Mamici din Arad... (105)
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
Clau, multumim de dedicatie!![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina, si tie. Le-ai pus pe toate la locul lor in bucatatrie?
monica70 spune:
ALINA cam asa ... Si eu mai ascult cate o melodie,mai citesc p-aci ... dar acum merg sa ii dau sa manance Dianei si pe urma sa o culc,ca acum a venit de-afara.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Ada, le-am aranjat pe toate, dar mi-a mai ramas sa spal aragazul in interior si putin din faianta(deasupra chiuvetei). N-am mai putut aseara nicicum.![]()
Moni, chiar acum le-am pus si eu copiilor supa si apoi ii duc la culcare, pe Ade de fapt ca Dragos nu mai doarme la amiaza numai la gradi.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Cand m-am asteptat mai putin mi-a aparut trifoiasul! M-a luat prin surprindere. Oricum n-am idee ce e.
Nici ai mei nu dorm inca.
pufymic spune:
Na salutare fetelor!
Cred ca e de prisos sa mai spun ca si noi ne-am simtit super la ziua Ioanei.....Dar si cand am ajuns acasa au picat amandoi ca mustele de oboseala
!
Miha de unde mai ai tu timp si de citit????Esti tare!
Nici nu mai stiu ce am vrut sa va zic.....sunt obosita moarta ca am fost de noapte si am avut o tura nebuna.....n-am inchis ochii nici 1 minut....
ma duc sa mai bag ceva recuperari...
alinamoro spune:
Ada, eu ignor trifoiasul, nici nu ma chinui sa gandesc ce-i ca habar n-am, la inceput ma "stresam" si eu, dar acum nu.![]()
Ioana, ati avut ceva grav azi noapte? 
Dupa masa mergem la Cicir, n-am mai fost de cateva saptamani ca prietenii nostri au fost in renovari si zugraveli.
Copiii abi asteapta sa se vada. S-au mai intalnit la ziua Adelinei si asa scumpi au fost cum s-au imbratisat, se vedea ca le-a fost dor unul de altul.
Saptamana viitoare sunt in concediu, am program de smotru in toata casa ca daca am inceput ieri cu bucataria...
Asa ca nu ma invidiati prea tare ca sunt libera.![]()
Gabi, succes maine in prima zi de lucru si mult spor.
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Salut,
pentru mine nunta de ieri a fost esec total . Am fost mai mult pe acasa si pe drum
. In afara de aperitive nici nu stiu ce s-a dat de mancare, n-am dansat aproape deloc, iar din totrul miresei am prins pe ultima suta de metri o feliuta. Ufff si ce planuri mi-am facut. Mi-am dus si pantofi de schimb atata m-am gandit eu ca voi dansa.
De ieri ma confrunt iar cu diaree, de data asta o forma foarte nasoala. Nu mai pot sta pe picioare de slabita ce sunt.
Alina (de fapt Calin) multumesc mult pentru lamuriri
. Doamne dar ce promti sunteti.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Ce trifoias?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Miha, de ce ai fost pe drum, din cauza diareei sau a copiilor?
Pentru diaree iti recomand Imodium si Biotics (este si pt. adulti), eventual si Furazolidon.
In stanga paginii este un concurs "Ghiceste sunetul" si cand esti selectat sa raspunzi apare trifoiasul (nu poti raspunde cand vrei) si poti castiga o anumita suma de bani (euro) daca ghicesti.
Plecam la Cicir, revin mai tarziu.
(11.04.2002) poze