Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA figura mare Matia
CLAU eu sunt multumita din doua motive.Intai ca e la parter si nu mai am macar stresul ca pica pe scari.Apoi in trupa de sus am inteles ca ar fi doar 3 fetite,cred ca e echipa care a fost si la cresa,ca acolo stiu ca erau majoritari baieti (am un vecinutz acolo). La Diana sunt mai mult fetite decat baieti ,asa ca ma gandesc macar ca nu or fi prea multe batalii ,ca baietii sunt mai zburdalnici in general In plus din cei cu Diana in trupa ,doar 3 au mai fost la cresa,restul sunt incepatori.Aia de sus se cunosc intre ei presupun,deci era mai grea si adaptarea poate ... Acum om vedea cum o fi cu educatoarele,deocamdata Diana mi-a zis ca ii place mai mult de "DOAMNA DLAGUTZA" aia fiind cea tanara .
Am plecat la nani,ca maine merg si la birou.
Noapte buna!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, no ii bine ca mai vrea si maine sa mearga la gradi.

Clau, din cartea aia am invatat si eu. Eu n-am facut chestionare pana n-am invatat bine teoria ca ma descurajam daca vedeam ca gresesc prea multe. La sala cad ffff multi. Cand vezi cum vin politistii cu teancul de dosare si incepe sa-i citeasca pe cei cazuti...e un stres... Poate tu vei da pe calculator ca la Oradea au inceput deja, atunci afli pe loc rezultatul.

Miha, ce scump ii Matia!

Se "simte" ca Ade s-a trezit azi dimineata la 11 ca nu doarme nici acum, a mers Calin sa stea langa ea ca eu n-am mai rezistat.

Edit: Am incarcat cateva poze facute dupa ziua lui Ade, daca vreti sa vedeti incepand de AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Hello, buna dimineata!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Helou pipal,

Intru si eu pe aici sa va spun ca nu am murit, suntem foarte ocupati cu gradinita,unde am avut probleme din cauza educatoarelor, ceea ce nu as fi crezut niciodata,credeam doar ca,copii sunt problema si mamele,in fine!
Cauta innebuniti o alta gadinita pentru stefan, care inca nu vorbeste,ci doar cateva cuvinte, dar se face inteles.Ma gandeam ca-i va face bine colectivitatea siva invata multe fata de acasa dar nu e asa.II plac copii foarte mult dar nu se ocupa acolo de stefam, spun asta deoarece din prima zi m-au luat la suturi, acuzatii...m-am crucit, sincer.Nu credeam ca pot fi astfel de educatoare pe lume. Nu suntem pile, nu suntem rude....cu ele.Vad ca la aceasta gradinita numai cu prietenii, rudele....pilele foarte apropiate se face gradinita, ceilalti sunt ba bolnavi,incompetenti etc,etc.
Doamne ce ma fac?
Ne-am dus cu placere din 1 sept....la gradinita. Am mers 3 zile ca doar atat am rezistat psihic la insulte, jigniri si afrimatii nefondate.La-u facut pe stefan ca face pe el,ca e bolnav din 1 zi...el nu mai are pampers de la 2 ani si 4 luni.Face la wc. El este o fire vioaie, vesela si se face inteles doar ca inca nu vorbeste,ci numai pelimba lui si zice doar cateva cuvinte.
Ele au pretentia sa stie sa faca tot copilu, sa faca armata cu ei.
Cu alti copii au rabdare, srau lanag ei, le dau papa, etc,etc....Am vazut asta.
Era ceva de genul...plecati acasa...ca nu putem cu stefan si cu inca o fetita de acolo!
Se urmareste sa ramana doar cativa copii si restul la revedere.
Deci, din 1 sept erau doar 2 copii si nu erau in stare sa se ocupe de ei.Dar acum sunt 30 si cum va fi???
Mai sunt multe de pove.cine vrea sa pove vorbim pe messenger.
Cred ca v-ati dat seama unele despre ce gradi e vorba.Eu l-am dat acolo din cauza ca e foarte aproape de serviciul meu.
Mi-am prelungit un an fara plata sa stau cu stefan acasa pana la 3 ani.
Acum din nov va trebui sa ma intorc la servici si nu stiu ce fac daca nu gasim o alta gradi sau macar bona.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 8 luni ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Veronica la ce gradi e Stefan ca eu nu m-am prins? Imi pare rau ca s-au comportat asa cu voi...

Mergi la inceput

Veronica, imi pare rau ca ati patit asa cu gradinita, groaznic ce povesteti tu. Despre ce gradinita-i vorba? Sunt mai in varsta educatoarele? Astea au tendinta sa faca "militarie" la gradinita.
Cand Dragos a mers la gradi in primul an nu manca singur si ingrijitoarea sau educatoarea ii baga cu lingura in gura fara sa-i zic eu, nici nu stiam, ele mi-au spus. Mi se pare normal sa-i ajute pe copii ca doar de-aia sunt si ingrijitoarele.
E cam greu sa gasesti o alta gradinita acum, e f aglomerat peste tot, nu sunt locuri.
Este o gradinita in Aradul Nou, pe langa Liceul German (nu stiu exact), PP 3, am auzit zilele trecute pe cineva ca si-a inscris copilul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

MAI, DACA TOT MA INTREBATI, E VORBA DE GRADI pp20.

Mi se face parul amciuca...cand ma gandesc ce am patit.Sotul meu e foarte furios.
Ele sunt femei in varsta. Nu mai pot spune nimic.
Ma doare sufletul ca de suferit au copii.
Stefan are nevoie de copii si de educatori,Il vreau intre copii, vreau sa se disciplineze, vreau sa invete ce de aia exista gradi.
E un copil sensibil, trebuie sa sti sa te apropii de el si sa-l cuceresti. Odata facuta asta, e al tau!

Mie mi s-a spus asa cu substrat ca ar mai fi si altii copii si ca ar vrea sa plece unii.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 8 luni ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Veronica, imi pare rau ca nu va "impacati" cu gradinita. Cauta in alta parte si o sa vezi ca se rezolva. Fiecare avem la un moment dat cate o nemultumire in ce priveste gradinita, ca ...deh, e pruncul nostru si suferim daca nu i se acorda tot atata atentie cat si celorlalti din grupa. Incearca ceva educatoare mai tinere, cu mai multa rabdare si alte metode pedagogice. Succes. Eu ma intreb asa, din curiozitate, ce insulte, jigniri si acuzatii nefondate v-au adus educatoarele alea?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, am vazut pozele cu frumosii tai. Se joaca mult impreuna, asa-i? Ade il bate pe Dragos? Ca Vlad asa o plezneste pe Iulia...si pe mine. Inceram sa-l ignoram cateodata, sa-i povestim ca lui nu i-ar placea sa fie lovit...bla bla bla. Ne bate cand e nervos ca i se refuza ceva ce n-are voie. Dar se intampla si sa dea asa din senin.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, da, il mai loveste uneori cand e furioasa pe el, cand nu-i da ce vrea ea...am incercat sa-i explicam ca nu-i voie, nu-i frumos, ca trebuie sa-l iubeasca, dar...el a invatat-o.
Eu am 3 copiii, e si Alexia (fetita unor prieteni) la noi ca mama ii la lucru si tata are ceva treaba, i-a adus de la gradi (si pe Dragos). Ioi cum arata casa, numai jucarii...

Mergi la inceput