Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Dana drum bun si multa sanatate.

Marimar ce mai faci? Cum te simti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

Adriana ai putea sa-mi spui si mie unde se tine Babytreff? unde ai fost tu cu puiutul tau si ce ati facut mai exact acolo?
Silvia nu-ti face griji in privinta limbii germane, ca o sa o inveti cu siguranta. eu cind am venit in austria si am auzit-o cum suna am crezut ca nu o sa o pot invata niciodata. dar asa cum zicea si Dana exercitiul e f important. dar daca nu ai cu cine sa vb germana,citeste ziarul uitate la tv chiar daca nu intelegi mare lucru ca si asta te ajuta. eu asa am invatat. nu am fost la nici un curs,si desi la inceput toti rideau de mine ca citesc ziarul fara sa inteleg nimic, acum am deja citeva zeci de carti citite in germana. citind inveti sa te exprimi corect d.p.d.v. gramatical si iti imbogatesti vocabularul.
va urez mult succes in invatarea limbii germane!!!
ce va mai fac puiutii?
noi mergem joi la Oberla la o balaceala

eliza mami de naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Fetele daca tot este liber luni ne intalnim si noi undeva??
O seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Silar cum e liber luni? ca ziua nationala e duminica urmatoare...

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hany spune:

buna fetele
noi mergem la inot in trieben la 20 km de unde stau eu.de obicei il tine o moasa la bazin.apa e calduta si e cald in sala.moasa ne spune cum sa-i tinem si ce sa facem cu ei.e dragut unora chiar le place.am fost de 2 ori pana acum si prima oara ia placut mai mult.e cam molesit ca atunci e normal ora noastra de somnic.
cum e la babytreff trebuie sa platesti ceva?
violeta nu avem inca dintisori dar e tot cu manutele in gurita si se loveste si plange sau le baga asa de adinga pana vomita.i le scot eu si ai bag suzeta dar cand nu ma uit e cu ele pana la cot in gura.azi i-am dat prima oara morcovei si a moflait fara sa se strambe.ca tare curios se uita cand mancam noi.si mam gandit ca si de foame isi baga manutele in gura.se pare ca nu era asa.
copilasi tai ce fac?
ce fel de examen ai dat?felicitari ca ai luat si ai avut timp sa inveti cu 4 copii ca eu cu unu nu pot nici la wc sa merg

adriana(cred)si noi abea asteptam sa mergem in tara sa vedem neamuri si prieteni dar dupa ce am ajuns abea asteptam sa ne intoarcem.noroc pe noi ca nu stam doar cate o saptamana cand mergem.
dar trebuie sa te gandesti ce frumos este sa fiti impreuna toata familia.aici singura nu cred ca era prea amuzant.daca ai socrii sau parinti in bucuresti poate te ajuta cu fetele si mai scapi si tu putin.noi nu avem pe nimeni aici si e foarte greu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat

Silar cum e liber luni? ca ziua nationala e duminica urmatoare...

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Asha stiam si eu, dar taty mi-a zis azi ca luni sunt si austrieci liberi, la el este liber ca e una din sarbatorile agentiei si nu lucreaza nimeni acolo.
Oare o fi ceva organizat duminica la Rathaus??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetele,

noi suntem bine,au adormit puisorii si eu mai bagai un ochi aici

Mirandolina,am intrebat la farmacie dar mi-au spus sa le dau informatii mai exacte.De ce boala sufera fetita si ce substanta de baza are medicamentul respectiv.

Dana,nu esti indiscreta,examenul a fost ultimul dintr-un sir de vreo 6 pentru a deveni friseurmeisterin(maistru frizer).Drum bun in Ro si sa veniti sanatosi acasa!

kemimay,multumesc!Mi-e imi place tare mult si incerc sa indeplinesc acest verset.Eu cred ca este foarte reprezentativ si e suficient ca sa-ti formezi caracterul de crestin.

Adina,am invatat cand au dormit pitici si cand am prins momentul.Mi-am dorit tare mult sa reusesc si cred ca asta a fost si motivul pt care m-am mobilizat la invatat,ca de fel nu-mi place sa invat

Hany,si eu merg cu ei la WC dupa mine,cel putin Maira si Alessa stau langa usa,dar asta e,cresc ele.Abia astept sa le povestesc cand vor fi mari nazdravaniile pe care le fac acum.

Flavia,Slava Domnului,suntem bine sanatosi.Au intrat iarasi cei mari in faza in care nu mai mananca asa bine ,dar nici nu prea am iesit afara in ultimul timp.Ramasesem in urma cu treburile casnice,acu suntem "la zi" cu exceptia a doua cosuri cu rufe de calcat.Si de maine incepem iarasi cu mersul pe bicicleta prin Prater.Adica ei pe bicicleta si eu cu David cu caruciorul.

Va pup si numai bine!

Violeta mamica de David,Alessandra,Maira si Stefan

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flaflo

Bumbacel, www.wienerlinien.at" target="_blank">aici este orarul tuturor mijloacelor de transport din Viena.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Flavia, multumesc mult. Imi e de un mare ajutor. Ma pot baza pe punctualitatea mijloacelor de transport, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Sunt singura acasa cu sugaciul (mama e cu nebunica mare in Herastaru), astept mester sa se uite la masina de spalat, ca spala cum are ea chef, se opreste in mijlocul programului si trebuie setat manual pasul urm. Sper sa si vina, ca sunt deja obisnuita cu "vine astazi X Y " si trece ziua si n-a aparut nimeni.

Dana, tu stii cum e Buc. Cel mai tare ma deranjeaza traficul. Nu se respecta regulile si fiecare circula/parcheaza cum are el chef si cum ii vine lui mai bine (chiar pe linia de tramvai imi povestea cineva, a lasat odata unul masina; ca de', daca omul avea chiar acolo urgenta, nu s-a mai obosit sa caute pe stardutele pline de gropi si super aglomerate parcare).

Kemimay, eu mergeam la Eltern-Kind Zentrum de pe Ottakringerstraße. In fiecare zi au o alta tematica: Elternberatung, Babytreff, Kreativgruppe -- nu mai stiu exact. Eu mergeam la Babytreff unde beblusii stateau intinsi pe saltelute, iar noi, mamicile in cerc, povesteam de una alta, la un ceai si-un biscuite. Apoi, cand s-a facut mai mare am mers la grupa de joaca.

s-a trezit bebelina
va las
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

bumbacel, te pot intreba unde stai in Bucuresti?

Adriana

Mergi la inceput