Perusi
Raspunsuri - Pagina 6
Tala spune:
Noutati: am mai cumparat o fetita, dar vestea proasta e ca am luat-o cu tot cu o bacterie - am fost la vet si ne-a dat tratament pt amandoi. Asa am aflat ca si Dodo e fetita...dar ce conteaza? ei se iubesc f mult. Oricum, regret f mult ca am actionat din impuls si nu m-am documentat bine inainte (macar sa nu fiu victima vanzatorului de la pet shop). Bine e ca nu e grav ce au si se trateaza, ei sunt veseli, fericiti, iar puiutul meu este extrem de incantat de Dodo si Dae (stiu... ciudat nume, dar ce sa-i faci?)
Sa speram ca sunt niste pasarele puternice si ne vom iubi multi multi ani de-acum incolo.
Bucurie!
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lunna27 Tala sa-ti traiasca micutii si sa fie sanatosi |
Multumesc Lunna
Bucurie!
adi2003 spune:
Felicitari pentru noua papagalita. Sa fie sanatoasa si voioasa!
Eu am gasit deja 10 oua de la cele 2 "fetite".
Album 1 + Album 2
lunna27 spune:
adi,tu cu 2 'fetite' si ai la oua...a mea nici ca vrea ,le-am luat cuibul ca nu se bagau in el,deci am dat bani degeaba pe el
adi2003 spune:
Pe cand am venit de la servici, am mai gasit un ou. Al 11-lea. Dar si l-au spart.
Oricum toate ouale ajung la cosul de gunoi.
Album 1 + Album 2
voicu_bebi spune:
hellouu bine v-am regasit
Tala..felicitari pt cea de-a doua achizitie ..hihi vad ca tot fetita e...ma bucur ca baietelul e incantat de pasarele
al meu ce sa va mai zic...k e "spalacios" cum imi place mie sa ii zic cand e in perioada in care naparleste
eu acum fiind si gravida vreau sa va zic k e un mamos ..vine pe burtica sta nitel si incepe recitalul de cantacit si lu bebe ii place la nebunie ...uneori vad ca perushelul meu da semne ca ar incerca el ceva sa zica da greu ...mai mult mai fluiera aaa si ii place la nebunie sa stea in baie pe bara de dush e innebunit
ma gandeam k atunci cand se va naste bebele sa il inchidem dar nici nu stiu acu cum va reactiona mai ales ca noi il tinem liber in casa ..voi ce parere aveti?
va pup !
Anca..
28+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
lunna27 spune:
Anca sarcina usoara in continuare!
Parerea mea e ca ar trebui inchis dupa ce vine bb-ul,cred ca e mai bine asa dar tu faci cum crezi.Vad ca e tare bland perusul tau,poate si din cauza ca e singurel,ai mei sunt mai speriosi
Tala spune:
Anca si eu te sfatuiesc sa-l inchizi (din pacate pt el) dar acum am aflat si eu ca pt organismele tinere (adica pt copii mai mici de 4-5 ani) exista riscul destul de mare de a dezvolta alergii de la perusi, deci nu mai vorbim de un nou nascut. Bine ar fi sa fie in incaperi diferite si sa nu se prea intalneasca...va suferi si perusul cred. Eu sunt tare incurcata pt ca nu am cum sa izolez pasarelele de baietel, desi am o casa f mare, daca i-as muta din living ar insemna sa nu mai vada pe nimeni toata ziua si nu ar fi ok pt ei, dar stau si cu inima stransa (ce va spuneam legat de alergii). Cu parere de rau, cred ca voi cauta sa-i donez unei familii cu copii mai mari
Bucurie!
claudia_a spune:
Eu stau si ma intreb ca prostu'... cum pot 2 femele luate de cativa ani (deci fara pereche baietel)... sa faca oua???
Se poate? Masculul nu are un rol la conceperea oualelor?
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.