Perusi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Masculul are rol numai in fertilizarea oualelor. femela poate depune oua chiar si fara mascul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a

Eu stau si ma intreb ca prostu'... cum pot 2 femele luate de cativa ani (deci fara pereche baietel)... sa faca oua???
Se poate? Masculul nu are un rol la conceperea oualelor?

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Nici femeile nu au nevoie de "mascul" ca sa ovuleze

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am murit Dae (fetita luata ultima) - ea era bolnavioara de cand am luat-o si oricum veterinarii nostri nu prea stiu cu ce se 'mananca' animalutele exotice. Asa ca am ramas doar cu Dodo (care e totusi baiat pt ca are ceromul albastru) si cred ca ii vom lua alta pereche pt ca se plictiseste f tare. M-am linistit si cu riscul de alergii la copil caci am intrebat medicul care mi-a spus ca se pot declansa mai ales de la mancarea pasarilor, dar daca n-a avut nici o reactie pana acum nici nu va avea, plus ca baiatul meu s-a nascut cu catel in casa si nu a facut pana acum alergie la nimic (Slava Domnului). Ce sa mai spun: ne bate gandul sa-i luam si pesti (ca sa stau cu alt stres acum) pt ca e absolut fascinat cand trece pe langa vreun acvariu.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DonaldZone spune:

Salutare tuturor,am intrat si in grup deoarece vreau sa aflu mai multe despre papagali,de curand mi-am luat si eu un papagal..si de cand lam luat sta numai in colivie..:| si nu ciripeste nu prea se misca sta pur si simplu...si ma cam ingrijoreaza starea lui..:) eu ma asteptam sa ciripeasca mai mult...colivia o las deschisa toata ziua si nici capu nu il scoate afr..

Imi zice cineva ce are sau e perioada de acomodare...?

Mergi la inceput