Fetele din Austria (25)
Raspunsuri - Pagina 16
Flaflo spune:
Bumbacel, te poti baza pe mijloacele de transport, intirzierile sunt foarte rare.
Adriana, ce fac fetele? Cum ii place Larei in Romania?
Silar, nu este nici o sarbatoare luni, nu stiu de ce sotul are liber, o fi ceva intern....
Noi mergem dumineca la Heldenplatz sa vedem elicopterele, cine mai vine?
silar spune:
Flavia am spus ca la el la servici este liber, dar el stia ca si austrieci au liber. Probabil nu a inteles el bine. Oricum este bine ca sunt magazinele deschise. Ce face Biencutza?? Si noi vrem elicoptere la Heldenplatz . Sa ne spuneti cam pe la ce ora ajungeti acolo sa vad si eu papusica.
Adriana si eu vroiam sa te intreb cum ii place Larei in Romania.
silar spune:
Flavia e f bine in jur de 11.
Cand ajungem la fatza locului ne auzim la telefon.
Se mai anunta cineva??
Adriana_78 spune:
Flavia, Silvia, Lara e bine. Nu pare sa aiba probleme de acomodare. Nu e trista ca nu merge la gradinita si ii place aici. Avem parc mare aproape (Herastrau) si iesim zilnic, ca pana acum a fost soare si frumos.
Nu e nici mai cuminte, nici mai zapacita ca in Viena - a ramas aceeiasi nebunatica.
Trebuie sa mearga insa neaparat la gradi,ca nu e usor (pt mine) cu ea toata ziua acasa.
Maine mergem la analize, ca aici cer analize pt. inscrierea la gradi -- o prostie -- si sper sa iasa bune, ca sa incepem la 1 noiembrie.
v-am pupat si noapte buna
Adriana
Adriana_78 spune:
hmmm, pacat, cam departe de noi, noi stam in Primaverii, ma gandeam ca iesim la o plimbare in Herastrau impreuna.
Vacanta frumoasa la Viena!
Adriana
silar spune:
Adriana asha este in Ro - cand inscrii copilul la camin prima data, iti trebuiesc analizele. Dar daca ti se pare prea complicat mergi la medicul de familie si se rezolva, poti sa fii sigura ca si majoritatea parintilor fac la fel.
pentru fetitze si pentru tine.
kemimay spune:
buna fetelor!
cum v-ati petrecut duminica? ce va fac puiutii?
la toata lumea
eliza mami de naomi 23.11.07
teo1970 spune:
Buna !
sunt sigura ca sunteti ocupate cu puiutii vostri, dar apelez cu o mare rugaminte la voi ...
vreau sa merg in Austria cu copiii in primavara/vara viitoare, la munte
stiu ca sunt o gramada de locuri frumoase, m-am hotarit pin' la urma pentru Wilder Kaiser, ca fiind o destinatie buna pt familii cu copii (ai mei au 7 si 8 ani); vreau ceva linistit, mai degraba rustic/rural, nu-mi plac locurile unde merge toata lumea
ce stiti despre zona asta ? ati fost pe-acolo ? in care dintre cele 4 sate ? (eu m-am cam hotarit pt Scheffau, dar ceva sfaturi si impresii de la fata locului, ar fi de mare ajutor)
chiar si alte recomandari sunt binevenite ... caci timp mai e si nimic nu e batut in cuie.
multumesc mult