a calarit pina i-a amortit fundul. Iubeste caii la nebunie, dupa parerea ei ar trebui sa tinem unul in curte.
Luni la zoo, ieri la bunici, azi la balet, miine la teatrul de papusi, poimiine la circ..... Cam astea sunt activitatile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Silvia tinem pumnii pt gradinita si sper sa gasiti rapid si cresa pt Maria. Dar e f buna ideea Flaviei, daca exista grupa de cresa la gradinita lui Mihaita? Felicitari pt contractul sotului si la mai mare

Flavia super program aveti, activitati, nu gluma! Cand ai timp sa le faci pe toate cu Bianca?
Eu as vrea sa-l dau odata la un sport pe Raducu, parca as mai amina-o cu inotul acum pe frig si nu stiu deloc ce sa aleg si de unde...poate imi dai tu vreo idee, ca stiu ca esti bine pusa la punct cu tot felul de informatii.
Cat despre siropel, am sa intreb la farmacie, merci! Si eu i-as da lui Radu un pahar de suc natural pe zi, dar cand? ca ajungem pe la 5:30-6 seara acasa, si in cele 2 ore pina la 8 cand se culca trebuie sa si manince ceva, (de obicei o supa calda ca ii prinde bine) se joaca, mai maninca un iaurtel mic , apoi baita si programul de seara. Doar in weekend sa fie posibil. Am sa ma gandesc la variante sa bagam suc la burticutz. Pupici Biancai frumusele (mi-a placut la nebunie cum rade sus pe cal ).

Pup!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

sper sa reusesc sa va scriu inainte sa-mi se opreasca computerul(am pb cu el,maine trebuie sa vina sa mi-l repare)!
Noi suntem bine,Thomas a inceput sa exploreze prin casa,se catara peste tot,linstea mea s-a cam dus.
A inceput sa manance un pic mai bine,nu in cantitati f.mari(in jur de 100 de gr la o masa),insa sanul il adora!

Dana,bine ati revenit si multa sanatate!Si eu vreau sa-l dau pe Thomas la inot insa la anul cand se va incalzi vremea!
Adriana,si noua ne e dor de voi,iar cand veniti sigur ne vom vedea!A inceput Lara gradinita?Annika ce face?ati inceput diversificarea?
Flavia,si noi am fost duminica sa vedem elicopterele,insa mai tarziu si ne-a zis Silvia ca deja ati plecat.
pt mica printesa,e dulcica foc!
Silvia,felicitari pt contractul sotului si tinem pumnii lui Mihaita la gradinita!
Adina,ce face Foris ?Jasmina?Ti-au venit musafirii?
Violeta,buna ideea cu gimnastica ,dar cu cine sa-l las pe Thomas?Au inceput fetele sa manance mai bine?Bebe David ce face?

Cateva poze cu minunea meahttp://community.webshots.com/album/563700941wCvgDA?start=12

pupam toate fetele si copilasi

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele va multumesc pt felicitari. Am ceva emotii cu Mihaita dar sper sa treaca repede. Maria nu poate merge la aceeasi gradi cu Mihaita pentru ca nu sunt locuri la grupa ei de varsta si nici nu vreau sa fie amandoi in acelasi loc (deocamdata). Pe Mihaita il duce si-l aduce taty de la gradi, iar de Maria o sa ma ocup eu.
Dana, Gina aceeasi problema o am si eu cu inotul la copii, astept sa se incalzeasca vremea.
Va pup si abia astept sa ne vedem, ca tareeee mi-e dor de BB vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Flavia, fie-ti mila! mama, da frumos program mai aveti!
ce sa zic de noi ... iesim zilnic in parc, program mai de vara, ca asa e,au fost niste zile super calduroase sapt. asta (22 grade)

Dana, se gaseste mereu ceva de facut: cumparaturi, intins rufe, iesit in parc, carat Annika prin casa, jucat cu Lara, pregatit masa -- imi pare rau insa ca nu facem ceva mai interesant, rutina ne omoara.
Si asa e, e rau cu comparatiile -- eu si vad mai mereu partile neagtive, asa ca aici am "nimerit bine" - zilnic e ceva mai rau decat in Viena
Tu cand ai cursul de germana? de ce ajungi asa tarziu acasa? sau ti-ai gasit un job?

Silvia, succes la gardinita! sunt convinsa ca Mihaita n-o sa iaba probleme, ca e sociabil si a mai fost la gradi.

Lara a mers vineri prima data, si i-a placut ( se vede ca a mai fost in colectivitate) si maine mergem din nou, si sper sa fie totul bine. Vineri am nimerit intr-un trafic , pe la Casa Presei Libere, de am crezut ca mor -- Annika bombanea de foame, ca de' am zis, lasa ca-i dau sa pape la gradi, ajungem imediat si pt cateva sute de metri am stat peste jumatate de ora in masina

Gina, da am inceput cu morcovel, apoi morcov si cartof si apoi si dovlecel, pregatit de mine. Nu reusesc insa sa i le pasez f. bine, nici macar cu mixerul, si nu prea ii place. parca borcanele sunt mai gustose. Plus ca mi se pare multa munca pt 3 inghitituri - nu stiu, sunt si eu mai comoda, e adevarat
Mi-e ciuda ca nu am luat borcanele cu mancarica din Viena, ca aici nu prea se gasesc, si mai costa si-o avere unul, ca nu sunt la moda, plus ca mi-e cam teama sa-i dau de aici, cine stie de cand o zace in rafturi. offf.
ma batea gandul sa -mi trimita cineva un pachet cu borcanele, cu autocarul - serios, insa nu stiu exact cum e cu autocarele astea.
Nu stiu cum sa fac?! of of

v-am pupat fetelor
noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Neatza fetelor,
revin cu alte intrebari, intrucat se apropie ziua excursiei (plecam pe 25 noiembrie). Biletele pentru avion sunt luate, am rezervat si cazarea, in zona Meidling, acum incerc sa fac programul.
Timp prea mult nu avem, numai doua zile pline. In afara de Zoo si muzeul tehnic ce altceva l-ar mai putea atrage pe un baietel de 4 ani? Am gasit pe net ZOOM Kindermuseum, sau asa ceva. N-am avut timp sa "sap" prea mult, dar despre ce este vorba?
De asemenea as vrea sa gasesc o librarie pentru copii (vreau sa-i cumpar lui Tudor carti simple in limba germana, pentru ca tocmai a inceput lectiile de germana si-i place foarte mult). Credeti ca are rost sa mergem pana in SCS pentru ceva cumparaturi (hainute si eventual jucarii) sau gasesc pe Mariahilferstrasse?
Cum credeti ca va fi vremea la sfarsitul lunii noiembrie?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Buna ziua la toate mamicile!
Cum sunt tot timpul pe drumuri Viena-Bucuresti-Viena ( of, tati se de vina!) nu am mai apucat sa scriu. salutari lui Gabriela, Alina, Gina, Adina! Imi e dor de zilele frumoase din parc!
Adriana, noi ne-am mai intersectat pe internet, nu am apucat insa sa ne vedem. Daca vrei as putea sa te ajut eu cu borcanelel de papa. Stiu ce inseaman. L-am invatat pe Luca cu niste cereale de la Viena si chiar daca se gasesc si in Romanaia nu au acelasi gust, asa ca de fiecare data cand vin in Romania numar cate zile stau si ii fac provizii de cereale! Da-mi de veste daca vrei sa-ti aduc borcanele si vb .
Abia astept sa ne intalnim, eu ca eu dar Luca e indragostit de Viena .
Va pup. O saptamana frumoasa, Simona

Mergi la inceput