Mamici din Arad... (105)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzica spune:
Salut!
Eu sunt rupta de oboseala. De fapt am ajuns in faza in care pot sa dorm si sa ma si odihnesc.
La nunta a fost fain, nu stiu de ce dar ma asteptam la un show mai mare avand in vedere ca mirele a fost coleg de clasa cu Cipri si au mai fost cativa colegi. Am dansat destul de mult dar parca mai incapea. Nu prea mi-a placut muzica. Am plecat printre ultimii, la 3.30.
De maine la munca 
adablackcat spune:
Miha, de la ce ti se trage oare diareea asta? Imi pare rau ca nu a iesit cu nunta cum te asteptai. Sa te refaci cat mai repede!
Gabi, eu rar reusesc sa ma mobilizez si sa am starea necesara sa dansez, indiferent ca e nunta sau revelion. Le invidiez de pe margine pe cele care se distreaza si danseaza. N-am fost intotdeauna asa, nu stiu exact ce m-a schimbat. Inainte, prin liceu si putin dupa, eram sufletul petrecerii. Ma bucur ca v-ati distrat.
Alina, mie nu-mi aparuse pana acum niciodata trifoiasul, si n-am inteles de ce. Nu ca as fi avut vreo idee de raspuns, doar asa...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Alinush spor la smotruit!Nu am avut cazuri fff grave(adik iesite din comun) insa au fost multe solicitari..
Miha imi pare rau ca nu te-ai distrat la nunta!Si Loperamid e bun pt diaree pe langa ce ti-a zis Alina.Sanatate multa!
Gabi nu pui poze de la nunta?
Si ca tot vorbiti de nunti si de distractie asa mi s-a facut si mie un dor de chefuiala.....din ala cu dans non-stop...
.
Na ma duc sa mai invat cate ceva...
pe toate!
monica70 spune:
Saluti fetele,la noi mare eveniment,prima zi la gradinita ... Pana acum e ok,n-a plans deloc,am fost pana acolo pe la 10,30 la "festivitatea de deschidere" si tot ok era 
Am uitat.Am facut si ceva poze:
http://www.dropshots.com/dia4#
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Moni, poate ai noroc si se mai cuminteste Diana. Macar isi va consuma o mare parte din energie pe nervii altora.
Bine ca nu plange, o sa se adapteze repede. Eu nu i-am dus inca pe niciunul.
monica70 spune:
ADA dar cum de nu i-ai dus inca?
MIHA sper ca ti-ai revenit!
IOANA spor la invatat!
ALINA spor la smotru,parca asta ai in plan saptamana asta,nu?
GABI tu la serviciu de azi ...
Pusi si celorlalte ... pe unde mai sunteti?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Ioana, tu pentru ce inveti? Ai zis cumva si n-am citit eu?
Cum a fost Nicolas de dimineata dupa weekend?
Moni, nu i-am dus ca ma gandesc ca lui Vlad o sa-i fie mai usor dupa ce trece nebunia asta de inceput. Intr-o sapt copiii se mai acomodeaza si nu mai plang atat, si probabil daca n-o sa-i vada pe ceilalti plangand n-o sa planga nici el. Pe Iulia n-o pot duce fara Vlad ca ar plange piticu', ca asa stie, ca merge si el.
alinamoro spune:
Salutare!
Noi (eu cu Ade) ne-am trezit la 11
. Ioi ce nasoala ii vremea asta si frigggggg.
Ioana, si Imodium e tot Loperamid. ![]()
Spor la invatat!
Urgente inveti?
Moni, se pare ca acomodarea Dianei la gradi va fi f usoara. Nici Dragos n-a plans deloc la gradi, nici nu s-a uitat cand am plecat ca era f "ocupat" cu jucariile.
Presimt ca la Adelina nu va fi asa usor.
Ada, mai bine era daca-i duceai inainte de "nebunie" ca se acomoda mai repede si usor, zic eu
. Dragos m-a intrebat daca vine Iulia la gradi.
Merg sa-mi hbeau cafeaua si mai bantui pe-aici pana o culc pe Adelina, apoi trec la smotru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Alinush ca bine mai zici de Imodium
!
Da, urgente invat.....si nu le mai termin odata...
!
Maine intru pe zi.....macar de n-ar ploua....brrrrr!
gabitzica spune:
Na a trecut si prima zi de lucru!
A fost circ dimineata cu Tudor ca i-a fost greu sa se trezeasca, l-am luat cam dur ca altfel nu as fi ajuns la lucru. Ioana cica a facut si ea scandal cand s-a trezit si a vazut ca nu e mama, s-a trantit pe jos si ural ca din gura de sarpe.
Moni or fi zis alea de la gradi ca esti de la Sanepid ca ai pozat tot pe acolo
Bine ca nu ati avut probleme in prima zi.
Alina ce fain ca ai dormit pana la 11. Vechile obiceiuri nu se uita usor