Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina iar ati zugravit???
Miha te-a luminat Alina sau mai bine zis Calin. Tu in loc sa te odihnesti ca mergi azi la nunta azi, filozofezi pe net.
Moni sa va fie de bine.
Ma pregatesc si eu ca mergem la nunta. Cred ca e prima nunta la care mergem direct la restaurant. Al meu e la lucru inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, am zugravit doar in bucatarie ca "pictasem" eu peretii cu maioneza. Am scapat vasul de la mixer jos si s-a imprastiat maioneza pe toti peretii (de vreo 2 luni).
Miha, Gabi, distractie la nunta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Calin e cu pruncii la Grand Center si eu tot la smotru.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, spor la treaba, sa termini cat mai repede.
Miha, ce-mi place de tine. Te admir "dechiar". Pe mine nu ma preocupa mai nimic de la o vreme. Cred ca m-am plafonat rau de tot. aaa...mint. Am citit saptamanile astea mai mult despre educatie, psihologia copilului, diverse metode prin care as putea sa imi inteleg mai bine copiii, in special pe Iulia ma axez acum. Am avut o perioada in care mi-am pierdut rabdarea mult prea usor, in comparatie cu trecutul. Nu inteleg de ce mi-e atat de greu sa ma pun in locul lor, mai ales ca am fost convinsa mereu ca asta o sa-mi fie foarte usor, doar am fost si eu copil. uimitor cat de mult am uitat. TOT! Si ma enervez rau pe mine ca nu reusesc sa gestionez mai bine relatia cu Iulia. Dar mi-am promis sa fiu o mama mai buna, deci mai calma.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Miha, ce-mi place de tine. Te admir "dechiar". Pe mine nu ma preocupa mai nimic de la o vreme. Cred ca m-am plafonat rau de tot. aaa...mint. Am citit saptamanile astea mai mult despre educatie, psihologia copilului, diverse metode prin care as putea sa imi inteleg mai bine copiii, in special pe Iulia ma axez acum. Am avut o perioada in care mi-am pierdut rabdarea mult prea usor, in comparatie cu trecutul. Nu inteleg de ce mi-e atat de greu sa ma pun in locul lor, mai ales ca am fost convinsa mereu ca asta o sa-mi fie foarte usor, doar am fost si eu copil. uimitor cat de mult am uitat. TOT! Si ma enervez rau pe mine ca nu reusesc sa gestionez mai bine relatia cu Iulia. Dar mi-am promis sa fiu o mama mai buna, deci mai calma.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

ooooooo cat de bine ai spus ce simt si eu vis-a-vis de relatia mea cu Raul...ma straduiesc din rasputeri sa fiu mai altfel decat am fost pana acum, sa inteleg tot ce face si zice, nu sa ma enervez si sa urlu imediat ce nu-mi convine ceva. De o vreme incoace, mai exact de cand mi-am propus sa schimb placa avem o relatie frumoasa si nu doar asta, dar si Raul s-a schimbat foarte mult. La fel ca tine si eu mi-am spus intotdeauna ca mie imi va fi usor sa dau in mintea lui....offff dar nu e usor deloc si mi-e ciuda pe mine ca nu am stiut sa "gestionez" altfel relatia mea cu Raul. IO sper si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere si intelegere si sa fiu de acum incolo macar asa cum sunt acum.

Si eu o admir pe Miha, "de tot" Singurele carti pe care le-am luat in mana de ceva vreme sunt cele de povesti si "LEgislatia rutiera". Pur si simplu nu mai am rabdare si nervi sa stau si sa citesc

Gabi, am vazut si eu pozele. Se vede ca v-ati simtit cu totii bine si asa cum zic si fetele tortul arata demential

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si o dedicatie speciala pentru voi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Clau, vad ca esti pusa pe dedicatii. Le-am asculat toate de la "Generale", super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA super!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, doar noi bantuim pe-aici? De fapt doar noi scriem ca sigur mai sunt si altii care citesc.

Mergi la inceput