Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI eeei ce stii tu,am profitat si majoritatea pozelor le-am facut cand era toata lumea in sala de gimnastica la festivitate ,deci
Si eu abia am trezit-o pe Diana,am aprins toate luminile,am troncanit pe-acolo,am pupat-o ... ea nimic cu chiu cu vai s-a desteptat intr-un tarziu ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, las' ca se obisnuiesc ei incet-incet, mai ales Tudor pana-si intra-n ritm.
As fi dormit azi si mai mult, cred ca nici pana la 2 nu mi-ar fi ajuns. Ade s-a trezit de multe ori azi noapte ca avea nasul infundat si o enerva, azi am vazut ca-i si curge putin. Nu stiu, o fi de la aerul rece sau de la praful de sambata din bucatarie.

Moni, frumoase pozele de la gradi, se vede ca Dia n-avea nici o treaba, f relaxata. Si voi aveti vaci pictate in curte la gradinita?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Hai sa va pun un videoclip super, l-am gasit la "Generale" la topicul "Dedicatii muzicale pe DC, e pus de Noe(poate nu toate ati citit pe-acolo) :

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

mai dati-mi un picior in fund...cred ca nu-s suficient de constienta ca am de invatat In fiecare zi imi propun sa invat si nu mai ajung
la munci e nebunie mare...saptamana asta sunt 2 in 1...colega mea e in concediu si ii tin locul...azi habar n-am cum a trecut timpul, chiar nu stiu, cert e ca m-am trezit ca e 4 si 20 si eu mai am putin de munca Noroc ca pana la jumate am terminat
Raul n-a mers azi la gradi, i-am refacut analizele si inca mai are o cruce, dar i-au dat totusi voie sa intre in colectivitate....asa ca de miercuri intra si el in hora
saptamana asta facem pauza de tratament si de sambata incepem iar si sa vedem apoi cum sta.

Moni, cine sunt educatoarele Dianei? prietena mea e educatoare la acea gradi si paremise ca a luat grupa mica. Anca Ulrich o cheama.

mai serios, ma pun pe invatat ca deja se ingroasa gluma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Clau, pune-te pe invatat!
Cand ai examenul? Ai grija sa inveti f bine teoria, ca intrebarile par usoare in prima faza, dar daca nu stii bine gresesti usor raspunsul.
Din care carte de legislatie inveti?
Eu am invatat din aia mare rosie(nu mai stiu autorul, Cioca parca) si tot de el aveam si cu teste. Am mai avut 2 seturi de chestionare (a cate 30 chestionare fiecare) de la niste prieteni din Oradea, alea mi s-au parut f fain si cam acelasi gen mi-au cazut la examen, imi pare rau ca nu le mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu prima data cand am dat examen aveam impresia ca am invatat de numa' si ca stiu tot si am luat un sut in fund. Invatasem din porcaria de carte galbena. Dup-aia am cautat cartea rosie, aia mai mare, si am facut maxim de puncte la scris. E destul de greu din prima sa-ti dai seama cat stii. Mai bine invata cat de mult poti! Clau, cand ai examen? Am inteles ca-s multi tare si programeaza deja pe decembrie. Bafta multa!
Gabi, cum a fost la job in prima zi? Cred ca Ioanei o sa-i fie cel mai greu. Draga de ea cum ii place ei sa stea tot la tine in brate...
Alina, foarte dragut indemnul la alaptat!
Moni, a dormit Diana la gradi?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU nu o are pe aia.Are una mai in varsta Lenuta si una tanara Georgiana.Ea probabil e la trupa de la etaj,Diana e la parter.
ADA da a dormit,chiar daca a adormit tare greu,mi-au zis educatoarele ca jumate de ora s-a tot invartit in pat,dar n-a zis nimic,n-a cerut nimic si nici n-a plans ... ea e obisnuita sa adoarma cu bibele cu ceva in el.Si cu amicul ei "Bau"
Oricum a fost super ok,n-a plans deloc ,ba a mai si mancat!!! Si vrea si maine sa mearga
ALINA da mai si ei au,dar doar o vaca Buna si-aia ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Daca va spun ca inca nu stiu, ma credeti? acum trebuie sa mergi personal la Politie sa-ti depui dosarul, iar cum al meu instructor e in concediu nu m-am stresat prea tare sa-mi termin dosarul...oricum ce mai am de dus intr-o zi sunt la dosar.
De invatat invat din cartea aia mare a lu Cioca, dar oricat invat parca nu se lipeste nimic de mine. Invat si paralel fac si chestionare. Mi-e tare groaza de examenul asta ca saptamana trecuta din 120 de candidati doar 20 si ceva au luat carnetu Nici nu ma mir ca fac asemenea selectii dupa cate accidente sunt in ultima vreme
Ma duc la culcare ca maine am iar o zi de aia de flux continuu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Moni da intradevar, Anca are sala la etaj. Pacat, de stiam ca o dai pe Dia la gradinita aia iti puneam o pila. Anca e o tipa super super faina si totdeauna a avut numai parinti multumiti...stiu ptr mergeam des la ea la serbari. Face niste serbari deosebite.
No acum chiar va spun noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Eu sunt ceva mai bine, cu conditia sa nu mananc nimic in afara de ceai de menta. Daca mananc ceva, chiar si paine prajita cum imi mut cartierul general in baie.
Azi am inceput si noi scoala si gradi. M-am trambalat cu toata trupa prin ploaie sa-i duc. De maine preia Susu problema. Matia saracu a ramas blocat cand a vazut ca pe Alex il lasam la gradi, apoi si pe Daria la scoala. A fost asa de dulce ca la intoarcere a adormit in masina. Eu am profitat si l-am dus pe Vic sus, apoi m-am intors dupa el. Cand l-am luat din masina a deschis putin ochii si nu l-a vazut pe Vic s-a trezit de-a bionelea strigand " mama , bebi". Am mai facut faza asta si in alte dati si niciodata nu si-a pus problema unde-i bebi. Acu ce s-o fi gandit saracu, asta-i uita rand pe rand pe toti.

Moni felicitari pentru prima zi la gradi.

Gabi, cred ca de maine nu va mai dormi Ioana cand tu pleci. Dupa ce te-ai intors ai mai putut sa o dai jos de la tine din brate?

Clau spor la invatat.

Carmen nu ti-e dor de scoala?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput